Китен 2017г./2018г.

• 69 959
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Някой знае ли дали функционира комплекс"Скалите". Намира се близо до Зингадор.

# 346
Здравейте
В темата съм, защото ме интересува малко и нискобюджетно хотелче за края на август, началото на септември. Чета ви , но реших да се включа. Не се отчайвайте и мислете положително за почивката си. Ние бяхме 10 дни на Приморско и се върнахме на 4-ти. Всички близки ни ожалиха заради времето, но там нямаме пропуснат ден. Вярно преваляваше, ама водата топла, всеки ден бяхме на плаж, сутрин или следобед. Върнахме се почернели , а децата на плажа си прекарваха страхотно гледах. Имаше семейства по цял ден дори стояха, така че не е като тук времето на моренцето.
В един от дните сутринта беше по-хладничко и решихме да се поразкараме до Китен. Винаги правим така и никога нищо не разбирам от този Китен. Този път се запецнах да разгледам плажовете. Видях единия по едни стълбички се слизаше и изглеждаше хубав, но не е за нас нещо. Другият повече ми хареса след база Кремиковци и Атлиман парк (май така беше хотела) по една улица направо на плажа. Това сега Атлиман ли му викате (според мен е той) Къде тогава виждате тази зона голяма и свободна, аз не видях това. Първо са доста чадъри платена зона и разни надуваеми работи дето спират къпещите се (това не ми хареса) Иначе плажът е хубав , дори имаше хора полегнали на пясъка в самото море почти (времето се оправя бързо за 1-2 часа ) Та се върнахме обратно в Приморско и отидохме на плаж ,, но така и не видях хотелче като за нас. Креиковци исках да видя, че на картинки ми харесваше и вярно е близо до плажа (пускат ваучери за него), ама е направо ...мръсно ми се видя, неугледно и неподържано, май и ремонт правят имаше изхвърлени мебели., басейна не става -мръсен много. Харесах Атлиман парк май беше срещу него , но не влезнахме да го разгледаме,  имаше простор и зеленина, близо до плажа. Другите хотели ги забравих от много гледане, но Китен някак не ми хареса откъм хотели и ми се струва далече до плажовете повечето.Цените на сувенирите, храните -закуски и напитки поне това гледах, бяха по-високи от Приморско (тази година това, преди не беше май така). Кафемашини за Тета има достатъчно))  Този дето харесах хотел  като място и визия беше , като влизаш на плажа се пада от ляво. Май Принцес (ама може и да не го помня точно), но за него няма да се класираме нещо. Много наблъскано в Китен ми се видя , но плажовете ми харесаха. Понеже исках да видя повече , пък стана топло и минахме като тротинетки за 2-3 часа , седнахме само на кафе и сокче и като ощипани обикаляхме и нищо пак не разбрах и видях май.
Та не го мислете времето, ще е хубаво за плаж и водата е супер сега. Ако се случи нещо по-мрачно ще си направите разходка и след няколко часа ще ходите на плаж със сигурност. Стягайте багажа с настроение и хубаво прекарване))

# 347
  • Някъде по Дунава
Някой знае ли дали функционира комплекс"Скалите". Намира се близо до Зингадор.
Мисля че не. В края на юни бяхме в Китен и се поинтересувах от комплекса, но един продавач на сувенири каза, че е затворен

# 348
# 349
За това днес имаше червен флаг...а морето бе тихо. Никой не се къпеше..гледах на камерата и се зачудих защо гларусът е вдигнал червено.

# 350
Всички се къпят, къде ги гледате

# 351
ИмаШЕ...към 13ч. Сега е зелен.

# 352
  • Буркина Фасо
сега народа се къпе. времето е слънчево.
малко нафта се е разляла от малкото корабче. на фона на водата от канализациите на всички населени места една туба нафта няма да е в повече. hahaha

# 353
В Китен има ли лекар? И къде...то ще е на частно. Но поне има ли?

# 354
Имаше малко над х Емералд.

# 355
По Урдовиза нагоре ли...благодаря Мими

# 356
  • Буркина Фасо
има.
Здравната служба е на 50м от теб - на ул.Първи май

# 357
По Урдовиза нагоре ли...благодаря Мими
Да.Точно там.Като тръгнеш нагоре в ляво е кабинета.

# 358
Благодарско и на двама ви...Hug

Ама какво ключово място съм избрала, а...лекар отдясно...друг у лево...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 359
Благодарско и на двама ви...Hug

Ама какво ключово място съм избрала, а...лекар отдясно...друг у лево...Stuck Out Tongue Winking Eye
И аптека до Стефи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт