Китен 2017г./2018г.

• 69 961
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Аптеката я видях преди месец аз...Blush

# 361
  • Sofia
Някой знае ли дали функционира комплекс"Скалите". Намира се близо до Зингадор.
Мисля че не. В края на юни бяхме в Китен и се поинтересувах от комплекса, но един продавач на сувенири каза, че е затворен
Писах им на фейсбук страницата. Отговориха ми, че не функционира. Жалко....беше страхотно местенце. Уникална гледка от ресторанта.

# 362
Да дам и аз отчет от Китен....времето е нестабилно, но топло. Сутринта направихме кратък плаж. Към 15ч заваля, но ние се бяхме оттеглили на почивка в хотела.
Хотелчето е готино. Много ми хареса. Лесно го намерихме..мм беше вкл.джипиеса, ама аз го упътих по-бързо 😃
За храната...има обедно меню в Енерджи и преди него. Таратор 2лв.и 1.80лв в хотел Енерджи...това видях. В Радис не ми хареса храната на вид...предполагам ще излиза и скъпо...тъй като цената е на 100грама. Взех една кугийка боб за детето, че искаше...излезе 3 лв.
Утре мисля да преслушам стола на БНТ...
А...закуските под нас са ок. ММ яде мекици и ги похвали. По 0.70лв са  но големички ☺
Друго какво...това е за сега. В къща Николови сме-синята, срещу Радис.

# 363
Да дам и аз отчет от Китен....времето е нестабилно, но топло. Сутринта направихме кратък плаж. Към 15ч заваля, но ние се бяхме оттеглили на почивка в хотела.
Хотелчето е готино. Много ми хареса. Лесно го намерихме..мм беше вкл.джипиеса, ама аз го упътих по-бързо 😃
За храната...има обедно меню в Енерджи и преди него. Таратор 2лв.и 1.80лв в хотел Енерджи...това видях. В Радис не ми хареса храната на вид...предполагам ще излиза и скъпо...тъй като цената е на 100грама. Взех една кугийка боб за детето, че искаше...излезе 3 лв.
Утре мисля да преслушам стола на БНТ...
А...закуските под нас са ок. ММ яде мекици и ги похвали. По 0.70лв са  но големички ☺
Друго какво...това е за сега. В къща Николови сме-синята, срещу Радис.
Тета в събота идаа newsm01 sport027  На Южния плаж   grinning039

# 364
Идвай...идвай....хотелът ти е там. Видох го днес 😃

# 365
  • Някъде там...
@fanfanito вие сте били на централния вход откъм града като те слушам, в крайния десен край на плажа, до Зангадор. Там има надуваеми джаджи във водата, заведения, дървена пътека и платена зона. Свободната зона е в другия край на плажа, левия. Започва може би към средата на плажа. Имате вариант бунгало, хотели в района - Ариана например, Грийн парк.

Не пропускайте да се разходите вечер по Атлиман, прекрасно е! Снимката е моя, от август 2017.

# 366
Жабче, много ти благодаря. Да, там точно бяхме. Не знам откъде се влиза за тази свободна зона, защото ако се ходи пеша от този вход само  не ме устройва. Просто отиваме за час-два да се разходим веднъж в почивката ни до Китен и съответно не виждам много. Искаше ми се този хотел Ариана да погледна, много го хвалехте миналата година, но не го видях. Всъщност плажовете в Китен са два май. Южния и Атлиман , както разбирам. Ние сме кашкавал--туристи и не обичаме да ходим много , а и в жегите да се върнеш от плажа и качваш стълби много или вървиш не става, пък и не сме много здрави.
За тази година малко повече се ориентирах, ама за резервации не бих посмяла . Другата година живот и здраве пак ще огледаме , вече от другата страна (ние все се пускаме по главната улица и като заседнем някъде на кафе или биричка ...връщаме се, няма време) Ще чета темата, полезна ми е и ще се ориентирам повечко))
Хубава почивка на всички )))
Снимката ти е прекрасна))) Все такива вечери да случите и да си прекарате супер))

# 367
Здравейте, за първа година ще почивам в Китен. Моля за мнение за хотел Принцес  Резиденс. ИЛИ моля да ми препоръчате добър семеен хотел с басейн(че) и да допускат домашни любимци(малък пинчер) Благодаря Ви!

# 368
Здравейте, за първа година ще почивам в Китен. Моля за мнение за хотел Принцес  Резиденс. ИЛИ моля да ми препоръчате добър семеен хотел с басейн(че) и да допускат домашни любимци(малък пинчер) Благодаря Ви!
На мен този хотел най-много ми хареса. Не мисля, че отговаря на 4 звезди , но мястото му е супер и добре изглежда на фона на другите. Ако правите резервация за там, изрично подчертайте да не е на 4 етаж обаче (заради някаква пързалка). Разгледах мненията в Букинг за него , добри са. За домашни любимци не знам дали разрешават обаче. Той е точно на входа за плажа и ако сте изглед море е супер. Разгледайте в Букинг има повече информация, басейна май не е голям, но има и за паркиране места май, бе хареса ми само този хотел от видяното  на мен, ама ...

# 369
На мен този хотел най-много ми хареса. Не мисля, че отговаря на 4 звезди , но мястото му е супер и добре изглежда на фона на другите. Ако правите резервация за там, изрично подчертайте да не е на 4 етаж обаче (заради някаква пързалка). Разгледах мненията в Букинг за него , добри са. За домашни любимци не знам дали разрешават обаче. Той е точно на входа за плажа и ако сте изглед море е супер. Разгледайте в Букинг има повече информация, басейна май не е голям, но има и за паркиране места май, бе хареса ми само този хотел от видяното  на мен, ама ...
Да, домашни любимци срещу такса, свързах се с хотела, благодаря ви сърдечно

# 370
  • Някъде там...
Направих ти схема:
Зелената стрелка показва откъде сте излезли на плажа вие.
Ариана е със синьо в другия край на плажа. С оранжево е входа към плажа. В червено е станцията на МВР /почивна база Зеленика/. Намират се на стария път Китен-Приморско, този, който минава покрай плажа на ММЦ.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 21:43 от Жабче

# 371
Жабче, супер си))) Много ти благодаря))
Тоз Китен уж малък, но май е единственото градче дето не мога да уцеля местата  и да се оправя((
Много ми помогна.  Heart Eyes

# 372
  • Стара Загора
Тази година май ще ходим за много кратко до Китен и не ми се иска да губим време в обикаляне и търсене на стая (както правим от много години). Та въпросът ми е има ли някоя къща за гости, която предлага двойна стая с нормални условия - собствен санитарен възел, телевизор, хладилник, тераска (климатик и интернет не са ни нужни и не търсим) на цена под 40 лв. в средата на август или май вече навсякъде цените са  по 40-50 лв. (аз до сега такива цени не съм плащала, но явно всяка година вдигат). Моля, ако някой има предложения, да пише на лично.

# 373
Хора...много силни маанета се чува от "При шопите".. Flushed
Нетърпимо е. При затворени прозорци...
Някакъв гей и една некадърна певица се дерат Rolling Eyes
Мъжете заспаха, но утре и до края на престоя не знам как ще се оправдавам, че съм взела стая на такова скапано място.
Бонго ме придупреди. Но все не вярвах че ще е толкова лошо положението. УжасТтттттт....иде ми да се удавя в морето...Head Band

# 374
Хора...много силни маанета се чува от "При шопите".. Flushed
Нетърпимо е. При затворени прозорци...
Някакъв гей и една некадърна певица се дерат Rolling Eyes
Мъжете заспаха, но утре и до края на престоя не знам как ще се оправдавам, че съм взела стая на такова скапано място.
Бонго ме придупреди. Но все не вярвах че ще е толкова лошо положението. УжасТтттттт....иде ми да се удавя в морето...Head Band
При Шопите сме запазили за неделя да празнуваме на ММ рожд.ден.Е ,ние ще сме без деца  и това е една от любимите ни кръчми  261uu

Общи условия

Активация на акаунт