Китен 2017г./2018г.

• 70 332
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Ама те не могат да пеят, ма душо...хич не могат...Rolling Eyes

# 376
Ааа що бе Саранди го докарва на Азис  newsm65 ,а и като ръгнем 2 ракии и кой ти гледа певците  dance

# 377
Хора...много силни маанета се чува от "При шопите".. Flushed
Нетърпимо е. При затворени прозорци...
Някакъв гей и една некадърна певица се дерат Rolling Eyes
Мъжете заспаха, но утре и до края на престоя не знам как ще се оправдавам, че съм взела стая на такова скапано място.
Бонго ме придупреди. Но все не вярвах че ще е толкова лошо положението. УжасТтттттт....иде ми да се удавя в морето...Head Band
Преди много стриктно се спазване"вечерния час" за спиране на музиката. Скоро ще млъкнат.

# 378
  • София
Ааа що бе Саранди го докарва на Азис  newsm65 ,а и като ръгнем 2 ракии и кой ти гледа певците  dance
Тоя педерас в Китен ли си е завлекъл дебелата трътка? Едно време беше в Приморско.

# 379
  • В.Търново
Ааа що бе Саранди го докарва на Азис  newsm65 ,а и като ръгнем 2 ракии и кой ти гледа певците  dance
Тоя педерас в Китен ли си е завлекъл дебелата трътка? Едно време беше в Приморско.
Подражателите на Азис са няколко. Grinning
Дайте да го видим този на снимка.

# 380
  • Буркина Фасо
Хора...много силни маанета се чува от "При шопите".. Flushed
Нетърпимо е. При затворени прозорци...
Някакъв гей и една некадърна певица се дерат Rolling Eyes
Мъжете заспаха, но утре и до края на престоя не знам как ще се оправдавам, че съм взела стая на такова скапано място.
Бонго ме придупреди. Но все не вярвах че ще е толкова лошо положението. УжасТтттттт....иде ми да се удавя в морето...Head Band
стига квичала. за без пари -толкова  hahaha
аз отидох с една туба да си наточа на аванта малко нафта от потъналото корабче, ама нъцки...не успях.
иначе водата е сУлена и топла Joy
развали ли са качеството на Папая. преди имаше доста българска храна и кръчмата беше препълнена.
Сега не е така. вдигане на цените - влошаване на качеството ... това е девиза на бг търговец.
и в Ралица се изложиха с храната, а и цената за нея.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 07:58 от bubanka

# 381
Къде е тая Папая? До Манго ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Еле към 23ч затворих уморени клепачи и се наспах. Ще викам Валерката Симеонов...Joy

# 382
  • Буркина Фасо
Къде е тая Папая? До Манго ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Еле към 23ч затворих уморени клепачи и се наспах. Ще викам Валерката Симеонов...Joy
теб само мангали ти се привиждат  hahaha
Папая е малко преди хотела на Кремиковци. той работи ако някой се интересува.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 07:59 от bubanka

# 383
  • Стара Загора
Това е ПаТая.

# 384
Ясно..благодаря ☺

# 385
Тета, музиката при Шопите би трябвало да спира след 23 часа или поне така беше юни като ходихме. Иначе би било ужасно то тази дандания се чува доста далеч.

# 386
Да...в 23ч спряха усилвателите..

# 387
Тета, разбирам, че сте без изхранване.
Ако си купувате нещо и имате хладилник, ви препоръчвам да се метнете , ако има по-лошо време или за разходка вечер до Приморско. Заредете си от супермаркета след аквапарка , като отивате към общината по главната улица 3 март май беше, в ляво, първия. Ще го видите, има пред него и плод и зеленчук магазинче на ъгъл май се падаше. Хем ще си направите една разходка, хем ще си заредите. По-надолу след общината има едно малко магазинче Рибко  се казва (пак в ляво) за прясна пържена рибка и картофки, добри цени и вкусно . На мен ми направи впечатление, още в слабия сезон, че в Китен храната е по-скъпа от Приморско май, поне закуските и сувенирите имаше разлика. Очаквах да не е така , но... се учудих. Сега вероятно още по-скъпо е,, заради севона. В Приморско обиколих почти всички супермаркети и тази година е различно и там, има голяма разлика в цените, в някои са почти като морски всякакви надценки има , в други са нормални (то само в този супер ) предполагам и в Китен е така- там не съм влизала в суперите (то и не видях). За храна също може да хапнете и разгледате, преценете си. Просто споделям не е далече и детето ще е доволно и в лунапарка може да го заведете (зад общината се пада)

# 388
Обядвахме в стола на БНТ....чудно.
И като цена, и като вкус. Моите хора много доволни останаха 😃
Боб с 2 кюфтета на 3.50 лв. Мешана салата 2.20....или 2.50 лв. Пил.бутче 3.50 лв. Утре пак сме там ☺

# 389
Моля Ви за мнение за хотел Ариана или Принцес Резиденс.Колебая се между тях.

Общи условия

Активация на акаунт