Китен 2017г./2018г.

• 69 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Буркина Фасо
Тези, които са там, как е времето? Simple Smile
колкото и да съм досаден , но можеш да погледнеш в камерите , които предават онлайн.
сама ще се убедиш какво е времето.

# 616
Здравейте, има ли някой, който може да сподели мнение за следните къщи
https://mob.pochivka.bg/kvartira-genoveva-o8343
https://mob.pochivka.bg/kvartira-kiko-o32271

Тези, които са там, как е времето? Simple Smile

Нито една от двете не ми допадат. Говоря чисто визуално. Не съм ги посещавала, обаче във втората направо се чудя как се разминават двама човека. Най-вече ми е любопитно как става това  на терасата? Joy

# 617
На мен първия линк, къща Геновева ми повече хареса. Дават го тройка стая 40 лв силен сезон, мисля е добре, че и имало в двора място за кола. Но дали е 100-150 м до плажа ме съмнява малко.
На втория линк тази къща Кико не знам не само как ще се разминавате, ами и хладилника как ще се отваря . При това има за дрехи простор , ама наблъскани и столове с масичка , дето не можеш да минеш и седнеш. Не видях къде се намира, но това е...не съм виждала такива стаи честно, не бих отишла там.

# 618
След лунапарка към автогара е едната. Далеч от входа за южния плаж. Но нали имало пътечки към него от Ул. Странджа към плажа...може накоя да е близо. Аз не ги разучих пътечките...не знам покрай кои хотели/къщи за гости минават....

Иначе цената е добре....но тя ще е такава за всички хотелчета покрай автогарата...

# 619
След лунапарка към автогара е едната. Далеч от входа за южния плаж. Но нали имало пътечки към него от Ул. Странджа към плажа...може накоя да е близо. Аз не ги разучих пътечките...не знам покрай кои хотели/къщи за гости минават....

Иначе цената е добре....но тя ще е такава за всички хотелчета покрай автогарата...

Геновева ли имате предвид?

# 620
По-скоро другата оферта.
Геновева е далечко.
Като местоположение ги коментирам.

Втората е по-близо май до северния плаж. Там където се пресичат ул.Бриз и ул Атлиман (виж на картата), има черен път, който излиза в края на северния, където е свободната зона.

# 621
  • Разград
Да уточня за шума около Атлиман-а....
Поради стомашни проблеми на едното ни дете вечерта останахме в хотела... В близост има механа "При шопите"... пеят си...Досега не съм обърнала внимание, че вечер сме нанякъде и прибирайки се вече е поприключила програмата им. Повече народни песни пеят и не бих казала, че е дразнещо, дори си и припявах Grinning , но за семействата с мънички деца може да е проблемно.

# 622
Хм...при теб е кръчма Водениците ли беше, Войводите ли...сега не помня точно, нещо с В...
При шопите е долу на ул. Странджа двайсет и някой си номер...

# 623
  • Разград
Утре ще погледна, но мисля така се казва... Тъкмо излязохме за кратка разходка и се прибрахме скорострелно.... и второто дете започна да повръща...

Май Петела се казва, питах сега... Извинявам се!

# 624
По-скоро другата оферта.
Геновева е далечко.
Като местоположение ги коментирам.

Втората е по-близо май до северния плаж. Там където се пресичат ул.Бриз и ул Атлиман (виж на картата), има черен път, който излиза в края на северния, където е свободната зона.
За втората стаи кико май се казваха не му гледах разположението,   само снимките от стаята и ...
За първата Геновева , стаите ми харесаха за тази цена, но за мястото пише, че е на 100-150 м от плаж Атлиман , значи северния. Знам автогарата , не сме свивали наляво и обикаляли , мислехме , че е края на градчето и давахме напред. Но..не ми е ясно дали е близо до плажа, не ми се вярва да е толкова разстоянието , това значи през 1-2 преки да е.
Преди така по гледане на сайт и даване на разстояние 400 м ходихме в един хотел на Златните, лелееее то беше поне километър и на височина. Хубаво хотелчето, всичко добре, ама...връщането направо ни утрепваше. Та вече не вярвам на каквото пишат. Гледам на картата, не беше близо , ама си викам не може пък да е толкова ходене, ама ...сега чета , че осигуряват безплатен превоз до плажа, ама и цените са други . Та таз Геновева може малко многострадална да излезе. Да не е точно на 100-150 м от Атлиман. Нещо не разбирам откъде там има вход, вероятно е близо до хотел Ариана  ,както го бяхте писали , не съм сигурна.

# 625
  • Разград
Да попитам... има ли спешен лекарски кабинет в Китен?

# 626
Тета беше питала знам и се върни няколко страници назад. Май беше около нейния хотел имало 2 лекари от двете и страни, но...върни и прочети, писали са хората, ако ти е спешно. Вече е късно май да ти отговори някой , а писа , че детенцето ти болно , та... потърси.
Иначе денонощен лекар не знам, ако ти е спешно в Приморско има поликлиника, на 5 мин е с колата, ако имате. Предполагам има дежурни, дано не е спешно.

# 627
В Китен има ли лекар? И къде...то ще е на частно. Но поне има ли?
има.
Здравната служба е на 50м от теб - на ул.Първи май

ето ти от Бонго ориентир за лекар и имало още един наблизо

# 628
  • В.Търново
Преди две години нямаше дежурен лекар в Приморско.

# 629
Да попитам... има ли спешен лекарски кабинет в Китен?

Спешен не знам дали е, но видях кабинет до Додо хотел...знаеш ли го Додо къде е. От него тръгваш нагоре и в ляво е аптека и до нея кабинет. Близо е..по ул.Урдовиза се пада.
Дано не е нещо сериозно...

Общи условия

Активация на акаунт