Да видим...
Сигурно има, аз лично познавам поне още един точно като мен, че и по-досаден
Той обаче не пише по форуми, а във фейсбук се фокусира върху други теми. Благодаря за мнението!
Сигурно има, аз лично познавам поне още един точно като мен, че и по-досаден
Той обаче не пише по форуми, а във фейсбук се фокусира върху други теми.
Примерно - казвам-детето ми до четвъртата си година спеше с памперс защото се напикаваше. Отговора - ауууу, ама как така, знаеш ли моето, махнахме памперса преди да навърши година и не сме имали никакви проблеми. След време от съвсем различни хора - На I.Hr детето, нещо му има. До първи клас е с памперс. Не е на ред, а те нищо не правят.

Въпросът е, че се интересувам и от детето си, дори повече отколкото от политика и не бих имал нищо против да убия малко време и в такива разговори.
За преваряването на съдовете - ако е за над 1г. е излишно наистина, но и аз все още понякога преварявам (но знам че е излишно). Но наистина е индивидуално. Примерно аз мия доматите със сапун преди да ги нарежа на салата, много хора смятат, че с вода е достатъчно, но знам и други мъже, които мият доматите със сапун и после плакнат хубаво естествено. За стоенето на главата е същото - аз съм "хеликоптерен татко", сигурно и много майки не стоят на главата да яде, особено ако е по-голямо
Но да, разбрах за какво говорите, мерси!
.