Карти таро - тема 16

• 53 567
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Да, нека приемем, че позициите ни са много различни; аз не виждам лошо в това и уважавам този отговор. Отделно не спекулирате с болката на хората и надеждите, след като не им взимате пари за разговорите. От чисто любопитсво ми е интересно как се поддържа финансово този вид услуга към хората? В смисъл, откъде намирате средства за времето и ресурсите вложени с тази помощ?
Една от разликите може би в нашата употреба на таро е това, че аз професионално се занимавам по цял ден с доста натоварващи и емоционално тежки пролеми на хората и картите са ми егоистично главно времето за интроспекция.

Очевино философията ни е коренно различна. Не калкулирам времето и услугите си в пари, защото го правя от любов  към хобитo, към знанието, към хората. Не искам да повдигам темата, кой,как и колко спекулира, както вече казах, аз лично разлика не вижам. Предпочитам да приключа участието си в този разговор. Всичко хубаво и успех!

# 121
Здравейте момичета,може ли да ви помоля някой да ми гледа как ще продължи връзката ми с М.( мъж)ще заживеем ли заедно,или ще продължим както до сега,как ще продължим.Аз съм К. 

# 122
Здравейте искам да попитам за моя колежка има притеснения относно отношения с колега инициалите на фмилиите са нейния Г а неговия Д ако може да хвърлите едни карти как ще се развият отношенията им има ли шанс да се получат нещата между тях,ако не тя ще срещне ли подходящия за нея човек и дали ще е скоро

# 123
Съжалявам, Криси, че така се обиди. Хубаво е, че имаш възможност да отдаваш толкова време на хобито си и да говориш всеки ден с хора и да им гледаш, и казах, че НЕ спекулираш. Може би нещо не си ме разбрала.

# 124
Моят въпрос се загуби някъде назад в темата. Пак искам да помоля някой, ако иска да се ангажира да попита картите ,как ще се развият нещата в емоционален план за мен? Разведена съм и от три години съм сама.

# 125
Моят въпрос се загуби някъде назад в темата. Пак искам да помоля някой, ако иска да се ангажира да попита картите ,как ще се развият нещата в емоционален план за мен? Разведена съм и от три години съм сама.

Питах за до края на годината. Процесът на приключване на старата връзка, ако може така да се каже, сякаш не е изтлял още. Приличаш ми на "луда глава", сякаш ти харесва живот с някакви рискове, импулсивна си. Във въздуха витаят промените, има нещо да се случи, но то няма да е сериозно. Има променливи настроения и неустойчиви желания. Просто има време да мине още, явно въпросът ти е продиктуван от това, че ти се иска да не си сама, но според мен ще мине още време(повечко) докато намериш своя половинка.

# 126
Точно в десятката! Аз поддържам добри отношения с бившия си съпруг. Той неколкократно е подавал сигнали, че иска да се съберем. Но ги подава заобиколни, с недомлъвки. Един вид - искам да се съберем, но очаквам ти да го кажеш. При все, че аз съм наранена от развода и цялостното му отношение преди, няма да направя това. И той май го разбра, но егото не му позволява да си каже какво иска. Виждам, че това го изнервя, но съм непреклонна - ако ме иска обратно, да си ме извоюва. Но пък средата ми е такава и аз съм малко сербез, че нищо ново е се задава на хоризонта . А съм разцвета си, сега ми е времето за любов, ама на! Благодаря, бръмбарче!

# 127
Здравейте момичета,и  аз бих попитала .....връзката ми  с Г  ,дали   ще  продължи  ....изпокарахме се  от  близо 25дена  не се е обаждал,дали  ще  ме  потърси.Ще съм  ви  благодарна ако  някой  попита  картите  какво  ще се случи..

# 128
Точно в десятката! Аз поддържам добри отношения с бившия си съпруг. Той неколкократно е подавал сигнали, че иска да се съберем. Но ги подава заобиколни, с недомлъвки. Един вид - искам да се съберем, но очаквам ти да го кажеш. При все, че аз съм наранена от развода и цялостното му отношение преди, няма да направя това. И той май го разбра, но егото не му позволява да си каже какво иска. Виждам, че това го изнервя, но съм непреклонна - ако ме иска обратно, да си ме извоюва. Но пък средата ми е такава и аз съм малко сербез, че нищо ново е се задава на хоризонта . А съм разцвета си, сега ми е времето за любов, ама на! Благодаря, бръмбарче!

Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 02:55 от Секхмет

# 129
Аз от дълги години също следя и участвам в американски форуми и затова си позволих да дам съвет към тези, които искат да се научат къде е истинската сила на картите. Разбира се, че те се полват и като оракул, както каза това може да става с боб, кафе, вода, коса и т.н. Просто тази им полза за мен навлиза в някаква друга сфера, в която лично аз не стъпвам, т.е. предсказване или пък разнищване на трети лица и техните животи. Аз лично използвам картите не като окултен инструмент, а като портал към подсъзнанието и оттам идва разликата ни.

Отдавна престанах да участвам в американски форуми,  защото залитат в "езотерични" парадигми, които са далече от моето разбиране за картите. Просто, само като чуя думата "карма" и бягам Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 03:57 от Секхмет

# 130
Какво ще кажете за тази подредба. Въпроса е за интимни взаимоотношения:
10 меч 7 чаши Императрица

10 меч и 7 чаши ги свързвам като разбити илюзии и болката до която водят ама таз императрица 🤔

И един въпрос за мен - харесва ли ме?
6 мечове 2 чаши асо жезли.
Мисля, че - да ама съм леко пристрасна 🤣😆

По първата комбинация и аз бих тълкувала по същия начин, а императрицата е много хубава карта, тя разширява и давс възможности за развитие.
По втория въпрос - о, човекът открива, че не само харесва Питащия, но и изпитва тръпка. Определено има химия тук Simple Smile
Криси, именно - императрицата ми е по-скоро положителна карта и в контекста на другите две се обърквам, въпреки че и тя си има отрицателно значение, но някак не мога да я свържа с останалите.
И на втората подредба по същия начин 6 мечове, въпреки че там по ми се свързват картите, може би си тръгваш от ситуация която вече не ти носи удовлетворение към новото, в което има тръпка и чувства.

Относно задаването на въпросите, другото което съм чела е че е хубаво да визуализираш това за което питаш 😄

За голямо съжаление, Айзан, не е активна в нашия свят, на нашето ниво на социален и нравствен модел - това, че е останала в Таро, е като паметник и спомен за едно отминало, древно време, когато Богините са означавали.
Днес не е така - днес тя е бледа сянка на себе си - като обикалящата в сенчести и мрачни гори Гуиневир или Арвен от сагите на Толкин. Обречена на вечно скиталчество в затънтени гори, досегът с нея е невъзможен.

Преведено и интепретирано на съвременен популярен Таро език - тя не е активна карта, т.е. не носи никакво послание, тя е нетълкуваема карта, неподлежаща на анализ или най-малкото няма нито положително, нито отрицателно значение.

# 131
Пускам 2 конструкции:
Магът, Обесеният, 4 пентакли - ще бъде ли отпуснат кредит на питащ
и вторият въпрос (обобщено до 3 дена), включва изхода на цялата ситуация:
Магът, Глупакът, 2 чаши

Става дума за мъж, който кандидатства за кредит  и не знае за изхода.

# 132
Хора,много Ви се моля за помощ.Днес изпаднах в супер неловка ситуация пред колеги и то защото си отворих голямата уста.

Въпросът ми е какво си помислиха за мен?

5 жезли-асо пентакли-Рицар чаши

# 133
Хора,много Ви се моля за помощ.Днес изпаднах в супер неловка ситуация пред колеги и то защото си отворих голямата уста.

Въпросът ми е какво си помислиха за мен?

5 жезли-асо пентакли-Рицар чаши

Не са си помислили нищо лошо, освен че си невъздържана и прекалено емоционална. Но, за да си постъпила така, по Рицар чаши съдя, че преди това си се предоверила на някого и ти е прекипяло. Но, въпреки това, има хора, които са на твоя страна, по Ас пентакли в съчетание с Рицаря. 5 жезли просто е онази драсната клечка кибрит, която е предизвикала гнева ти.

# 134
Много благодаря,Секхмет.Хич не обичам такива ситуации,но понякога съм невъздържана.И естествено всички се разграничиха от моето мнение.И се почувствах много неловко,то и не очаквах подкрепа-те толкова не ме понасят,че от това няма повече накъде.Затова не искам да се злепоставям пред тях.

Общи условия

Активация на акаунт