Карти таро - тема 16

• 53 475
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
На теб изтеглих 7 пентакли - 6 меча - 10 чаши, които според мен показват справянето ти с пречките към момента, а не какви са пречките. Ти как тълкуваш тези карти за твоя случай?

# 91
  • София
Добър ден! Искам да попитам някой знае ли какво означава карта номер 15. На нея е изобразен мъж който рисува и едно малко момчи индианче предполагам го глада. А от долното разделение на картата е момче държащо картина и мъж мушнал главата си под плата за. До снима с стар фото апарат, една красива девойка с рокля и пръчка. Много ви Благодаря

# 92
15-я голям аркан е Дявола. Не знам каква колода ползваш, не съм виждала такава картинка. Можеш да я постнеш, интересно ми е.

# 93
  • София
Наредих едни карти за чувства, иска ми се да си сверя прочита.
Въпроса е: Какво чувства тя - лицето Х..?
Подредбата:
8 жезли Асо жезли Рицар Чаши.
Аз го тълкувам така - прехвърчали са "стрелите на любовта" ще се случи нещо което ще доведе до евентуална връзка/флирт.

# 94
Подредбата:
Аз го тълкувам така - прехвърчали са "стрелите на любовта" ще се случи нещо което ще доведе до евентуална връзка/флирт.

Тя лицето Х ли е или лицето Х е друг човек?
В тази комбинация първо има само жезли и чаши, което означава че няма нищо стабилно и трайно според картите. Засега според мен едва ли ще се стигне до връзка.

# 95
  • София
Друг човек.
И аз не виждам трайност по-скоро клоня към флирт, но според мен има някакво привличане/чувства 🤔

# 96
Подредбата:

О, има не само чувства ,но и сексуално привличане. Много наелектризиращи карти ! Simple Smile

# 97
  • София
Мерси Криси 😆
И понеже не мирясах и наредих още едни карти.
Мисля че Тарото ми каза да спра да питам и да оставя нещата в естествения им ход 🤔
Въпроса беше какво мисли въпросния човек за питащия, картите са:
колелото на съдбата магьосника 4 жезли

# 98
Мерси Криси 😆
И понеже не мирясах и наредих още едни карти.
Мисля че Тарото ми каза да спра да питам и да оставя нещата в естествения им ход 🤔
Въпроса беше какво мисли въпросния човек за питащия, картите са:
колелото на съдбата магьосника 4 жезли

Ами бих казала, хубави неща, че е очарователен, добре изглеждащ, ще му "отива" в обществото така да се каже. Малко импулсивен на моменти Simple Smile

# 99
  • София
Какво ще кажете за тази подредба. Въпроса е за интимни взаимоотношения:
10 меч 7 чаши Императрица

10 меч и 7 чаши ги свързвам като разбити илюзии и болката до която водят ама таз императрица 🤔

И един въпрос за мен - харесва ли ме?
6 мечове 2 чаши асо жезли.
Мисля, че - да ама съм леко пристрасна 🤣😆

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 00:07 от Lailah

# 100
Момичета, позволявам си да ви дам един съвет за формулирането на въпросите. На мен ми е много трудно да се включвам с коментар, защото често споделяте за въпроси, които според мен не са удачни за таро. Споделям тази статия, ще се радвам да я коментираме: https://78stories.wordpress.com/2012/03/04/kak-da-zadadem-vapros … kam-taro-kartite/

# 101
Момичета, позволявам си да ви дам един съвет за формулирането на въпросите. На мен ми е много трудно да се включвам с коментар, защото често споделяте за въпроси, които според мен не са удачни за таро. Споделям тази статия, ще се радвам да я коментираме: https://78stories.wordpress.com/2012/03/04/kak-da-zadadem-vapros … kam-taro-kartite/
Мисля, че всеки сам си носи отговорността за въпросите, които ще си задава. Пък и не смятам,.че съм достатъчно мъдра, за да давам напътствия на някого как и къкви въпроси да задава. Човек се учи от собствения си опит в движение
Една от страниците за таро. Закачена е на първа. Аз лично препоръчван на Sha , много подробни значения. Те много превежда от английски и винаги ги допълва с нещо ново.

# 102
Какво ще кажете за тази подредба. Въпроса е за интимни взаимоотношения:
10 меч 7 чаши Императрица

10 меч и 7 чаши ги свързвам като разбити илюзии и болката до която водят ама таз императрица 🤔

И един въпрос за мен - харесва ли ме?
6 мечове 2 чаши асо жезли.
Мисля, че - да ама съм леко пристрасна 🤣😆

По първата комбинация и аз бих тълкувала по същия начин, а императрицата е много хубава карта, тя разширява и давс възможности за развитие.
По втория въпрос - о, човекът открива, че не само харесва Питащия, но и изпитва тръпка. Определено има химия тук Simple Smile

# 103
То е ясно, че всеки сам си носи отговорността. Просто лично аз не съм срещнала досега сериозен терапевт или друг профвсионалист, който да използва картите като мятане на боб и предсказания за бъдещето, какъвто е основния тон в темата (без да се обиди някой). Картите могат да кажат дали лицето Х те харесва точно толкова колкото може и мятането на пасианс ... Вече зависи доколко човек вниква в това и доколко избира за вярва в магии и врачки.

# 104
То е ясно, че всеки сам си носи отговорността. Просто лично аз не съм срещнала досега сериозен терапевт или друг профвсионалист, който да използва картите като мятане на боб и предсказания за бъдещето, какъвто е основния тон в темата (без да се обиди някой). Картите могат да кажат дали лицето Х те харесва точно толкова колкото може и мятането на пасианс ... Вече зависи доколко човек вниква в това и доколко избира за вярва в магии и врачки.

Подкрепям мнението и добавям, че въпроси с първите букви или някакви назовавания от рода на : той, тя, съпругът, жена му и т.н. също нямат никакъв смисъл според мен. Не се ли назоват имената, картите не отговарят на въпроса. На наистина съгласна съм и с Криси, всеки си носи сам отговорност и за въпросите и за отговорите след като пише тук на непознати.

Общи условия

Активация на акаунт