Какво да правя?Много моля за съвет...

• 10 343
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
miroslavka_2012, извинявай, че ще бъда малко любопитна, но какво точно работи мъжа ти? Просто ми е много интересно. Бетон ли излива, асфалт ли полага, дупки ли копае, желязо ли носи с голи ръце? Или работи в някоя мина или леярна? Извинявай, ако изглежда груб тона ми, но има и много жени, които са на тежък физически труд. От всичко най-лошото е, че спите в отделни стаи. Ние с моя мъж изобщо не може да спим, ако сме разделени, а понякога се налага заради нощни смени и т.н.

# 31
  • София

Не можеш да разпалиш нещо, дето го няма.  Sunglasses Понеже съм изслушал историите на стотици жени, мога да кажа следното: поставяш ребром въпроса и, ако няма скоростен позитивен отговор, биеш му шута на секундата, инак мъки те чакат - мъже, колкото искаш а, ако се цениш самата, ще срещнеш този, който ще те цени, че и с детето ще те приеме на 100%.  Sunglasses А можеш да избереш да се самозалъгваш, да правиш усилия и да чакаш да "узрее" тоз хубавец, ама това така и най-вероятно няма да стане. Sunglasses Просто рискуваш да се смачкаш, ако не решиш въпроса бързо. chef

А, по- полека, че току виж, се оформи опашка от мераклии да отгледат 6 месечно бебе! Mr. Green

# 32
Разговори,секс,споделяне на работа и удоволствията това е рецептата

# 33

Не можеш да разпалиш нещо, дето го няма.  Sunglasses Понеже съм изслушал историите на стотици жени, мога да кажа следното: поставяш ребром въпроса и, ако няма скоростен позитивен отговор, биеш му шута на секундата, инак мъки те чакат - мъже, колкото искаш а, ако се цениш самата, ще срещнеш този, който ще те цени, че и с детето ще те приеме на 100%.  Sunglasses А можеш да избереш да се самозалъгваш, да правиш усилия и да чакаш да "узрее" тоз хубавец, ама това така и най-вероятно няма да стане. Sunglasses Просто рискуваш да се смачкаш, ако не решиш въпроса бързо. chef

А, по- полека, че току виж, се оформи опашка от мераклии да отгледат 6 месечно бебе! Mr. Green
да аз примерно съм мераклия...

# 34
miroslavka_2012 ,моето мнение не се различава от повечето по-горе. Трябва да говорите, без комуникация каузата е изгубена.Извинявай, че се намесвам така в личния ти живот, но бащата на 1-вото ти дете помага ли по някакъв начин и играе ли някаква роля в живота ти?  Ако не желаеш не ми отговаряй на въпроса - ще разбера Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 11:51 от Strong Heart

# 35
Авторке,моля за извинение ,че може да прозвуча грубо на моменти.Опитвам се да вникна на дълбоко в създалата се ситуация,но си задавам няколко въпроса.След като имаш едно дете от неуспешна връзка ,как се нави да ти бъде направено второ от човек , който и преди детето е изглеждал безперспективен?В настоящия момент ти отглеждаш не 2 а 3 деца.Господин бащата на второто дете трябва да разбере ,че е такъв.Аз ако съм на твоето място такъв скандал щях да му завихря ,че да е благодарен ,че не съм го и набила.Да спял в различна стая-лигльо я се стегни!Ако иска семейство ,няма такъв филм за различни стаи.Вечер след работа на компа с чашката.Ми щом работи толкова много да си наеме бавачка и слугиня.Просто си много кротка и те мачкат.Коза се гледа по лесно от лъвица.Тропни му с крак да се стяга.Ако ли не да вдига гълъбите.Аман от лигльовци,да му гледа децата и да му търпи лиготиите.

П.С Имах приятелка в същата ситуация,накрая се разведоха.Оказа се ,че завалията не бил готов за семейството и деца.Сега има нов живот,нова по платена работа и е щастлива.

# 36
Авторката не е влизала от 2 октомври, хабите се.

Общи условия

Активация на акаунт