АГ-гр.Русе

• 134 595
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
не мога да не се включа с информация, че не е нужно презастраховане с кремове за зърна, защото при правилно засукване зърната не се разраняват. Ако все пак майката държи да се маже с нещо, гармастанът не е най- доброто решение, тъй като се налага да бъде отмиван преди кърмене, а сапунът изсушава кожата и миризмата му може да отблъсне бебето. По- добро действие имат кремчетата без отмиване на Авент да речем или Лансинох. Отлични резултати дава самата кърма, леко размазана върху зърното!

# 481
Аз точно Гармастан и този крем на Авент имах, но забравих имената, като си писах поста... в интерес на истината на мен в родилното не са ми трябвали.

# 482
И на мен ми предстои раждане началото на октомври и вече се замислям къде  newsm78
От скоро съм в Русе и не съм много запозната  Rolling Eyes, но мнението ми за лекарите е  #Cussing out или тези при които попаднах.
И все пак ще трябва да ходя при някого, ако може да ми препоръчате и евентуално да мога и да родя при него.
Благодаря !   bouquet  bouquet  bouquet

# 483
Reni_Vo, аз раждах в АГ-то с уговорка с д-р Зарзаланов. Доволна съм.  Peace
Ако искаш огледай отново темичката за русенските гинеколози.  newsm78
Късмет в избора!  Praynig

# 484
# 485
Светла Минчева   bouquet Има телефони в интернет.

# 486
най-добре си изчети темата спокойно и си прецени, а после координати на този, от който си си избрала все ще се намери кой да ти даде от тук, ако не ги намериш ти в нета

# 487
Извинявайте ако не е тук мястото но къде мога да намеря телефонен номер и работно време на д-р Симеонов.
Благодаря

# 488
Здравейте и от мен.
Аз не успях да родя, направих спонтанен аборт (май месец тази година).
Първо отидох с кървене в АГ-то но отношението което получих ме принуди да се разпиша в книгата че отказвам хоспитализация и да си тръгна, разплакана и не на себе си.
Такъв преглед през живота ми не ми беше правен никога. Ветеринаря на моето куче е по-добър от тези там.
Кюртажа който трябваше да направя след спонтанния аборт ми го направи Бойчев, мога да ви кажа, че въпреки мъката която изпитвах, губейки бебето си, аз бях супер щастлива че съм именно в тази болница. Записах си час при него за да ме прегледа на следващия ден (след посещението в АГ-то). Вярно чаках доста дълго, но съм му благодарна за всичко което направи за мен (най-вече от емоционална гледна точка не се чувствах като някакъв индивид за експерименти).
Искам да дам съвет на момичетата които им предстои да раждат, първо да се запознаят с условията в болниците и да си разговарят с персонала, който ще ги изражда. Ако им нямате доверие по-добре търсете този, който ще ви допадне като усещане и като разбиране.

# 489
deskatta, пожелавам ти скоро да се сдобиете с живо и здраво бебче
а би ли споделила на кого попадна в аг-то

# 490
shanel1982  благодаря
Инъче попаднах на Узунова, а доктора който също беше с нея на смяна не запомних. Беше млад около 30 и няколко годишен с брада, дано това ти помогне

# 491
deskatta аз също много съжалявам за случилото се.Пожелавам ти да намериш сили да се справиш с мъката си и да се сдобиеш в най-скоро време с бебче!Точно по същото време , през май и аз получих кървене и пред мен беше дилемата дали да постъпя в АГ-то или не.Първо отказах, но този същия доктор Маринов ме убеди да остана и слава Богу, успях да задържа бебето.Не мога да се оплача от него, освен,че може би като е толкова млад не ми вдъхна много доверие, но важното е, че реагира адекватно и за сега нещата са наред.А за Узунова, чак не мога да повярвам,че е била груба!Имам много добро мнение за нея, преди 3 години я посетих, но в частния  и кабинет и ми се стори много мила.А за самото АГ и обстановката там, нямам думи.., но нали строят ново, така,че има перспектива нещота да се оправят.

# 492
sttella извинявам се, че толкова късно отговарям. Радвам се, че при теб нещата са протекли добре. Възможно е да има разлика в това, че при Узунова си ходила в частния и кабинет. Все пак там си плащаш.
На мен спомените са ми ужасни от малкото време прекарано там. Просто се чувствах като вещ, а не като човек, способен да изпитва нещо (най-вече някакви чувства).
Най-странни ми бяха думите на този доктор Маринов. След като му обясних за кървенето, което съм получила, каза "Остава да ми кажете, че бебето е желано" (сякаш сама съм си предизвикала аборта). А пък това, че на бременна жена не се правело вагинален преглед на магарето го научих после, но е факт, че кървенето ми се усили след този преглед, до преди това беше много леко.
Отделно се разкарвах по голо дупе до съседната стая, където е ехографа. След "обстойния" и болезнен преглед там си казах край аз си тръгвам и както си бях по голо дупе ме гонеше сестрата да й се разпиша, че отказвам да остана в болницата.
Абе нямам думи за отношението.

# 493
  • Русе
deskatta, искрено ти съчувствам за това, което се е наложило да преживееш! Знам какво ти е напълно! Дано скоро се радваш на здраво бебче!

За мен обаче въпросният д-р Маринов е много добър специалист! Аз като цяло съм на мнение, че младите доктори са "по-надеждни", тъй като в стремежът си да се докажат, четат повече и се информират за новостите! Каква вина според теб има той, че ехографът е в друга стая, различна от тази с магарето? Наистина условията са ужасяващи в нашето АГ, но едва ли и на тези хора им е лесно да работят в тях... В смисъл това е БГ! Това е действителността в нашите болници! Вагинален преглед се прави на ВСЯКА бременна жена и то не един!

Та аз останах доволна от д-р Маринов, защото той присъства на раждането ми и ми позволи да използвам някой съвременни техники за облекчаване на болките (като клякане например), с приемането ми обясни какво ще се случва с мен и бебо от тук нататък и въобще се отнесе много човечно, както трябва да бъде! Иначе главен израждащ лекар ми беше д-р Матеева, от която също останах очарована, но тя просто по-малко с навърташе покрай мен.

# 494
OnlyOne за това че съм се разхождала от стая в стая не обвинявам доктора. Но пък той ми каза ела в другата стая, излезе и се шмугна някъде и аз по голо дупе си ходя и надничам в коя стая се е сврял. Можеше да ме изчака да сляза от магарето и да отидем заедно.

Отделно съм съгласна, че аз може да съм адски недоволна от него, но да има много хора, които са се чувствали добре там. Факт е, че младите доктори са по-добри от възрастните. Това няма да го оспорвам.
Относно вагиналния преглед, наистина не зная как стои въпроса, но просто след това на няколко пъти чувах, как не се прави такъв на бременна жена - говоря не за вагинален с ехограф, а стандартен. При Бойчев за двете консултации, преди аборта, които имах при него не съм имала вагинален преглед. Такъв ми предстои чак сега 3 месеца след случката.
А това, че са те оставили да раждаш по твоя начин, мога да кажа само БРАВО. Радвам се, че така са протекли нещата.
А аз искам да попитам бебето къде стои докато си в болницата - в друга стая или при теб? Таткото има ли свиждания (наш познат не го пуснаха да си види бебчето, а там седяха цяла седмица)?

Общи условия

Активация на акаунт