Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 228 076
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 905
  • Бургас
Да,Лина,три дни в Хисаря,обикаляха Карлово,Калофер,Копривщица,Клисура,Казанлък,Сопот. Много е доволен,хареса му. А в хотела имало и детски басейн с водна пързалка. Иска пак да отиде там с нас на почивка. И на мен ми се приходи.

Питам те, защото явно с колежката ми имате деца в едно и също училище. И днес тя се върна от екскурзията в Хисаря. Ходи с детето си.

# 4 906
  • В Космоса
О, и ние сме целили през балкона, супер глупави сме били и всякакви други тъпотии, мда. Май бързо забравяме, че сме били деца...

# 4 907
Ще стане чудесна и с прясно зеле. Аз даже я предпочитам, защото не ми е толкова солено.
Дано ми се получи и на мен. Веднъж съм приготвяла патешко магре на тиган и май нямам много опит с това пернато.

Аз омазването на стени, коли и прочее места с кетчуп, паста за зъби и т.н. го смятам за вандализъм Peace
Рушенето ми е необяснимо, беленето на семки в парка също. В парка Мир и Дружба редовно чоплят слънчоглед и най-интересното е, че на другия ден търсят чисто място. Същото е и на плажа и навсякъде.

Лятото едни хлапета ме обстрелваха с воден пистолет. Първо много им се ядосах, после като ги видях как се хихикат и тичат навътре-навън ми станаха смешни и то защото се сетих, как съседа ми казваше, че моя син го е пръскал с пистолет, пък той си мислел, че дъжд вали, после го видял отдалече как дебне на балкона  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 12:42 от blackcat6

# 4 908
Ще стане чудесна и с прясно зеле. Аз даже я предпочитам, защото не ми е толкова солено.
Дано ми се получи и на мен. Веднъж съм приготвяла патешко магре на тиган и май нямам много опит с това пернато.
Ако не ти се рискува и няма да я пълниш, по-добре я разфасовай и я посвари малко и после прави зелето. А част от бульона отдели за бъдеща консумация, чудесен е за бързи крем супи.

# 4 909
  • Mediterraneo
О, и ние сме целили през балкона, супер глупави сме били и всякакви други тъпотии, мда. Май бързо забравяме, че сме били деца...

Факт! Понякога се ядосвам на деца за някоя дреболия, после се сещам, че ние сме ги къдрили далеч по- зле нещата навремето и ми минава.
Аз имам в постиженията си неща, с които не се гордея като възрастен. Бях един от тарторите на компанията, та все аз го отнасях. Все още ми държи топло зад врата, когато баща ми ме хвана да вися на въжетата на бояджиите на съседния блок. Че и до третия етаж почти ме бяха качили, лудница. Ако видя сега някоя от моите да виси така, сигурно ще умра на място. Колко череши сме ходили да крадем по овощните градини, какви сме ги вършели на жп линиите в близост до квартала също е тъмна Индия за нашите...

# 4 910
  • София
И ние сме правили щуротии,е не чак такива,но аз бях впечатлена от грубия тон на децата към възрастните.Моето поколение имаше респект към по-възрастните.
Не вярвах,че ще си помисля или кажа,ех какви бяхме ние и какви са днешните подрастващи.
Май остарявам... Thinking

# 4 911
  • София
До ден днешен си спомням каква глупост сътворих, да съм била на 6-7 г. Живеехме в къща, като терасата на съседната къща беше на няма и 4 м от нашата. Съседката беше една гадина, баба ми дори не разговаряше с нея. Та онази жена си беше простряла чисто белите изпрани завивки, като дупката на горната завивка се падаше точно пред погледа ми (тук отварям скоба, че навремето отвора на завивката се падаше по средата, сега такива надали има). И както си правех тортички от кал в едни малки пластмасови чинийки, реших да метна две "тортички" барабар с чинийките директно през отвора на завивката. На следващия ден намерих на стълбите оставени пластмасовите чинийки, измити! Много се засрамих от постъпката си, много! Баба ми дори не разбра за случая, иначе щеше да ме скърши от бой.

# 4 912
  • Mediterraneo
Ох, бе, Тони! Точно такива чаршафи пълнехме и ние с кал, майкоооо, как ме подсети за тази щуротия! На първия етаж имаше една много писклива баба, която винаги ни гонеше, ако седнехме на пейките под терасата й, независимо колко е часа. И така й отмъщавахме. Чакахме да простре чаршафите и се състезавахме кой ще уцели дупката. Ужасни деца, малеее, ако сега някой ми го направи на мен, ще му дърпам ушите и ще го пердаша като стой та гледай!

# 4 913
  • София
Ахахаха, Тарти, ти ме разби! Мислех, че аз съм открила топлата вода, но не би!  Joy

А моята Мунка, тоест дъщеря, отказа да ходи заедно с децата снощи по апартаментите, защото я е срам и според нея това било нещо като просене.  Mr. Green

# 4 914
  • Ямбол
Честити ни будители!

Елени, честита годинка - здрав и щастлив.

Това с чаршафите съм чувала, че са спасявали деца паднали през терасата.

# 4 915
На една Нова година комшия с 5 години по- голям от мен празнува в отсрещната кооперация на 4 етаж. И тъй като тогава нямаше пиратки с компанията му се заеха с двата бидона кисело зеле и туршия на майка му. Как са бъркали в ледената вода- не ми е ясно, но по улицата имаше цели зелки, краставици, моркови, домати....

И да се включа с гадна изцепка от моя страна, която е свързана с чаршафите, които описа Тонка. На сватба сме. Първата сватба в компанията. След ресторанта отидохме в младоженците да разопаковаме подаръците и да продължим купона. Една от цигарите изпуших на терасата и тъй като нямаше пепелник реших да я метна от терасата. Естествено погледнах чак след изхвърлянето на фаса. Беше попаднал в чаршаф, който се вееше през терасата на долния етаж. Сраааам.

# 4 916
Сватя, моята майка, като една примерна соц домакиня, такова количество беше накупила, че и тук имам такива Simple Smile, а имам и едни тъкани на стан.

Наистина не е зле да си припомняме, че децата са си деца и нямат нашите преценки за нещата и да поглеждаме от смешната страна на глупостите им, особено, когато са безобидни и с едно почистване ще се заличат. (Тарти, и аз ако съм с моя акъл сега бих те опердашила Simple Smile).

Казвала съм ви, че синът ми, почти за нищо не може да ме излъже, той рядко се е опитвал, но в случаите, в които се е пробвал да ме преметне и съм го хващала все ме питаше как знам. Истината е, че съм правила същите неща и помня Simple Smile. Сега вече не се пробва и ми казва, знае, че ще си отнесе лекция, но също и знае, че няма да съм прекалено осъждаща, защото все някъде ще намеря подобно петно и върху себе си.

# 4 917
  • В Космоса
Ами телефонния терор? Голям смях беше! Какви ли не ги измисляхме. Някои затваряха, на други не им издържаха нервите и се развиваха мощно и заплашваха. Рядко имаше такива, които да се пошегуват и те в отговор. Имахме сценки от сорта ало, Иван може ли да се обади - няма такъв или имате грешка. След малко звъним и Иван се обажда някой да ме е търсил. Същото го разигравахме и с един кон. Ало, Иван се казвам, изгубих си коня, да сте го виждали. След малко звъним конят се обажда Иван да ме е търсил

# 4 918

А моята Мунка, тоест дъщеря, отказа да ходи заедно с децата снощи по апартаментите, защото я е срам и според нея това било нещо като просене.  Mr. Green

Умно дете, Тонка  Heart Eyes Догодина категорично няма да пусна моята, нищо че те бяха тихи и кротки, 5-6 момиченца, но така минава под общ знаменател с тия другите.  Не като да не е видяла лакомства и без да ходи да ги събира по къщите  Naughty

Елини, да ви е жив и здрав рожденика, много късмет му желая и безгрижно детство  Heart Eyes

# 4 919
Аз пък бях от кротките и състрадателни деца, глупости не съм правила, освен една - с една приятелка си откъснахме по една роза от един храста на една комшийка. Не го направихме с лоши намерения, мислехме на госпожата да ги занесем, ама съседката ни видяла и ни се накара. Ако обаче детето ми направи някоя от глупостите, които споделяте, ще ме е срам, честно си казвам. Ама познавайки баща му, си знам, че това ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт