Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 228 084
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 890
.....
Следващите бяха вече научени, много даже. 7-8 момчурляка, между 8 и 13 год. Звънят на пожар, аз отварям и първите така натиснали вратата, че  влитат върху мен. .....
Протегнах кошничката с бонбоните, първите, които бяха завзели мястото пред вратата започнаха да грабят като невидели и да пълнят една торба. - Ами няма ли да оставите и за тези зад вас, питам. Или вие сте заедно? Не сме заедно, каза най-напористият,  обирайки и последните бонбони в кошничката. В бързането някои бяха паднали, той мина през тях и избяга, а останалите хукнаха да го гонят: А бе, пич, дай бонбоните...И отгръмоляха надолу по стълбите.
Не знам какъв точно е този празник в родината си (по филмите изглежда весел и забавен), но при мен снощи дойде неприятно изроден. Въобще не беше весело, още по-малко забавно. ....
Важното е, че бяха груби, невъзпитани и нахални. И съм сигурна, че не беше заради бонбоните - сигурно вкъщи ядат къде-къде по-хубави. Яд ме хвана, защото се бях настроила за празник и усмивки.
Миналата година беше много по-весело и забавно. Ама имаше и момичета.
1:1 усещането и емоциите ми от снощи. Голямата групичка деца, може би ги бяха завели на някое парти, за първа година нямахме и бележка в асансьора, те винаги бяха много сладко костюмирани, весели. Но уви, снощи беше това. И ако мъжът ми не ги беше намерил, да си изичстят, щяхме да осъмнем с опаковки и смачкани бонбони навсякъде, а входът ни е много чист и поддържан. Догодина ще повдигна въпроса, деца, които не са от блока ни да не се допускат, заради ей такива гаменски изпълнения. Жалко, останах с лошо усещане.

Елени, да ти е живо и здраво момчето, много семейно щастие ви желая и да е има много весело детство.

# 4 891
Елени да ти е живо и здраво детето.
Рая, това е изключително грозно и невъзпитано.

# 4 892
Хър нищо не се вижда, какво е това.

# 4 893
  • В Космоса
Сега като се връщам в годините назад и ние като бяхме малки имаше гаменчета. Бяха издраскали между етажните стени по стълбището от първия до десетия етаж с тъпотии и нецензурни надписи и рисунки, споменавайки моето име и на други момичета също. Ужасно беше! Дълго време си стояха и не че не се знаеше кои са героите, но нищо не се случи. Почупени пощенски кутии, плюнки по парапетите и асансьора, въобще вандалщина. Та има си ги приматите във всички времена.

# 4 894
Честит празник  bg.

Честито и на порасналия малък мъж  baloni.

Забавни хелоуинчета видях и малки, и големи.

Май трябва да се радвам, че този празник ни подминава нас, в по-малкия град. Улицата ни е пълна с малки дечица, но нямаше нито маскирани, нито обикалящи по къщите. А, в интерес на истината, Лазарки и Коледарчета не липсват на съответните празници. Като се замисля, това май си е направо за хвалба.

# 4 895
Аз да питам Янтра ако се появи, понеже помня, миналата година, че веднъж се отчете, че пече патица със зеле. Та въпроса ми е, колко време се пече патицата, цяла или нарязана. Вчера купих една патка и една зелка и смятам това да готвя, но още не съм започнала. Ще чакам Янтра да ми каже за времето Laughing

Елени, честито рожденниче! Да е здраво и усмихнато!

Акаша, много ти е хубава вещичката Heart Eyes
Други не видях, изпуснАх ви Simple Smile

# 4 896
  • Телиш/Плевен
Прекрасни хелоуинчета! Heart Eyes

Елени, да ти е живо и здраво момчето и да расте щастливо! Cake

При нас никой не е идвал, но то и никога не се е случвало. Нещата, които описвате, са наистина грозни и е жалко, че има деца, които се държат по този начин и правят подобни мизерии по входовете. Confused

# 4 897
  • Mediterraneo
Елени, да ти е живо и здраво детето!

Честит Ден на народните будители! Четете, хора!

Снощи през нас минаха ужасно много деца. Не ми стигнаха бонбоните, та давах разни дребни сладки, кроасанчета и мъфини, които се намираха по шкафовете  Laughing Едни приятели правиха фиеста и събраха сигурно повечето деца от квартала. Организирани на групички от по 5-6 деца минаваха, много весели и прекрасни. Разбира се, невъзпитани има навсякъде, едно се опита да ми дръпне купата с бонбони от ръцете, та се пръснаха по земята, но културно го помолих сега първо да ги събере обратно в купата, после да ми се извини. Майка му чакаше на стълбите, извини се и тя жената. В 23 часа се прибраха, много доволни.

Видях, че издирвате слушалки на Енерджи систем. Близо до нас имат шоу рум. Ако искате, да се заема с нещата, изпращането не е проблем, имам човек, който взема по евро и половина на кг багаж. Ето и сайта-https://www.energysistem.com/es/products/auriculares

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 21:30 от Тарталета

# 4 898
  • Телиш/Плевен
Аз да питам Янтра ако се появи, понеже помня, миналата година, че веднъж се отчете, че пече патица със зеле. Та въпроса ми е, колко време се пече патицата, цяла или нарязана. Вчера купих една патка и една зелка и смятам това да готвя, но още не съм започнала. Ще чакам Янтра да ми каже за времето Laughing
Предполагам, че става дума за тази рецепта, та в нея пише за времето. Hug

# 4 899
blackcat6, патицата, ако си я купила от Лидл, я печи колкото и пиле. За час и половина-да става, в зависимост от печката.

# 4 900
  • Бургас
Уффф,ужасни сцени описвате....потресена съм от такива простотии!

# 4 901
Много хубави деца, видях. Да са ви много здрави!
Потресена съм от това, което е показала Рая и това, което разказват Рая, Свет и Мър. Ужас!
Аз днес, докато разхождах кучето сутринта, забелязах, че едната люлка на площадката ни е счупена. Имаме техникум до блока и учениците са зверилник. Всичко чупят, оставят си боклуците навсякъде, макар, че сме сложили кошове. Когато им направиш забележка, започват да те псуват и да държат тон.
Само се моля, моите хлапета да не станат, като тях.

# 4 902
Лаленце, сърдечни благодарности  bouquet

Съни, от Лидл е, мерси за инфото  bouquet

Зелето ми е прясно обаче, как не ми хрумна да потърся кисело, мислех че е рано newsm78

# 4 903
Ще стане чудесна и с прясно зеле. Аз даже я предпочитам, защото не ми е толкова солено.

# 4 904
Аз разбирам колко е неприятно, грозно и невъзпитано да се цапа и руши, ама аз си спомням как като деца сме правили доста бели и не е било от лошотия, а от чисто детско любопитство и пакостливост.

Спомням си, че веднъж с едни приятели/ки, хвърляхне напълнени с вода балони от 3 етаж. Само един съсед уцелихме и с това ни се прекрати "забавлението". Бившия ми е разказвал, че били целили волгата на съседа с вишни, което е сртувало доста на баща му.

Правили сме и други простотии, все подбудени от добри намерения, като докладване на "нарушители", освобождаване на животни, наказване на лошата лелка от втория етаж, която несправедливо ни е налеветила и подобни.

Просто децата нямат много време да са диви и явно използват повода, а може и да са по-големи, които се "утвърждават" в моментната независимост.

Общи условия

Активация на акаунт