Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 424
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 725
Прекрасна, сладка панда!

Алечка, каква сметана закусваш, струва ми се, че Данон е яко химия, не знам какво и слагат, за да е толкова гъста. Днес пробвах Родопея, миришеше на масло.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 09:21 от Ая

# 4 726
Жаки, много хубава пандата. Simple Smile

Моята щерка втори ден мрънка, че нямала костюм.
При толкова много дрехи и казах че няма да отида да дам 20лв за някакъв парцал.
Отделно, че днес баща и има РД и така или иначе си празнуваме. Simple Smile

Да го похваля, снощи ми оправи печката, която тотално изключи в неделя.
Аз пък направих целувки с останалите ми белтъци от крема за тортата. Simple Smile

Цвете, то остави че коляното натресох, ами и на другия крак глезена така се изкриви...но странното е, че той не ме боли. Все още. Simple Smile

# 4 727
  • sofia
Здравейте, дами!

Много сладурска панда!
Преди малко получих оферта за детски купон (петокласници, де). До следобяд ще го мисля да се включвам ли....но най-вероятно ще помогна с приготовленията (кулинарни, не маскировъчни).

Големият днес ще ходи да си търси ушанка. Казах му да вземе някоя девойка от модния дизайн за консултант Innocent (класът им се състои от две специалности и са само 6-7 момчета).

Сесил, да ти е жива и здрава половинката!

# 4 728
  • Варна
Май ще купувам гуми Нокиан. Аз съм с такива сега, доволна съм. Като хвърлих едно око и цената ме устройва.

# 4 729
Сесил, погледни от хубавата страна- поне не е паднал още един зъб! Да ти е жив и здрав ТМ! Какво измисли за подарък? Иначе мажи с арника, както посъветваха и Даун, за да ти е мирна главата.
Мър, ей такива обувки ако знаеш как развалих като седмокласничка. Никога няма да ги забравя. Столът в училището се възраждаше и нямаше закуски, обеди в него, а продаваха пържени картофки в хартиени фунии. Коридорите миришеха ужасно, ама картофките бяха много вкусни. Един ден от хартиената  фуния ми капна капка мазнина. Ужас! Ама тогава нямаше интернет, за да разбера за трикове, които евентуално биха помогнали.

# 4 730
  • София
Жаки, разкошна пандичка!  Heart Eyes

Райче, има такива серии от кофти случки, но вярвам в равновесието в природата и сега очаквам само хубави неща да ви се случват.  Hug

Снощи в Джъмбо беше прилично тъпкано с народ. Няма да ви кажа какво си взех. Ако маскировката ми излезе сполучлива, направо ще покажа снимки утре. Тая сутрин един колега ме гледа, гледа и накрая изтърси: "Тони, днес си се маскирала като свястно момиче."  Joy

# 4 731
На нашата улица този празник не е станал актуален още, миналата година за първи път обикаляха по къщите, но беше към 9ч вечерта и аз вече бях по гащи в леглото. Да взема да се подготвя, ако ще минат тази вечер newsm78

# 4 732
  • Sofia
...Тая сутрин един колега ме гледа, гледа и накрая изтърси: "Тони, днес си се маскирала като свястно момиче."  Joy
hahaha,заблуждаваш 'ората,а?  Mr. Green Кати как ще се маскира? Таткото го издокарайте като Айнщайн  Wink
И аз бих се маскирала,ама никой никъде не ни кани  hahaha.Мъка-мъъъъка. Хич няма и да отворя,ако позвъни някой,през 9 врати в 10, докато отворя и ще са се отказали. Няма как случайно някой да се яви.

# 4 733
На нашата улица този празник не е станал актуален още, миналата година за първи път обикаляха по къщите, но беше към 9ч вечерта и аз вече бях по гащи в леглото. Да взема да се подготвя, ако ще минат тази вечер newsm78
Да, сложи си официалните гащи Simple Smile

# 4 734
  • София
Тонка, аз като се замислих над репликата на колегата ти, май звучи леко обидно. Това означава ли, че по принцип ходиш на работа облечена като мръстница Thinking

Ох, бе, Съни Joy Joy Joy
В последните дни ми направи впечатление, че имаш много готино чувство за хумор Sunglasses

# 4 735
Добро утро!

Да ви имам скороста и възможноста за писане!!!

СЕСИЛИ,дано не те боли дълго и честит РД на половинът!
РАЙЧЕ,изпращам ти ОГРОМЕН позитивен заряд и прегръдка.
ПАНДАТА е сладур от всякъде.
ДЖЕНКА,прегръдка.

И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГОЛЯМО ГУШ И ПОЗДРАВ от мен!!!

# 4 736
Цвете,  Hug

# 4 737
  • Бургас
И аз в кюпа с контузените на работното място.
Спънах се  на гладкото! и си охлузих ръката в стената. Ейй,блейка съм и това е! 😂

# 4 738
  • София
Тонка, аз като се замислих над репликата на колегата ти, май звучи леко обидно. Това означава ли, че по принцип ходиш на работа облечена като мръстница Thinking
Ахахаха, облеклото и държанието ми е далеч от мръснишкото. Просто този ми колега е много готин и с хубаво чувство за хумор, а и знае, че не бих се засегнала и нося на майтап.

Джени, Кати си мени мнението за макировката и грима през половин час. До довечера се надявам да го е измислила окончателно. Мъжът ми ще е с къдрава черна перука, афро стил.  Mr. Green

# 4 739

Общи условия

Активация на акаунт