Нощно напикаване

• 268 322
  • 975
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте мили дами бих искала малка инфо. Дъщеря  ми се напишква всяка вечер  на 5г е правихме изследвания и са чисти ходихме на невролог в Токуда при д-р Христова тя ни изписа Нотропил но нямаше ефект от 2 месеца имаше само 5 дни сухи вчера бяхме пак при нея и този път ни изписа Клонарекс вечерта и дадох 1/4 и не се напиша. Докторката  каза че лечението продължава 6 месеца. Та мисълта ми е дали някой  ги е ползвал и дали има ефект. Благодаря предварително. newsm78
Според мен е малка, за да се бърза с лекарства. Моят син е на 6.5г, не сме му давали никакви лекарства до сега. Само с една билка пробвах, но не му казах, че е за това, казах му, че е за имунитета.

# 751
Тези невролози друго освен Ноотропил не изписват. #2gunfire
За протокола моето дете бе на 2г. и 7 мес. и заради съмнения за аутизъм/които по-късно се потвърдиха/ пак изписаха Ноотропил. Получи разстройство и като прочетох, че е лекарство за деца над 8 г. го спрях.Детето се възстанови, но докторът отказа да има връзка.
За справка никой детски психиатър не препоръчва лекарства за деца с аутизъм. Евентуално се изписват, но за други проблеми.

# 752
Здравейте мили дами бих искала малка инфо. Дъщеря  ми се напишква всяка вечер  на 5г е правихме изследвания и са чисти ходихме на невролог в Токуда при д-р Христова тя ни изписа Нотропил но нямаше ефект от 2 месеца имаше само 5 дни сухи вчера бяхме пак при нея и този път ни изписа Клонарекс вечерта и дадох 1/4 и не се напиша. Докторката  каза че лечението продължава 6 месеца. Та мисълта ми е дали някой  ги е ползвал и дали има ефект. Благодаря предварително. newsm78
Според мен е малка, за да се бърза с лекарства. Моят син е на 6.5г, не сме му давали никакви лекарства до сега. Само с една билка пробвах, но не му казах, че е за това, казах му, че е за имунитета.
каква е тази билка и помогна ли му аз също пробвах птиче просо и петопръсник

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 09:04 от deni4katt

# 753
Точно птиче просо беше, но не забелязах ефект към подобряване. даже по-скоро повече пикаеше сякаш, така че не издържах да му давам дълго време. Моите родители ми бяха дали и жълт кантарион, с рецепта към него - да му варя нещо като чай и да пие, но беше горчилка и не му хареса, та не го мъчих с него. И аз се бях притеснила много за това напикаване, защото около нас не знам да има други деца с този проблем. Говорих и с психолог по въпроса. Накрая като намерих тука темата и я изчетох търпеливо цялата реших, че е по-добре да не драматизирам много пред него и да оставя нещата да се оправят от само себе си. Взех само идеята за птичето просо. Имам едно наум за алармите, но не ми се бърза с това. Все още разчитам, че може да спре от само себе си проблема без да го стресирам с излишни прегледи, лечения и намеци, че нещо не му е наред.

# 754
  • Варна
Малката ми дъщеря се напишкваше до към 5- тата си година почти всяка вечер. Нищо не съм предприемала, тъй като и аз и баща ми сме имали такъв проблем до 7-8 годишна възраст. Престана от самосебе си. Преди няколко месеца, при снимка за съмнения за гръбначно изкривяване се появиха съмнения и за спина бифида. Склонна съм да вярвам, че това е била причината.

# 755
  • Варна
Здравейте, момичета!

Има ли някоя от Вас аларма, която вече не й е нужна?

Реших преди да поръчам от някой сайт, да питам първо тук.

# 756
  • от Луната
Аз също искам да попитам ако някой има излишна аларма?

# 757
Lachesis 9 CH
Apis 9 CH
Belladonna 9 CH
Сутрин и вечер от трите опаковки по 3 зрънца. Смучат се като бонбон, на интервал 1- 2 минути.

Здравейте, за какъв период от време могат да се приемат горепосочените хапченца? Има ли курс на лечение?
Благодаря!

# 758
  • Русе
Lachesis 9 CH
Apis 9 CH
Belladonna 9 CH
Сутрин и вечер от трите опаковки по 3 зрънца. Смучат се като бонбон, на интервал 1- 2 минути.

Здравейте, за какъв период от време могат да се приемат горепосочените хапченца? Има ли курс на лечение?
Благодаря!
Не си правете експерименти с хомеопатичните лекарства. Противно на масово битуващото мнение, приемани неправилно, още повече и по няколко вида на ден,  могат да са много опасни. Peace
Седма година лекувам децата си при класически хомеопат, изчела съм доста. Не говоря празни приказки.

# 759
 missNoir ,Виктоалиа T ,надявам се нашата да стане излишна,сега сме с нея...ще я дам на друго детенце имащо проблем,дано да решим нашия Sad

Lachesis 9 CH
Apis 9 CH
Belladonna 9 CH

Благодаря!
Не си правете експерименти с хомеопатичните лекарства. Противно на масово битуващото мнение, приемани неправилно, още повече и по няколко вида на ден,  могат да са много опасни. Peace
Седма година лекувам децата си при класически хомеопат, изчела съм доста. Не говоря празни приказки.

може ли малко повечет информация,за подчертаните думи?

# 760
  • София
Хомеопатията работи на принципа на подобието - т.е. лекува подобното с подобно - разболява те повече, за да се активира организма и да се справи сам с проблема. Затова неправилно приета, реално вреди, а не помага. Дори и да няма в момента странични ефекти, не се знае какво точно закодира в организма и какво би се случило по-късно. Безразборното съчетание на хомеопатия "бъгва" компютъра на организма, ако мога така да кажа, и той започва да реагира неадекватно и непредсказуемо.
Беладоната например реално е отровна, лекарство е само в такава ниска потенция. Смъква температурата, но само при определен тип хора и само при определени оплаквания, предизвикали температурата.

# 761
  • Русе
И като допълнение към N_S_O ще кажа - прочетете темата "Информативно за хомеопатията". Не е дълга, няма да ви отнеме много време. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286

Хомеопатията не лекува например напикаване, а детето, което се напикава. Всичко е строго индивидуално. Не може ей така по интернет да се предписват една камара с гранулки, които да се смучат като бонбони наведнъж. Това ми изглежда като предписано от д-р Михайлов. Thinking Той навремето в "Часът на мама" така изписваше по телевизията, а после и от форума на предаването. ooooh!

# 762
  • Варна
Аktivity , коя аларма имате? Тази, на която единият край се защипва за горната част на пижамата?

Докторът ми каза, че имало по-добра от тази,
на която другата, "пищяща" част се слага на бюрото например,
с цел детето да стане и отиде до нея, за да я спре,
а не просто да я изключи, защото е под ухото
и да продължи да си спи.

Обаче, аз видях линкове само на "мързеливата" аларма.

# 763
missNoir ,
Имаме аларма която е уаърлес-безжична,няма кабели,струва 300лв,поръчах я от амазон.Не можах да си представя да увивам всяка ве4ер детето с кабели.Представлява обикновени памучни гащички,в които са вшити жички и едно пласмасово устройство което се прикрепя кът тях чрез лепки и копчета като тик так.Два броя гащички,и самата алрма е целия комплект,която е овална на форма,слагам я близо до нас,на нощното шкафче.От нея могат да се изберат 6 вида мелодийки,и силата на звука.Тя започва да пищи когато детето подмокри гащичките,аз се събуждам ,събуждам и него и заедно отиваме до тоалетна.След това събуваме подмокрените/съвсем леко като петънце/и слагаме сухите гащи.
Ние спим заедно, така, че аз чувам,не разчитам детето само да стане.Освен това в момета има и страхове,така че няма как да го оставя сам да става и да ходи в тъмното сънен до тоалетна.
Имали сме изцяло сухи нощи,имали сме нощи в които по два пъти пищи алармата и ходим до тоалетна,имало е и нощи в които алармата пищи,тръгвам да разбуждам и вдигам детето но той вече е мокър целия,но това по рядко,по-често е да запищи и да стигнем до тоалетната.
Единственото което не ми харесва в тази алрма е че звуците са като аларма на кола,или ленейка да речем,доста стресиращо пищят през ноща,и  по-скоро на мен ми трябваше време да свикна през ноща като завие като линейка.Намалили сме го на минимална степен на звука,за да не се стряскаме.Но аз винаги я чувам,не спя дълбоко.
По-добре се чувстваме сега,поне не слагаме памперси,че ми беше писнало,и дошло до гуша,а и детето се измъчва-голямо а пък спи с памперс . Cry Cry Cry
Просто обуваме гащичките и си слагам алрмата до нас,вече ни стана навик.
Силно се надявам да помогне Praynig

# 764
  • Русе
Хомеопатията работи на принципа на подобието - т.е. лекува подобното с подобно - разболява те повече, за да се активира организма и да се справи сам с проблема. Затова неправилно приета, реално вреди, а не помага. Дори и да няма в момента странични ефекти, не се знае какво точно закодира в организма и какво би се случило по-късно. Безразборното съчетание на хомеопатия "бъгва" компютъра на организма, ако мога така да кажа, и той започва да реагира неадекватно и непредсказуемо.
Беладоната например реално е отровна, лекарство е само в такава ниска потенция. Смъква температурата, но само при определен тип хора и само при определени оплаквания, предизвикали температурата.
Благодаря ти за пояснението,запозната съмс хомеопатията и принципа на действие,но думите силно опасна исках да разясниш-има ли някакви нещастни случаи или примери на това как е навредила хомеопатията?
Имам представа от хомеопатия,но чак опасна Rolling Eyes Thinking ThinkingДа не би да има нови научни публикации?Аз съм я препоръчвала като напълно безопасна.Ако не помогне ,няма да навреди.Това са разрежания в които дори няма молекула от растението от чието е извлека.
Скрит текст:
Ето, това е много грешно разпространено твърдение, че ако не помогне, няма да навреди. И точно лекарствата, в които няма нито една молекула от веществото, от което са направени(защото те не са направени само от растения, има лекарства от минерали, от животни от химични елементи) са най-силните лекарства.
Предния ни хомеопат лекуваше децата по подобен начин, когато се разболеят - три пъти от едно лекарство, два пъти от друго, имало е случаи и на три вида лекарства на ден. Дъщеря ми страдаше от хреми, ангини, стигна се до там, че болестта слезе надолу и навътре в пикочния мехур. Това не е ли опасно? Отделно от тихо и кротко дете, стана изключително нервна и агресивна.

Общи условия

Активация на акаунт