Нощно напикаване

• 268 302
  • 975
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
"И точно лекарствата, в които няма нито една молекула от веществото, от което са направени(защото те не са направени само от растения, има лекарства от минерали, от животни от химични елементи) са най-силните лекарства. "

#Crazy

# 766
  • Варна
Скрит текст:
missNoir ,
Имаме аларма която е уаърлес-безжична,няма кабели,струва 300лв,поръчах я от амазон.Не можах да си представя да увивам всяка ве4ер детето с кабели.Представлява обикновени памучни гащички,в които са вшити жички и едно пласмасово устройство което се прикрепя кът тях чрез лепки и копчета като тик так.Два броя гащички,и самата алрма е целия комплект,която е овална на форма,слагам я близо до нас,на нощното шкафче.От нея могат да се изберат 6 вида мелодийки,и силата на звука.Тя започва да пищи когато детето подмокри гащичките,аз се събуждам ,събуждам и него и заедно отиваме до тоалетна.След това събуваме подмокрените/съвсем леко като петънце/и слагаме сухите гащи.
Ние спим заедно, така, че аз чувам,не разчитам детето само да стане.Освен това в момета има и страхове,така че няма как да го оставя сам да става и да ходи в тъмното сънен до тоалетна.
Имали сме изцяло сухи нощи,имали сме нощи в които по два пъти пищи алармата и ходим до тоалетна,имало е и нощи в които алармата пищи,тръгвам да разбуждам и вдигам детето но той вече е мокър целия,но това по рядко,по-често е да запищи и да стигнем до тоалетната.
Единственото което не ми харесва в тази алрма е че звуците са като аларма на кола,или ленейка да речем,доста стресиращо пищят през ноща,и  по-скоро на мен ми трябваше време да свикна през ноща като завие като линейка.Намалили сме го на минимална степен на звука,за да не се стряскаме.Но аз винаги я чувам,не спя дълбоко.
По-добре се чувстваме сега,поне не слагаме памперси,че ми беше писнало,и дошло до гуша,а и детето се измъчва-голямо а пък спи с памперс . Cry Cry Cry
Просто обуваме гащичките и си слагам алрмата до нас,вече ни стана навик.
Силно се надявам да помогне Praynig
Много благодаря за подробното обяснение bouquet
Само, че се изненадах от цената. Мислех, че е като другата  Mr. Green

# 767
  • София
Скрит текст:
missNoir ,
Имаме аларма която е уаърлес-безжична,няма кабели,струва 300лв,поръчах я от амазон.Не можах да си представя да увивам всяка ве4ер детето с кабели.Представлява обикновени памучни гащички,в които са вшити жички и едно пласмасово устройство което се прикрепя кът тях чрез лепки и копчета като тик так.Два броя гащички,и самата алрма е целия комплект,която е овална на форма,слагам я близо до нас,на нощното шкафче.От нея могат да се изберат 6 вида мелодийки,и силата на звука.Тя започва да пищи когато детето подмокри гащичките,аз се събуждам ,събуждам и него и заедно отиваме до тоалетна.След това събуваме подмокрените/съвсем леко като петънце/и слагаме сухите гащи.
Ние спим заедно, така, че аз чувам,не разчитам детето само да стане.Освен това в момета има и страхове,така че няма как да го оставя сам да става и да ходи в тъмното сънен до тоалетна.
Имали сме изцяло сухи нощи,имали сме нощи в които по два пъти пищи алармата и ходим до тоалетна,имало е и нощи в които алармата пищи,тръгвам да разбуждам и вдигам детето но той вече е мокър целия,но това по рядко,по-често е да запищи и да стигнем до тоалетната.
Единственото което не ми харесва в тази алрма е че звуците са като аларма на кола,или ленейка да речем,доста стресиращо пищят през ноща,и  по-скоро на мен ми трябваше време да свикна през ноща като завие като линейка.Намалили сме го на минимална степен на звука,за да не се стряскаме.Но аз винаги я чувам,не спя дълбоко.
По-добре се чувстваме сега,поне не слагаме памперси,че ми беше писнало,и дошло до гуша,а и детето се измъчва-голямо а пък спи с памперс . Cry Cry Cry
Само, че се изненадах от цената. Мислех, че е като другата  Mr. Green

може ли линк към алармата  Praynig

# 768
Скрит текст:
missNoir ,
Само, че се изненадах от цената. Мислех, че е като другата  Mr. Green

може ли линк към алармата  Praynig

http://www.amazon.co.uk/Rodger-Wireless-Bedwetting-48-61cm-19-24 … ords=rodjer+alarm

cveti__petkova ,заповядай!

# 769
  • Варна
Аktivity , пропуснах да те питам от колко време използвате алармата и виждаш ли "светлина в тунела" ? Simple Smile

# 770
  • Самоков
Здравейте, и аз да попитам дали някой има аларма, която вече не му е нужна, защото май само този вариант ми остава да пробвам.

# 771
nelly_d, писах Ви на лично.

# 772
  • Варна
Влизам с въпроси. Тези от вас, които предприеха някакви мерки кога го направихте и какво точно предприехте?
Моя син, вече на 4г.6м. напоследък няма суха нощ, освен ако не го вдигнем да го изпишаме и пак не е гаранция. Всъщност на около 3г. реших да махам нощния памперс и уж къде сух, къде мокър, но напоследък само мокър.  Спи явно доста дълбоко, защото си се напикава и не трепва, не се събужда, та мъжът ми спи с него да реагира на евентуални напикавания. И понеже все чета, слушам акъли и досега си траех - нали уж до към 5г било в реда на нещата, вчера обаче нещо ме човъркна и реших да звъня да видя доц. Буева(нефролог) кога ще идва във Варна, то пък късмет - уредихме се с час за утре. И се чудя, ако тя не види проблем, уролог ли търся, с хомеопатия ли да пробвам, да чакам ли какво.. Какъв е реда така да се каже? С ЛЛ не съм го обсъждала, че хич го няма(сега ще го сменям), а с педиатърката където ходим на частно все се виждаме като е болен и не съм повдигала въпроса, нали ви казвам все се успокоявах, че ще го израсте.

# 773
Дъщеря ми беше на 4 и половина, когато купих алармата.
Преди това давах, по схема зрънца медицинска дъвка (мастиковата смола), но ефект нямаше.
След тях я заведох при детски уролог. Доцент. Светило. Откри и́ уж някакви неща. Диагнози: две на брой, не особено сериозни, т.е. често срещани и лечими с рутинни операцийки. (казвам "уж", защото имам едно горчиво усещане, че ни излъгаха и нищо му нямаше на детето, а и́ правиха ендоскопска манипулация и ни взеха една сума пари... и нищо не се промени след това и ехографските изследвания и напикаването...и всичко)
Та така.
Взех алармата и след 45 дни се приключи.  Grinning

# 774
  • Варна
Взех алармата и след 45 дни се приключи.  Grinning

Ей това е приказка! Аз му казах на моя мъж - ще го заведа при уролог за собствено спокойствие и ако всичко е наред да си избере - хомеопат или аларма.  Laughing Вие коя аларма ползвахте?

# 775
Здравейте,

искам да питам тези, които са ползвали/ползват алармата следното нещо. Когато се включи и детето не се събужда какво правите? Будите ли детето или чакате то да се събуди. Синът ми спи изкл дълбоко. Дори в момента алармата свири поне от 5 мин и той не се събужда.

# 776
  • Варна
Ние купихме алармата, която е безжична и приемника е включен в контакта.
Ако не чува, аз го събуждам, но спирам алармата чак като стане от леглото . Не чува, когато е много уморен от деня и е легнал късно.

# 777
Единственият съвет, който помогна при нас, ни го даде един детски нефролог, след като бяхме обиколили  без полза куп уролози, нефролози, че и хомеопат дори - обилно пиене на вода сутрин и докъм ранния следобед, за да се приучи мехурът към по-активна работа денем. Логично е, но никой не го бе споменал до момента (в това отношение препоръчваха само ограничаване на течностите вечер, което нямаше никакъв ефект), а и ние самите не се бяхме сетили.

# 778
Ние купихме алармата, която е безжична и приемника е включен в контакта.
Ако не чува, аз го събуждам, но спирам алармата чак като стане от леглото . Не чува, когато е много уморен от деня и е легнал късно.

Каква е вашата аларма?

# 779
  • Варна
Всъщност каква е идеята на алармата? Моят мъж ми вика "и каква полза, тя като се разпищи той вече напикан". Всъщност как се случва те първо се изпускат по мъничко и има шанс да станат и се изпишат в гърне/тоалетна или? Дано не ми звучат тъпо въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт