КГБ = Клуб на Готините Баби - 182.

• 63 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Фури,Дидия, Голям и малък Митко на Луси и Дая да сте честити и много здраве и радост ви желая.
 Тази сутрин лед по колите ,бъррр. Боядисана съм Яне ,та съм спокойна Wink
 Борянче  на гушкай ги слънцата.
 Маринка , Иха , Доби Hug Hug Hug и на всичките .

# 571
  • тук, на мястото си
Честит Димитровден!
Честит имен ден на всички именници! Живи и здрави да са и с радост името си да носят!

Да почерпя и аз, че днес и моето малко момче има имен ден! Да ни е жив и здрав и да му помага  св. Димитър!

Яжке, съжалявам за приятелката ти! Съчувствам на съпруга и и на децата и!
Пишеш да бъдем по-толерантни, по-търпеливи, но към кои - към болните или към близките които ги гледат. Никой не иска да се стига до там, но в  много случаи болните като приятелката ти почват да вършат нещата на инат, дори и никога да не са били такива. А на тези които ги гледат нервите не издържат и най-лошото е, че като се оплачат вместо да срещнат разбиране, срещат обвинения, подигравки и т.н.

# 572
Честит празник на всички празнуващи!

Здраве, късмет и мнооого добри неща да ви спохождат!

Прекрасни маси сте сложили, взех си  за ваше здраве Simple Smile !

# 573
                   Момичета,благодаря за поздравите! Flowers Hibiscus

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АДАШИ И НА ФУРИЙКАТА,ГОЛЯМ И МАЛЪК МИТКО,НА ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНИК ДНЕС! ЗДРАВЕТО И КЪСМЕТА ДА СА ВИНАГИ С ТЯХ!

ПОЖЕЛАВАМ НА ПЪТУВАЩИТЕ ЛЕК ПЪТ И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

# 574
  • София
   Честит имен ден на всички празнуващи и техните семейства!Много топлота,любов и добро здраве! Весел празник!

Това прочетох тази сутрин:
Скрит текст:
Различните модели са единодушни за рязка промяна на времето, започваща в края на тази седмица от Северна Европа, която ще се разпространява към Централна и Източна Европа и Балканския полуостров следващата седмица. Център на високо налягане ще се развива в Западна Европа и Северния Атлантик, като ще блокира слабата зонална циркулация от запад, докато дълбок циклон ще се формира над Скандинавия и Североизточна Русия. Това ще позволи създаването на меридионална циркулация и адвекция на много студен въздух към Алпите и Балканския полуостров. Периодът на много по-студени дни от среднотите за сезона изглежда все по-вероятен.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 14:26 от Яжка

# 575
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит празник на всички именяци и на техните семейства! Много здраве и прекрасни моменти с любимите хора. Наздраве!

# 576
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН С МНОГО ОБИЧ НА МИЛИТЕ МИ ДИДИА, ФУРИЙЧЕ, ДАЯ И - обезателно! - ДИДИМИТИ!

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО НА МИТКОВЦИТЕ НА ЛУСИ И АЛФЕЯ!

newsm24

Да просветят костите на чичо ми и братовчед ми!

Party Time Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Видя се тя: оставам си в София  #Puppy dog

Не съм ни вапцана, ни маникюрирана, ни накикиморена  Joy #Silly

# 577
  • София
   Я,не се излагай!!! Ела,да ме видиш и след това ще се харесаш! Изобщо не се притеснявам--дебела,космата,прораснала и щърба съм.

# 578
Не се приема, Здравче. Аз пътувам три дни с камили и пак не се отказвам. Дано гаджето за следващата среща да е в ред, че да ме вози.Не си е работа така. От кога съм тръгнала, а сега излизаме от Търново.

# 579
Яжка, всякак си те харесваме.Само не ни плаши с външен вид. Да не си сложила маската за хелуин, че така се описваш

# 580
честит димитровден на празнуващите!

Весело изкарване, момичета! Да ви е хубаво времето, за да осъществите разходката до манастира, да ви стигне времето да се наприказвате и да се заредите с много енергия до следващата среща!!!

# 581
  • София

ЧЕСТИТ ДА Е ДИМИТРОВ ДЕН, А ИМЕНИЦИТЕ НИ ДА СА ОТ БОГ БЛАГОСЛИВЕНИ И ОТ СВ. ДИМИТЪР ЗАЩИТЕНИ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ-ВСИЧКО ДА ИМ Е НАРЕД! НАЗДРАВЕ ФУРИЙКЕ, ГОЛЯМ И МАЛЪК МИТКО, ДАЯ, ДИДИА и МОМЧЕТО НА АЛФЕЯ!

Преди малко говорих с управителката на хотела. Имам уверението й, че утре парното в хотела ще работи, а както ви казах раздават и духалки на по-топлолюбивите. За любителките на Арктически студ съм заменила топличките стаи с фризери Wink. Важно е на всички да им е комфортно Mr. Green повече от това не мога да направя hahaha Joy

Изчезвам за малко, после пак ще съм при вас.

# 582
Димитровден - ( Иван Вазов )
Ден Димитров дойде,
хладно зе да става,
лятото отходи,
зима наближава.
Всички пременени
празникът посрящат;
момите засмени
сватбите захващат.
Птиците последни
на юг отлетяват,
ратаите бедни
мирно се главяват.
Честит празник на имениците-Фури, на Луси голям и малък Митко,, Дая, Дидиа  и детето  на  Алфея
и на техните семейства!

Живи и здрави бъдете!
Озарени, озарявайте!
Любов и обич дарявайте!
И обичайки, бъдете ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Чувства се предюбилейният трепет и голямо желание за  срещата!Пожелавам ви да си изкарате чудесно да се заредите с радост и  положителни емоции.

# 583
Не знам кои от вас имат имен ден или близки с имен ден .
Изпращам  моя поздрав и пожелание за здраве на всички, които празнуват!

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 18:07 от K.A.G.

# 584
Здравейте.
Честит Димитровден на всички именници или имащи именници в семействата и приятелите.
Честит празник на Фури, Дидимити, Дая, Дидиа, Митковците в семействата на Роси и Алфея.
.
Ако пропусна някого, не е нарочно.

Имам важно питане-
последно - моята група пътува утре от Централна гара в 12.30-13.00 часа?
Не запомних кои сме, но мога да звъня за уточнение на Мая или Яжка, нали?

Сега пия едно топло мляко и лягам.
От сутринта съм извън къщи и така намръзнах, не е истина.
Утре ще прочета дали има изменение на моята среща и ще стягам багажи.

Спокойна и приятна вечер на всички.

П.П. Похвал, похвал  - пък ние вече си имаме парно.

Общи условия

Активация на акаунт