КГБ = Клуб на Готините Баби - 182.

• 63 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • тук и там
ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!

Честити да са Фури,Дидия,Дая,Дидимити,съпруга и внука на Луси,синът на Алфея.
Живи и здрави да сте,щастливи,обичани!Бъдете благословени!

# 586
  • София
Отговарям на ДЖИЛИ. От Централна гара тръгват  ЯЖКА-старши на групата и пръв координатор People Cop  Wink, ТАНУ, МАЯ, АЙША, ДЖИЛИ. Тръгване в 13.00.

МАМСИ, имаме си уговорка с теб, нали? Среща в 10.00.

ПИПИЛОТА е подсигурила своя екипаж thumbsup

На всички, които идват от близо и далеч-лек път. Среща в Брезник. И да не си забравите ватените гащи, ей hahaha Joy Баби, къде сте тръгнали без парашутни гащи Wink

За сега не ви казвам все още лека нощ. Започвам да си събирам багажа.

# 587
  • София
Честит Димитровден!  bouquet  bouquet bouquet
Да са живи малките и големи Митковци и Дидита!  Wine Glass
Честит празник и на строителите и архитектите!
Всички да са живи и здрави, много щастливи с близките.
Джили, у нас също има парно. Засега е много слабо, но ще се засили.
Аз открих сезона на сушените мезета - в Лидл ми попадна овкусено за сушене месо за 400 гр/4 лв. и веднага инвестирах. Сега го завързах на балкона - да го духа вятъра.

# 588
  • София
Пропуснах да добавя, че в колата която тръгва от Централна гара има още едно свободно място.

# 589
Фло, аз не съм ли в колата от Ц.гара? Ако някой знае къде съм - да пише, да звънне, моля. Ако съм излишна - мога и да си остана.

# 590
  • София
 ЗДРАВЧЕ, е как да не си в тази кола. Мястото ти е сторено и времето не ти е минало Wink Ти се пошегува с нас, като написа, че няма да идваш (приех го като шега) и ти върнах закачката, като не те "упоменах" в пътничките. smile3534 Айша ще пътува с вас, защото има някаква работа.
Накикимори ли се вече? И да не забравиш испанската наметка Simple Smile. Ще има снимки за увековечаване на събитието photo Сега вече не се шегувам. Вземете си все пак и топли дрешки.
Хайде за сега спирам, че и аз да се понаглася малко pletka #Silly . След като сложих точката на приготвленията, извадих си акАрдИона и си попях. Голям релакс е това, да знаете.newsm68.
Не съм тръгнала да си лягам все още. Ако има въпроси-питайте. Hug

Дописвам. Току що видях по прогноза, че в събота ще превали. В неделя пак слънчево.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 21:41 от Flo 51

# 591
Отговарям на ДЖИЛИ. От Централна гара тръгват  ЯЖКА-старши на групата и пръв координатор People Cop  Wink, ТАНУ, МАЯ, АЙША, ДЖИЛИ. Тръгване в 13.00.

Сърдечно благодаря за допълнителните разяснения bouquet

Живнах малко след  2-3 часа сън.
Сега малко ще почета, ще пооправя и пак в кревата.

Лека и спокойна.

# 592
  • София

Дописвам. Току що видях по прогноза, че в събота ще превали. В неделя пак слънчево.

Освен чорапки за спане си вземете и чадърите Nature Closed Umbrella

Честит имен ден всички Дидита в темата и на вашите близки, които празнуват днес! От здраве да не се отървете.

# 593
 Фури,Дидия,Дая,Дидимити, честит имения ви ден!
 Луси, честит имен ден на съпруга и внука ти!
 Алфея, честит имен ден на сина ти!

Аз не съм вапцана, но пък съм лакирана. Не, че имам нокти, а и лак слагам само при специални случаи.
Тази нощ не знам какво ще сънувам, но миналата бях в Брезник.
Понеже ще тръгна направо от работа и ще съм с работно облекло, сънувам, че някоя от "групата на Шаро" ме заведе в някаква стая, пълна с красиви и фини дрехи, за да се облека официално. Аз обаче се замислих, че ще е много трудно  да ѝ ги върна и не облякох нито една. После се катерих по една пътека, за да отида на среща с моята колежка от института. Тя беше облечена с много хубава светлосиня рокля и аз съжалих, че не се преоблякох в някой красив тоалет. Колежката ми имаше въоръжена охрана и те я отведоха нанякъде, а аз се озовах  в препълнен с хора читалищен салон.Smile
Такива ми ти работи.

Лека нощ и весели сънища пожелавам на всички!

# 594
Приятно изкарване в Брезник!!![/color][/size]

# 595
# 596
  • София
  hahaha  "Лак слагам само при специални случаи". ТАНУ миличка, та има ли по-специален случай от този? Joy Нееее.

БОРЯНЧИЦЕ, разби ме с таз картинка... Sad Я коте се усмихни Grinning Ще ти дойдат внучетата, ще ги гушкаш, ще им приказваш, а после на бабите ще разказваш...

ГРЕТИ,  Hug Hug Hug

РИМАРЧЕ, smile3501

# 597
  • София
   Добър вечер!
     Групата на баба Яга да паркира метлите точно под часовника!От там ,под строй и с песен ,отиваме на отсрещния тротоар при човека с буса.Координатор ли съм или лукова глава?!!Внимавайте!!  

# 598
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532

Жалко, че емотиконите не са озвучени. Смея се с глас!

# 599
  • София
И аз, Фло. Баба Яга е влезла в ролята си! Само така - да има ред и дисциплина, да не ви чакаме за вечерята!  Joy

Явно ни тресе, как се казваше, сценична треска, или нещо подобно.  hahaha Не можем да и легнем навреме, а все тук си висим. И, не само ние.  Heart Eyes

Хайде, лека да е и утре първите да сМе свежи!  hahaha За другите две коли не мисля, те ще имат време да се наспят.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт