КГБ = Клуб на Готините Баби - 182.

• 63 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Тути, снимката са взели от нета. Това са жени от Пазарджик, които също се водят КГБ. Някои ги познавам и снимката е от преди няколко години. Иначе информацията в статията е вярна и актуална.

# 616
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Тути, снимката са взели от нета. Това са жени от Пазарджик, които също се водят КГБ. Някои ги познавам и снимката е от преди няколко години. Иначе информацията в статията е вярна и актуална.

mery_poppins1, да са живи и здрави готините от Пазарджик!  Hug

Аз смятам, че  не е етично да напишеш статия,
с която да информираш аудиторията,
а всъщност да не си направиш труда да подкрепиш материала си със
снимка на участващите в събитието. Още повече, при желание, автора
е могъл да поиска и снимка на празнуващите.
Преди всичко ролята на средствата за масова информация е да информира,
а не обратното.
Това ме подразни......или.....или.....няма средно положение.... Wink

Сега да си дойдем на думата....след малко аз и моята фамилия отиваме
в землянката по понятни причини.  hahaha    hahaha   hahaha
Очаквам девет бала трусове идващи от Брезник   rotfImao  rotfImbo
Скрит текст:

предвидих да взема и нещо за хапване и пийване

за притикване на залъка....

и нещо за душата

за наше здраве момичета

и умната с дядовците...... tooth tooth tooth  smile3521  smile3503

newsm47        newsm53     newsm51     smile3525        smile3503

P.S.
Тути поздравления признавам те за светски хроникьор как намери тази новина. Това в КГБ,  може да сме готини ,но сме и умни. На Западния фронт няма да е спокойно. Дръж се се земьо, купонът започва!

Иве, КГБ-то никога не спи, само така изглежда..... Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha Joy Joy

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 19:07 от tutulina

# 617
  • Вила Великула

# 618
Мерси ,мерси и благодарим!С вас сме  наистина1тю  да му се не види,една среща   ще направим  без отсъствия...

# 619
Страхотни сте! И аз ви обичам Пфу яд ме е че не дойдох. Здраве да е!

# 620
И аз благодаря за обичта, която ни изпращате!!!

Веселете се якоооооо!

# 621
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
                Ето как празнуват готините от КГБ

https://zapadno.com/2017/10/27/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0 … %B0-%D0%BF%D0%BE/

Купона продължава.... Heart Eyes    Heart Eyes     Heart Eyes

# 622
Момичета,

Вълнуваме се с вас и от сърце благодарим за милата картичка.
🙋🙋🙋
 А на организаторката Европейското председателство да и бяха възложили да организира, показа, че е безупречна ☺.
 Наздраве и умната , ей ☺!

# 623
  • в малка спретната къщурка
Купона тече с пълна  сила. поздравиха ни от цялата Брезнишка околия. Получихме много подаръци, а най- голямата изненада - подаръци и торта от БГ МАММА. Благодарим на МАМА , за жеста към нас и нашият празник. Нашите домакини Фло и Яжка , ни събраха погледите.Перфектни във всичко-безупречни.

# 624
Ехаааа, як купон се вихри  newsm44 Радвам ви се  Heart Eyes

И нас не сте забравили - благодаря ви newsm51

# 625
  • в малка спретната къщурка
Добро утрооооо!
Да издам тайната.
Снощи беше Иху, иху, а сега е много тихо.
Доби, всички бяхте снощи с нас. Може да не бяхте присъстващи, но не бяхте отсъстващи.
Аз си чакам кротко във фоаето,
да загрее машината за кафето.
Трудно ми е да напиша от телефона репортажа, но на инат все нещо ще кажа.

# 626
Добро утро !купонджийките сигурно са уморени само Фури е петимна за кафенце
Е пак сте на Световно ниво . Такава организация браво на Фло и Яжка. Вихрете се и се веселете и днес. Трупайте хубавите спомени. Прекрасвн ден ви желая и да отменя Янчето да сложа кафето за групата.
Нека купонът продължи!!!!

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 09:43 от Ivllin

# 627
Здравейте готините ми сладурки ! Hug Hug Hug Hug Hug

Гледам репортажите ,организацията ,купона и чак очите ми се пълнят от радост и от това ,че не съм с вас !
Поздравления на Фло  за перфектната организация ,за това ,че е дала всичко от себе си , да се отпразнува юбилея на КГБ ,  да стане  един як купон !
Забавлявайте се ,веселете се, продължавайте  в същият дух и днес и утре !
Обичам ви и макар да не към тялом с вас ,духом съм там. Непрестанно сте  в мислите ми  и си ви  представям колко ви е хубаво и весело ! Радвам ви се !!!!

Браво на БГ МАМА ,за подаръците ,за вниманието към КГБ !

Тути Hug благодаря за репортажите ,които ни предоставяш ,та и ние да се насладим на срещата ! newsm51 newsm51 love001

Целувки и прегръдки за  всички ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug love001 love001 love001 love001 love001 love001 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Нека купона да продължава , а ние отдалече ще сме духом с вас и ще ви подкрепяме !
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44
 wavey wavey wavey wavey wavey

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 16:59 от lusi60

# 628
Привет от рождения ден! Всичко беше на 6!!! Много Ви благодаром за разкошната среща !

# 629
Добър ден от мен !
 Ех, тия технологии, бе ! Веднага снимки, репортажи, статии... направо и ние сме с тях в джаза Simple Smile
Не съм се и съмнявала, че организацията ще е на 6! С каквото се е захванала Фло, всичко е перфектно!
Фло, много високо вдигна летвата и не знам след теб дали някой ще има смелостта и самочувствие да се захване с такава задача. За това си мисля, че ти ще станеш ПОЧЕТЕН ОРГАНИЗАТОР на събитията в КГБ Wink
Аз за да не съм капо направих още 10 буркана със сурова туршия /първата партида мноооого се одобри от домашната и е на привършване/.
Сефте направих и парени камби и си мисля, че май попрекалих тази година със зимнината Simple Smile
Сега обядвахме, почерпих се с 1 чаша розе, почивка пред компа и после се стягам за довечера!
Хубав ден от мен! /както започнах, така и завършвам поста си/ Wink

Общи условия

Активация на акаунт