КГБ = Клуб на Готините Баби - 182.

• 63 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Първата прибрала се, за нейно гоооолямо съжаление , купонджийка рапортува:
Мили приятелки......ами ......нямам думи!!!!!
Само ще кажа много, много, много благодаря на всички - на експертките по организацията Kiss и на експертките по  възползването от тази организация. Въобще не се съмнявам, че и днешният ден ще е изпълнен с още повече веселба, интересни преживявания и сладки приказки.

Ние с ММ  спряхме при едно супер-капанче в с.Парамун. Хапнахме шкембе-чорба, купихме натурални трънски сушеници, спържа и картофи. Довечера съм поканила гости на трънски специалитети.
Рекламната табела на капанчето е уникална. За превод търсете нашите брезничанки.

Скрит текст:

# 631
  • София
ПрИвет! Купонът не е спирал. Днес освен веселбата, танците е песните, отделяме специално внимание на тортата, подарена ни от BG MAMA.  Специални благодарности от всички присъстваши за големия жест, оказан към нас! Трогнахте ни до сълзи!

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 16:47 от marina_vladi

# 632
  • Вила Великула

# 633
Няма какво да кажа след видяното и прочетеното за срещата в Брезник, освен Уааааа, ама че купон!!!

# 634
  • Вила Великула
По желание на отсъстващите публикувам още малко реклама от купона

# 635
  • София
Е, това вече беше върха на сладоледа  newsm45

# 636
  • в малка спретната къщурка
Не плачи Хули.Ще повторим срещата.Много ни е хубаво и всички искаме да се повтори.

# 637
  • София
Хули в мислите ни си. Благодаря ти за темата.Heart

# 638
Шъ  рИвем като се надуваме и не тръгваме ,каниха ни  поименно и специално всичките.Освен общото.След 10 години сме там.След 20 още повече.Това на шега-кой  бил ,бил.Да  знаем друг път да тръгваме  преди да ни поканят ,пък ако щат да ни върнат.

# 639
  • София
Така е .тук купона е на макс.Фло,Мими ,Янка Тони ни свирят и пеят.Ние пригласяме.Пипилота ни пуска руска музика от лаптопа. Няма да спим пък.                                    Имате ли баби, имате ли стари баби......се пее сега.

# 640
Добро утро по новому!
Първо кафвто че ще ни трябва няколко дни за да се нагодим.

"Чува" се че купонът продължава с пълна сила. Само така. Приятен неделен ден!

# 641
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
За съжаление, остават ни броени часове заедно, а на всички ни беше толкова приятно и забавно.
Жабче, Марси още ви чувам гласчетата в ушите си. За толкова много  отсъстващи в темата се сетихме и си говорихме, но Шпунци е виновна за това.Много помни, тази нежна душа.

Аз пак си чакам кафето,
на топличко във  фоаето.
Главоболието да прогоня,
Зъркелите да ококоря
Дали смениха си персонала часа,
че чакайки ги може да умра.

# 642
                      Привет,момичета! И аз след нашия купон едвам се излюпих!
                      Фло,адмирации за организацията  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
                      Радвам се за супер купона,който сте си спретнали и за прекрасните спомени,които ще ви топлят дълги години.
                      Бг мама доказа,че си заслужава популярността и обичта.Браво на Мама и Тате!
                      Брезничани ме удивиха с бързи репортажи и им е простена сгрешената снимка.
                      Лек и спокоен ден!Аз ще релаксирам и ставам да си пия кафето,че стана пладне,а се мотам още из завивките!

# 643
Бях с вас мислено и много ви се радвах. Все така хармонични!
Имаме подарък един час и добре ни дойде Simple Smile.
Браво на Фло и Яжка за труда и ентусиазма!
Лек път днес на дружките от близо и далеч!

# 644
Добро утро момичета !

Станахте ли след бурната нощ !
В ушите си чувах вашите гласове,представях си Фло с акордеона ...Simple Smile
Всяко нещо си има край , но пък ако постоянно сме заедно ,няма да ни е така интересно и хубаво ,
ще си омръзнем хихиххи

Взехте ли решение кога и къде  да бъде следващата среща и кой да е отговорника ,че от сега да се гласим ?
Чакаме подробни репортажи и още много запечатани моменти !

Лек път момичета !

Прегръдки  и целувки !

Хубав и  слънчев ден !

Общи условия

Активация на акаунт