В момента гледам това с Людмила Чурсина - https://www.youtube.com/watch?v=7rcI5Zg6g2c
Детските ми спомени са, че изпитвах голям страх като го гледах този филм. Сега съм в началото, но пак така ми действа /за сега/
Е всичко друго очаквах, но такъв отговор-не.
И не иска да си ходи, иска да остане при баба и деди. Майка й обяснява, че за Коледа или ние ще отидем при тях, или те ще дойдат при нас. Да, ама аз ще съм в сесия и няма да ми е до гости 
Тези риби, раци и " хохлюви " кой ще ти ги рисува в кухнята? Дай на внучетата по една четка и им постави задача. 
Слава Богу, нямам злояди внучета. 
Добра идея даваш за среща през следващата седмица. Аз съм ЗА. Нали знаеш, че който дава идеята, той определя мястото. Ти си на ход 
Работата е сериозна.
Вярно е, че после е като по журнал, ама до тогава-много хамалогия.

Масово се оплакват приятели и пациенти, че тези дни кръвнишкото им "играе" и е по-високо от нормалното. Моите руснаци споделиха, че тези дни е имало силни магнитни бури и те също са се чувствали зле. Може би и от по-рязкото захлаждане. Знам ли?
Точно това се отнася за мен. Боже, Боже, доживях да давам рИцепКа за баница, ама като питаш, да ти кажа.
) направих със сирене, яйца и един голям стрък праз лук. Разточих 4 кори. Разтопих олио и масло. През това време тестото се поотпусна и стана малко по-мекичко. Разделих го на 4 еднакви топки. Корите разточвам в/у кухненския плот. Ръся с брашно и отначало разточвам кората без да я навивам на точилката, но когато достигне диаметър около 40 см. я навивам на точилката, като постоянно ръся с брашно и кората, и плота. И така, докато стане около 60 см. в диаметър. После я премятам на лявата си ръка и с дясната разтеглям кората, докато съвсем изтънее. По краищата също я тегля, за да не останат по-дебели. Поръсвам с мазнината, прихлупвам от двата срещуположни края кората, та да се допрат частите й и пак ръся с мазнина. Слагам от плънката навсякъде и навивам на руло. Първата ми баница беше не на руло и усукана, а като плисирана. Така ми показа жената, която ме научи. Ръсиш мазнина в тавичката ( моята тавичка е с размер 28 см. в диаметър, Имам и по-големи тави, но за 3 - 4 кори тази е добре ), редиш корите в кръг, поръсваш и от горе малко мазнина и печеш. Е, това е. Моите хора определено предпочитат домашно точените баници. Целия масраф от замесването до слагането във фурната беше 1 час и 10 мин. Следващата, която ще опитам да направя ще е с тиква.
. 

, много ме кефиш с твоят антуриум
.
Успех на мача и добро представяне на вас на фестивала
за теб и кучо
като ще е гарга - да е рошава, като ще е ремонт - да е из основи, необходимо зло