КГБ = Клуб на Готините Баби - 182.

• 63 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Привет, мили готини баби!
Плаче ми се, съжалявам, че не бях с вас.
Да попитам и аз, взехте ли решение, кога и къде ще бъде следващата среща.
Изпратих си децата,внучката искаше и аз да се кача в колата и викаше...баба,баба.Да, ама баба има още няколко години да работи, докато се пенсионира.

# 646
Цялата Брезнишка Фло-тилия да  престане да се занимава с мен, да ме коментира, да пише името ми по разни кичозни плакати.....
Не желая да участвам в цирк!
Първо минахте с калните си обувки през душата ми, след дъжд качулка ще ми пишете за чувства- обич!
Хайде бе, ще взема да ви повярвам!
Карайте го по еднолична команда!
Сбогом!

Скрит текст:
Наистина спрете! Докато дойдат внуците ми и "ме извадят от БГ Мама" ще мога да пиша, затова не ми вдигайте кръвното и не ме принуждавайте! Много ми се иска да бъдете добри, благородни и състрадателни не само по Коледа и Великден! Приемете, че освен вашето мнение има и други!

# 647
  • София
Да се обадя първата пристигнала у дома. Всичко беше прекрасно, времето бе с нас. Но като всяко хубаво нещо и това има край. Заредена съм с положителни емоции до догодина. Обичам ви  newsm51 newsm51 newsm51

# 648
  • в малка спретната къщурка
Да се обадя и аз, че съм доставена на точното място и съвсем навреме.
Пипи, благодаря ти за возенето.
Фло, Яжка, Благодаря ви много, че ни дадохте възможност да се насладим на родния ви край. И от хората, и от природата съм впечатлена. Оставам с най- добри чувства към хората от Брезнишкия край. Големи сърца, голяма доброта и гостоприемство.
Ще се топля дълго с хубавите спомени  от преживяното.
Сега се оставям в ръцете на Ели, тя ми е спретнала програма. Аз съм послушна майка и ще изпълнявам нейните нареждания.
Прегръщам всички Ви!!!

# 649
  • София
Eхоооо, ето ме и мен! И нашият екипаж пристигна по живо, по здраво! По пътя спряхме до един шипков храст,  за да спазим традицията, и се фотнахме за спомен. Компроматът във ФБ.  Heart Eyes

Изкарахме три незабравими дни в Брезник и околността. В смях,веселба,танци, песни и наздравици, разбира се, се откъснахме от векидневието и се заредихме с емоции за дългоооо време.  Heart Eyes Разходката след есенната брезнишна гора ни напълни окото и душата с красота! Френско благодаряяяяя на онези, които присъстваха на срещата!  Hug Hug Hug  

А на вас, скъпи мои, които не успяхте да присъствате, казвам, че усетихме съпричасността и топлината в постовете ви тук,  във ФБ и в телефонните ви обаждания. Надявам се следващия път да бъдем заедно!!!

До нови срещи и в пълен състав, мили хора!!!

# 650
  • София
Танче, ти май се вкарваш в някакви екшъни  ?
Я сподели с нас всичко и да се разбули мистерията.

# 651
  • София
И аз вече съм си у дома. Наложи се преди да се прибера, да скокна до кабинета и на бърза ръка да се преборя с един зъб на пациентка в беда. tooth
За красТавиците, които не бяха с нас да добавя нещо. Момичета, имаме си две нови баби. Отначало ги оставихме малко да ни поогледат, да си преценят добре ли им е сред нас, достатъчно ли сме купонджийки и заслужаваме ли си името ГОТИНИ.
Гледаха, мислиха, newsm78 звериха се и се престрашиха. Как да не ги приемем, като за тях "ходатайстваха" ЯЖКА, МИМИ и ЯНКА. Трябва да ви кажа-готини дрЪжки са. Понеже не знаят още нашия речник да им поясня-момичета, готини парчета сте Wink Платиха си и членския внос. Заслужиха си местата в Клуба. Hug Hug
Сега ги чакаме да се регистрират и сами да се убедите, че са готини баби. thumbsup
След толкова много репортажи и дописки, аз нищо повече няма да кажа по темата. Само още няколко думички.
СКЪПИ ПРИЯТЕЛКИ, БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ЗАЕДНО НАПРАВИХМЕ НЕЗАБРАВИМ ТОЗИ НАШ ПРАЗНИК. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ ( ОТ СОФИЯ, ПРЕЗ ЦЯЛАТА НИ РОДИНА, ТА ЧАК ДО ИСПАНИЯ), КОИТО НИ СЕ ОБАДИХА И НАПРАВИХА СРЕЩАТА НИ ОЩЕ ПО-ЕМОЦИОНАЛНА, ПО-ТРОГАТЕЛНА, ПО-ИСТИНСКА!
Да си признаем ли, че в много очи пробляснаха сълзички от радост и вълнение?
Не познавам МАРСИ, но толкова добри думи чух от ветеранките, че ако се върне при нас, ще се радвам да се запознаем Hug
И за финал-една птичка пролет не прави! Силни сме и ни е весело, когато сме заедно и най-вече, когато сме много!

# 652
  • Вила Великула
Цялата Брезнишка Фло-тилия да  престане да се занимава с мен, да ме коментира, да пише името ми по разни кичозни плакати.....
Не желая да участвам в цирк!
Първо минахте с калните си обувки през душата ми, след дъжд качулка ще ми пишете за чувства- обич!
Хайде бе, ще взема да ви повярвам!
Карайте го по еднолична команда!
Сбогом!

Скрит текст:
Наистина спрете! Докато дойдат внуците ми и "ме извадят от БГ Мама" ще мога да пиша, затова не ми вдигайте кръвното и не ме принуждавайте! Много ми се иска да бъдете добри, благородни и състрадателни не само по Коледа и Великден! Приемете, че освен вашето мнение има и други!
Танита Колева, обръщам се директно към теб, защото адски ме подразни това, което си написала. Зачудих се какво толкова сме те обидили и с какво сме наранили крехката ти душа. Дори се върнах назад в темата да прочета. Може би те е подразнило това мое мнение от 01 август 2017г. - цитирам: Харесва ми предложението на Фло. Ако има някой не съгласен-нека да дава и конкретно предложение, а не само да мрънкаме. Не виждам някой да те е газил с калните си обувки, още повече пък душата ти. Мнението ми е, че просто си търсиш внимание. Но моля те по-кротко с обидите.
Всички пишещи в темата са много добре настроени и позитивни. Състрадателни сме не само по Коледа и Великден-може да си сигурна в това. Но всеки избира сам пътя си-щом не ти харесва при нас - сбогом. Няма да те увещавам да се връщаш, да пишеш и т.н. Виждам, че няма смисъл. Hands Wave
И стига с вниманието към гореупоменатата госпожа.
Благодаря на всички, които бяха на срещата, както и на всички останали, които писаха. Наистина беше страхотно. Надявам се да има още много такива срещи.
Това е - изказа се някоя си от Фло-тилията.

# 653
  • София
Привет мили дами.

Не може да се опише срещата, трябва да се изживее. Нищичко не е в състояние да помрачи еуфорията ,която ме кара да се усмихвам и да се връщам отново и отново на дървените маси пред хотела, на горската пътека на Бърдото,да гледам към синьото небе и малките пухкави облачета, да слушам сладкогласните песни на Янчето, Мими и Фло. Да се възхищавам на неуморната в танците Фурийка,да се радвам на разходката в красивото градче Брезник,да се моля в старинната черква св- Петка,да слушам разказите за класното школо на уредничката на музея, да рева от възхита от танците на дечицата от читалището и да се гордея от това ,че обичаите, песните и преданията се пазят и ще ни има.
 И това нямаше да ми разтуптява сърцето ида ми пълни душата ,ако Фло не ни бе показала това чудно място, ако ви нямаше вас мили приятелки, тези които бяхте с нас и тези ,които нямахте възможност да дойдете ,но ние ви споменавахме и усещахме от разстояние ,че ни мислите
Благодаря на всяка една от вас,на Хули  и на организаторката Фло и нейните помагачки-Яжка,Маринка и Иха-
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 18:44 от Шпунц

# 654
Първи откъслечен отзвук от купоня:
Тану милата сигурно 2 дена е чукала орехи, та ни донесе килограм печени орешки със сол и захар. Тану, екстра ни дойдоха снощи на афтър партито!  newsm76
Фурийка Шемета пък беше донесла торба със солени кифлички. От онези, с които ни направи скомина в темата, та размириса цяла България на вкусното печиво.  Two Hearts Фурийка - най-слънчевият човек, когото имам щастието да познавам!  Heart Eyes
Цял ден се хиля - ама наистина! - с разказите на сладкодумната Яжка за първата й любов / на 7-8 г. с голи дупета в Брезник/. Нееее!!! нЕма такъв смех!  smile3532 Сълзи ми текоха от очите снощи.  luvbed - щото ние с баба Яга така се гушкахме в хотела на една спалня. И да знаете, Яжка спи като агънце, веднъж не я чух да хърка /през моите тапи на ушите, ама нямах бонбони Черноморец, Кари... #Silly/.
Познавате ли DJ Пипи? Ем убава, ем умна, ем майстор в ди-джейството  4470 dazzler1 Бива я очевидно и в други неща, напр. в раждането на красиви деца и ангелска внучка.
Ами Кольо на Дидимити? Очарователен акордеонист и певец! Изпя ни "Имате ли баби" с посвещение на кгб-ейската среща и ни скри шапките. Кольо, ИСКАМЕ ТЕКСТА!!! А Дидимити кърши снага танцьорска като девойче, то снагата й си е баш такава. И да видите какво ощееее.... четете - и ще видите!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И най-важното: в хотела беше топло и приятно, а дядо Господ ни прати чудно слънчице да огрява брезнишките красоти. И аз не успях да се разболея.

# 655
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет на всички готини присъствали на юбилея и на тези от нас,
които с трепет чакахме да разкажете как мина тържеството,
да се радваме на снимките, които фотоГрафините публикуваха,
да четем, репортажите на местните вестници, отразили събитието, да
преглъщаме сълзи на радост и лееееекинко да завиждаме!

И не на последно място, с чувство на гордост, да се радваме
на вниманието на МАММА  и ТАТИ, за голямата изненада и
да си казваме
                   "......И ние сме оставили следа в "мамата"......

Радвам се от цялото си сърце за вас момичета, че наистина сте
усетили колко малко ни е нужно за да сме истински щастливи и успяхте да
ни предадете невероятната атмосфера   за да и се насладим и ние!!!!!

Hug  БЛАГОДАРЯ ВИ!   Hug

bouquet     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet

# 656
Щях да забравя! Гордост! Уредничката на брезнишкия исторически музей покани наша баба Яга да стане СЪАВТОР в хрониките на музея по брезнишка история!!! Такава компетентност и находчивост демонстрира наша Яга. Дори и този музей, към който поне 2 от нас бяхме скептични, се оказа добро и полезно преживяване. Защото: знаете ли кой е Денкоглу? Виждали ли сте калем?
Има и още една дама, спечелена за КГБ, да не забравяме: една  суперготина кафеджийка на чудно кафене в Брезник. На около 40 г. Остави пушачките ни да пушат в кафенето щото сме ГОТИНИ!
Я, моля, някой пак да прати линк към втората дописка в zapadno.com

# 657
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Здраве, искането удовлетворено.....

https://zapadno.com/2017/10/27/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0 … %B0-%D0%BF%D0%BE/

# 658
  • в малка спретната къщурка
Заповядай, Здравче и всички, които искат да прочетат.
https://zapadno.com/2017/10/27/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0 … %B0-%D0%BF%D0%BE/

Тути, стана с индиго.Ама от много глава не боли.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 19:29 от FURIQ_65

# 659
  • София
След като дадох най-подробен отчет на гаджето как мина купоня, пак да ви нагледам.
Гощавам се със сироп от бъз.
ЗДРАВУНКЕ, аз пък чета твоя рапорт и се смея ей така smile3532
Да допълня за останалите момичета, та и те да се посмеят. Янка и новата баба от региона в двуглас разправяха за първите козметични процедури на които се е подложила Янка ( чак в десети клас) До тогава искала да си е натурална и естествена Wink. Мускулна треска получих от смях rotfImao
 newsm78Абе защо никоя не пита какво стана след като се напръскахме с водица от чудодейния извор? Какво да стане? Ами четете рекламния плакат hahaha Joy Това стана Wink
К'во да ви разправям... Ще ме карате другата седмица да водим на извора Железната вода тия, дето сега не успяха да дойдат. Ще ги водим, какво да се прави! Нали са дрЪжки Mr. Green
Улиците на Брезник, по които тече вода от този извор са "ръждясали", ама ние НЕ Wink, въпреки, че пихме и се михме. hahaha Joy
Забравих, че и руските ми приятели позвъниха по скайп та да ни поздравят. Международен отзвук получи нашия юбилей-от Испания, та чак до северна Русия Simple Smile
Радвам се, че сме част от голямото семейство на БГ МАМА!!! Бог да благослови МАМА и ТАТИ!

Дописвам: ДЖИЛИ се беше барнала в черна тениска, с червен надпис КГБ-ходеща реклама. На следваща среща ще ви измерим габаритите и можем да си поръчаме "униформени" блузки Wink На връщане от извора решихме да поседнем в една беседка и да се полюбуваме на красивата есенна гора. Беседката леко килната на една страна, ама не чак колкото кулата в Пиза. Та на въпроса ще ни издържи ли беседката, няма ли да се срути, ИХА професионални даде мнение-няма да падне! Така и стана, не падна. Там отново се разцепи планината от кръшния ни смях Joy Joy Joy
ДУЗИНА НА БАЛКОНА smile3501

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 19:37 от Flo 51

Общи условия

Активация на акаунт