Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 142
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 335
Пред съквартирантите и зрителите, кой. Позата на жертва печели обикновено.
Като излезе навън при другите, постъпила лицемерно, сега пък защо не постъпила лицемерно и не спасила неориентирания в принадлежността си Тото, баба Гана или "конкурентката" Ваня... Айде, бе... Stuck Out Tongue Winking Eye
Тогава изглеждаше тъпо и смешно, сега - грозно. Като е такава смела боркиня, да беше останала номинирана.
Много ясно, че Мегз ще спаси себе си. И аз да съм така ще направя. В тези теми, а и в предаването непрекъснато се  натяква как трябва да си искрен и да не лицемерничиш. Мегз щеше да е огромна лицемерка ако беше спасила някой друг който не харесва само и само да се харесва на зрителите.
Донякъде има логика - няма как да си комплексирана мишка и да правиш великодушни жестове. Не й отива на натюрела на Мегз.

# 1 336
Да бе, Мегз направо е изградила цяла империя. Сугурно.

# 1 337
  • София
Много ясно, че Мегз ще спаси себе си. И аз да съм така ще направя. В тези теми, а и в предаването непрекъснато се  натяква как трябва да си искрен и да не лицемерничиш. Мегз щеше да е огромна лицемерка ако беше спасила някой друг който не харесва само и само да се харесва на зрителите.
Донякъде има логика - няма как да си комплексирана мишка и да правиш великодушни жестове. Не й отива на натюрела на Мегз.
Колко по-добре би било да има коплексирани момичета, които разчитат на себе си, отколкото некомплексирани чалга-мутри или цомбести недоразумения... светът би бил далеч по-поносим, все пак... JoyJoyJoy

# 1 338
Пред съквартирантите и зрителите, кой. Позата на жертва печели обикновено.
Като излезе навън при другите, постъпила лицемерно, сега пък защо не постъпила лицемерно и не спасила неориентирания в принадлежността си Тото, баба Гана или "конкурентката" Ваня... Айде, бе... Stuck Out Tongue Winking Eye
Тогава изглеждаше тъпо и смешно, сега - грозно. Като е такава смела боркиня, да беше останала номинирана.
Мегз не дължи на никой нищо в тази къща. Да не са й приятели от детството, че да ги спасява? Хайде стига глупости.

# 1 339
  • София
Да де, няма значение кого да спаси, ето, можеше и Роналдо, нали единствен той защитил жените...уж му много благодарна.
Shocked Shocked Shocked
Тва пък сега го видях.... ами тя нали точно него спаси...  Thinking
Извини ме, че водих спор дотук, мислех, че си гледала, а ти само така си приказваш... съжалявам... Wink

# 1 340
Не става въпрос за жестове към другите, а за принципи, самочувствие и самоуважение, каквито тя твърди, че има.

# 1 341
Да де, няма значение кого да спаси, ето, можеше и Роналдо, нали единствен той защитил жените...уж му много благодарна.
Shocked Shocked Shocked
Тва пък сега го видях.... ами тя нали точно него спаси...  Thinking
Извини ме, че водих спор дотук, мислех, че си гледала, а ти само така си приказваш... съжалявам... Wink
Айде не се шокирай така.  Mr. Green После се усетих, и даже се зачудих как никой не ме поправи. Ти пет пъти ме пита кого да спаси, и вече взех да ги изреждам всичките номинирани.

# 1 342
Има принципи само когато и утърва. Когато опре до нейния г*з веднага принципите се сменят.

# 1 343
Почти нищо не се изписа за гадостите които наговори шеф Петров, а вече 10 страници дъвчем колко е зла Мегз, че се спасила сама. После защо съм била феминистка и защо твърдя, че в България има двоен стандарт по отношение на мъжете и жените. Изобщо тази ненавист към жените в България (учудващо или не идваща най-вече от други жени) винаги ме е шокирала.

# 1 344
Не става въпрос за жестове към другите, а за принципи, самочувствие и самоуважение, каквито тя твърди, че има.
Има тя.

# 1 345
  • София
Има принципи само когато и утърва. Когато опре до нейния г*з веднага принципите се сменят.
JoyJoyJoy
Чочи, дай пример с принципните г*зове в къщата, моля... Wink

# 1 346
  • Испания
Много ми се ще някой умен човек да посъветва Даниел Златков да даде под съд ПетроВВВ. По чл. 144, ал. 3 от Наказателния кодекс ще го отнесе като стой, та гледай.

Ако деецът се е заканил с убийство, наказанието е лишаване от свобода до три години или задължително заселване.

# 1 347
Е, Петров не може да се оплаче от липса на вниманието ни, за него всичко май е казано.
Да, има двоен стандарт по отношение на мъжете и жените и то не  само в България, а навсякъде, но в случая няма нищо общо. И мъж, с претенции като нейните, да го беше направил, щеше да отнесе същия хейт.

# 1 348
  • Варна
Нямам думи да опиша колко ми е гнусен и неприятен Борис Петров. Защо развалиха формата с този “човек”, нямаше ли кого да вкарат за рейтинг, че точно него. Повръща ми се от него.

# 1 349
  • Испания
И в "На кафе" се скъсаха да го наричат Манчев. Сутринта Зайнеб пак го нарече Манчев.

Общи условия

Активация на акаунт