Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 121
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
На Манчев му излезе лошо име вече. Grinning

# 1 351
  • Брюксел / София
Петров е пълно куку. Този кара мн тежка критическа:( Такава вербална агресия прояви към Дани, че ме накара да се възхитя на нервите на последния. Мисля че част от агресията му идва от страха от Дани: разбра той, че няма да му мълчат. Даже в изповедалнята спомена, че го е страх. А колко глупости и гнусни неща изговори направо не е за вярване. Дани -Роналдо ми се издигна в очите.
Гани не само е изключително глупава, но на моменти имам съмнения, че има леко ментално отклонение.
Маргарита Хранова и тя се излага ужасно: била богата на семейство. Мегз обясни, че брадъра е уточнил, че става дума за пари, изкарани от човека в момента. Но Марга е богата на семейство. Логиката кърти:)

# 1 352
  • Брюксел / София
Тото и той глупотевини ръси: напрягало го женското внимание. Май участници с толкова ограничени умствени дадености не е имало в друг сезон. Тези са “нобелисти “ (по Рени от предния сезон).

# 1 353
  • Испания
Тц. От Нобел нагоре.

СаЧка пак се беше спретнала умопомрачително:

# 1 354
  • Враца
Искам Ваня да си ходи.
Има нещо фалшиво в тази жена.

Тото на моменти е доста грубичък и с прекалено изявено самочувствие,
представяше се, че е по-земен.

Сашка е такава кукумицинка, че чак ми е симпатична с мантиите,, чалмите и перушините си,
и искам да остане.

Зейнеб има отвратителен, дразнещ, дрезгав глас и не мога да я слушам изобщо,
като цяло това предаване отдавна не го гледам изобщо.  Naughty

# 1 355
Много се смях с тази Сашка, абсолютна карикатура !
Тото и мен ме дразни понякога, но пък е забавен на моменти и съм склонна засега да не го слагам на бесилото.
Тая Джулиана е толкова ментално сбъркана и проста, че направо не ми се вярва как са я допуснали до такова шоу. Като траверс е. И тая коса, опа, т.е. метла...
Маргарита тотално ми падна в очите, изобщо не я смятах за толкова ограничена душевно. Все си мисля, че хората на голямото изкуство не са толкова плоски и са над нещата.
А Щерева само с цигарата в устата и тези безумни аутфити не знам как още не са я изгонили... Егати кравата, всъщност с тия опашки беше като някоя краварка със сиви зъби. Отврат, а и неискрена на всичкото отгоре. Да я разкарат.
Мегз така ме изнервя... Говори сякаш кове малки пирончета в мокра дъска. И тия перуки, особено русата- толкова грозно й седеше, че ако на мен ми сложат такова нещо и така ми седи, не само, че няма да дам пари на фризьора, а и бих го набила даже.
Роналдото добре се справи в номинациите, особено за голотиите на онова чучало.
Шефа е все така отблъскващ, противен, да ти иде да му зашиеш устата с тел.

# 1 356
 Номинациите на Алфонсо Албано бяха в пъти по-тъпи и безсмислени от тия на Антон, за които го глобиха и отрязаха бюджета. Това не беше справедливо

# 1 357
Имам чувството, че Антон е в къщата само за да се гаврят с него. Много унизиелно.

# 1 358
Не съм ви изчела още, но искам да кажа, че след снощните дивотии, които даваха най ме потресоха две неща:
1. Ризката на Антон, за първи път виждам такава шарения на мъжка риза.
2. Как може всички да си ползват гримовете заедно. Червила, сенки, не ги ли е гнус. Аз никога не бих ползвала чуждо червило.
Връщам се да ви чета.

# 1 359
  • густо майна Филибето
Много ясно, че Мегз ще спаси себе си, Шефа откъде накъде няма право да бъде номиниран? Ако беше спасила друг, сега щеше да се пише, че го прави за да се хареса. Угодия няма Simple Smile
Стори ми се, че в изповедалнята беше с пола от нарязаната рокля. Някой друг забеляза ли?
Това с нарязването ми изглеждаше режисирано. Поне Гани не вложи нужната емоция. Мяу мяу и я наряза.

# 1 360
Мисля ,че за първи път Мегза прояви елементарен проблясък на разум и спаси себе си. Щеше да е уникално тъпо , някой да те плюе , неприема номинира ,да не си мърда пръста в твоя защита и ти изведнъж да скочиш и да се жертваш за него. Вие за кой от тези там бихте си жертвали нещо. Да имаше поне един полунормален човек , да кажеш , ама този сезон пълна липса на симпатични с нещо образи.

# 1 361
На мен също ми направи впечатление, че изглеждаше същата. Може да я е поправила или номинациите са били преди това, но и цветът и апликацията се виждаше, че е същата.

# 1 362
Ако оставим настрана факта, че всичко е режисирано, след като почти всички плюят по Мегз и говорят зад гърба й, естествено, че ще спаси себе си.

Тото в отношенията си със жените явно е от онези въздухари, които си мислят, че всички умират да са с тях и те като се правят на недостъпни са още по-желани.

# 1 363
Важното е, че ББ ловко спаси двамата кукумицини и психо трилърът може да продължи.

Изобщо не мога да си обясня поведението на Антон, играе някаква роля. Като коментатор сипеше огън и жупел и очаквах страшни изпълнения от него. Мисля, че опита в самото начало с шефа, но останалите си затраяха и даде назад. Даже получи номинации от гъзолизците на шефчето.
Жалко, ако си е просто мишка и той. И как ще го извърти после в На кафе.
Номинациите на Халфредо бяха умопомрачително тъпи, но на него му се кефят на инфантилно поведение.

# 1 364
  • София
Голям проблем се оказа, че другите не знаят нищо за Тото. И умната Патрашкова, с назидателен тон - това значи, че той не се е разкрил пред другите.
Ама голямо престъпление е това, значи. За мен все още, човекът, който не получава факсове от космоса, е Тото.
Точно, по същата логика- знаят ли името на майката на 'Роналдо' или Цуни или който и да било от другите, на жените им или кучетата, това си беше умишлен шамар от ББ заради заяждането. Жалко, че репортерчето се поддаде.

Общи условия

Активация на акаунт