Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 147
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 320
Wear High HeelWear High HeelОня Дани се оказа много тъпо момче . Как може такива елиминации да извади  Все си мислех , че  е малко по-сетивен. Сега разбирам и защо Алекс го е нарогоснала. Този изобщо не се е усетил.
Да се маха и той , и мадамата му. Най-безполезните обаче не са дразнители за никого.
А Мега загуби двойно със самоспасяването си. От една страна , в къщата не я харесват. От друга- явно си знае , че и вън не я харесват и се уплаши от изгонване. А тя го играе победител в живота. Сега съвсем ще я изолират .
  Не е достойно/дамско Laughing/.  Според мен.Bowtie
Според Мегза явно целта оправдава средствата. Победа , а къде отива достойнството и самоуважението ?
Я да ходя да си търся копринената мантия аз , кво философствам. Най - богата съм от всичките тука , да не вземе някоя да ми го оспори Wear Ring Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 321
  • София

Да де, няма значение кого да спаси, ето, можеше и Роналдо, нали единствен той защитил жените...уж му много благодарна. А Тото го беше сложила все начело в класациите, ама иначе не иска да го спаси...Може би защото той каза, че въобще не му пука коя му се сваля...Joy
FlushedFlushedFlushed
И това ти се струва малко основание!??
Извини ме, но след като Тотю каза всичко, което каза, Wink  пък и че му било неприятно жените да флиртуват с него, ти би ли го спасила!?

# 1 322
Извини ме, но след като Тотю каза всичко, което каза, Wink  пък и че му било неприятно жените да флиртуват с него, ти би ли го спасила!?
Не, ама сега ще видим тя дали ще спре и  да му се натиска.
Няма значение кой, имаше и други подходящи за спасяване. Ако ги беше посочила  тях, и с подходящата тирада как се жертва за тях, щеше само да спечели точки, а и нямаше да я изгонят.

# 1 323
Ice Queen, много интересно... Верно ли чак да има екип и да снимат повторения? А нещо за излизанията и контактите с външния свят спомена ли?

# 1 324
  • София
Не, ама сега ще видим тя дали ще спре и  да му се натиска.
Няма значение кой, имаше и други подходящи за спасяване. Ако ги беше посочила  тях, и с подходящата тирада как се жертва за тях, щеше само да спечели точки, а и нямаше да я изгонят.
JoyJoyJoyJoy
От кого по-точно, че не проумявам... ? Smirk

# 1 325
Ice Queen, много интересно... Верно ли чак да има екип и да снимат повторения? А нещо за излизанията и контактите с външния свят спомена ли?

Не сме питали. Мъжът ми му звънна по друг повод и коментираха друго, а ББ беше така междудругото обсъден  набързо.

# 1 326
Пред съквартирантите и зрителите, кой. Позата на жертва печели обикновено.

За дублажите - в последно време скандалите с шефа наистина изглеждат и звучат като нагласени и режисирани, или поне уговарят някого да се кара с него, да става сеир.

# 1 327
  • Варна
ББ заряза всякаква любов и реши: щом не става с моркова, нà ви тоягата! За всичко си взе процент от бюджета (все отнякъде трябва да направи икономии) Misc Hammer
Ама хубаво си уреди гледания и тази седмица - най-конфликтните "випове" с имунитет! Stuck Out Tongue

А чичо Тото е вътре да се забавлява и да изкара некой лев. После да се прибере при кака Яна, котката Клеопатра и чичо Лъчо. Както каза на влизане "СкандаУ са господи!" и не се впряга много-много. Grinning

# 1 328
Аз си мисля, че скандалите между Мария и Мегз бяха режисирани (подчертавам, че това са мои разсъждения, нямам информация). Просто така изведнъж се скарваха, пък обиди, пък закани и заплах, а след това сладки приказки като първи приятелки, после пак скандали... много ми беше странно...

# 1 329
  • София
Пред съквартирантите и зрителите, кой. Позата на жертва печели обикновено.
Като излезе навън при другите, постъпила лицемерно, сега пък защо не постъпила лицемерно и не спасила неориентирания в принадлежността си Тото, баба Гана или "конкурентката" Ваня... Айде, бе... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 330
явно си знае , че и вън не я харесват и се уплаши от изгонване.
Как ще знае, че не е харесвана навън, при положение че на последните елиминации беше с втори най-висок вот?
Да бе. Мен категорично щеше да ме загуби като фен. Всъщност аз не се определям като неин фен, но ми е интересна с всичките си странности. Сто пъти повече предпочитам да гледам нея вместо Цуни, Антон и Алфонсо-Алфредо-Армандо.

# 1 331
  • Тра-ла-ла
Не знам до колко да вярвам, че всичко е сценарии, че и дублират сцени. Аз от това предаване не виждам някой да е извлякъл дивиденти. Например защо шеф Петров да се излага публично срещу някаква сума като ще си окепази името и кариерата. Не, че не се знаят какъв е, но сега всички го разбрахме Mr. Green Но пък твърдението, че всичко е пиеска, се връзва с моите наблюдения, че като спорят - не им личи да влагат чувство.

Изобщо този сезон е доста вял. Минали са няколко седмици, а аз имам чувството, че е само 1. Все едно и също Crossing Arms

# 1 332
Много ясно, че Мегз ще спаси себе си. И аз да съм така ще направя. В тези теми, а и в предаването непрекъснато се  натяква как трябва да си искрен и да не лицемерничиш. Мегз щеше да е огромна лицемерка ако беше спасила някой друг който не харесва само и само да се харесва на зрителите.

# 1 333
  • Бургас
Представям си монолога й, сега още повече се издигна в очите си, самочувствието и самооценката ще ударят небето - номинарана, ноооо самоспасена.  Joy

# 1 334
  • София
Представям си монолога й, сега още повече се издигна в очите си, самочувствието и самооценката ще ударят небето - номинарана, ноооо самоспасена.  Joy
А, при положение че Мара има самочувствие и самооценка на дама, на основание, че пребивава в чужди легла, що пък Мегз, която на 27 години е изградила печеливш бизнес, да няма!? Wink

Общи условия

Активация на акаунт