Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 909
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 920
Е никой ли не запази тая снимка на прословутия Свинар ,че да я покаже на нас,непросветените,които сме я пропуснали?! Излагате се! 😣😃

заповядай:

http://prikachi.com/images.php?images/138/9194138h.png
Ох, сега трябвада изгледам някой епизод от турски сериал след тази снимка. Моля предупреждавайте друг път, че не е за хора със слаби нерви.

# 1 921
  • Тра-ла-ла
Е никой ли не запази тая снимка на прословутия Свинар ,че да я покаже на нас,непросветените,които сме я пропуснали?! Излагате се! 😣😃

заповядай:

http://prikachi.com/images.php?images/138/9194138h.png
Идва ми да му щипна бузките Laughing Такива прически не се носят от края на 80те hahaha

# 1 922
Обостри ми се плексита и лявата шия....от тая снимка. Head Band

# 1 923
  • София
Надписчето на Меги е, за да изглежда все едно е подарено от Любовта, ко се прайте?!

Е то хубаво, но поне да беше поддържала тази версия и в къщата. Тъпо е да качва подобни снимки, а вътре да говори как никога не е обичала, не е срещала любовта и т.н. Да не стане така, че като излезе от ББ джипа да го няма, а на негово място да е оставен някой вартбург  Joy

Скрит текст:
За прословутия мерцедес на Миглена, дето Доган и го подарил, че чак снимка си беше изплющяла в медиите... Оказва се че тя си го е купила миналата година, не е нов, на 3 год. е бил....щото имаше предположения че си го е взела на изплащане..
https://www.vbox7.com/play:ed73fd92a9

Честно казано един такъв Мерцедес на три години е 130 000 лв. И то това е най-евтиния вариант. Това, че не е нов не значи, че не може да е на изплащане. Изобщо не си представям, че ще удари толкова пари от масата, за да си купи кола. Вариантите са два - или го е взела на изплащане и си го плаща сама или, ако наистина има някаква връзка с някакви хора, то да й е даден от тях. Но дали е даден само за ползване или подарен не се знае. Просто ума ми не го побира как сама жена без деца ще си купи точно такъв джип. Но пък хора всякакви. А и като я гледам какъв кукумицин е вече нищо свързано с нея не може да ме изненада  Peace
А защо не?
Иначе категорично не вярвам, че може да си я позволи сама. Скъпа кола е това  и за човек с постянно висок стандарт, и падръжката ѝ е скъпа и консумативите. Иначе е въпрос  на вкус, аз например не разбирам хората, които броят 100к+ за двуврата кола, но ги има Mr. Green

Ами защото не мисля, че жена би си купила сама точно този джип, ако има над 100 к кеш. Но може и да греша. В крайна сметка не разбрах - купила го е на изплащане и нарочно сама си е направила снимката с надписа, за да лъже, че е от любим така ли се оказа в крайна сметка  newsm78 Защото, ако е така това е акт достоен за съжаление. Едно време имах колежка, която за РД сама си пращаше огромни букети с рози и любовни бележки към тях. Такива хора определено получават искреното ми съжаление  Sad

# 1 924
На самотен остров бих отишла с нея. Да, ще ми надуе главата, но е борбена, няма да се предаде и ще оцелеем. И аз съм такава. Не си оставям магарето в калта. Чак се учудвам, че е рак, а не лъв.
Описаното от теб няма нищо общо с архетипа Лъв  Peace Ако говорим за астрология, Мегз има много силен Марс (в Овен), който си личи доста. Но и рачешкото поведение преобладава при нея, например истеричен рев за една перука.

Скандау имат много фенове не чак толкова заради песните си, колкото заради влоговете си. Това е много силна аудитория, знаете какво направи Емил Конрад в книжарниците.

# 1 925
  • Тра-ла-ла
Обостри ми се плексита и лявата шия....от тая снимка. Head Band

Така оправиха ли се болежките?! Вярно, че не е дамско в такава чанта, ама ще го преглътнеш с 1-2 пичиета Joy
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 19:46 от Джулая

# 1 926
Джулайче, нищо не виждам аз...

# 1 927
И аз....рекох, че от там ще изскочи онова ми ти слънце Г.Б. и ще ми разведри болежките, но уви.... Tired Rolling Eyes

# 1 928
  • Тра-ла-ла
Оправих линка.  Mr. Green

# 1 929
Въх....никой да не ми бара чантата Naughty

И чантето ми Аресва, ще го задърДжа  Mr. Green

Тенкю, сестро... бог да те поживи Grinning

Ако може и Г.Б. да ми я достави, няма да е никак лошо...

# 1 930
Баш си е дамско, гримовИтИ си нося в подобно.

# 1 931
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

И чантето ми Аресва, ще го задърДжа  Mr. Green
Тете, като похарчиш кеша, може да си съхраняваш в куфарчето шанелската козметика.  Laughing
А, писали сме заедно с Биляна.  Hug

# 1 932
Скрит текст:

И чантето ми Аресва, ще го задърДжа  Mr. Green
Тете, като похарчиш кеша, може да си съхраняваш в куфарчето шанелската козметика.  Laughing
А, писали сме заедно с Биляна.  Hug
Тета ще го ползва за несисерчи , защото от шранговити с мантии , няма място за ламба за тен и др. екстри в банята.

# 1 933
Айде понеделник да си тръгва Цуни, а следващия - циганчето Златко. Но и циганчето Златко да е пръв, няма да се сърдим  Sunglasses

# 1 934
Ау, Джуката имала кожени кости. Шик, а?

Общи условия

Активация на акаунт