Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 937
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 905
Психо Петров няма ли да си излиза?  Crazy
E,как ще се осъществи сезонът на любовта без него?

# 1 906
Надписчето на Меги е, за да изглежда все едно е подарено от Любовта, ко се прайте?!

Пичие (питие) произлиза от мекия заралийски изговор, за който Мичето е еталон. От същото произлиза и гърджи (гърди), ако някой се зачуди.

За последните събития нямам сериозен коментар, само ще кажа, че умирам от смях. Нито ми е жал за някого, нито на някого симпатизирам особено.

# 1 907
  • София
Ох, аватара на Бона е уникален Joy
Аз искам да питам какво значи Г.Б., че съм изтървала в темата явно нещо.

# 1 908
  • # супернатурална #
Тотю много ми прилича на Тервел, и на онзи световно неизвестен в Америка и България актьор, дето също го беше много страх да не го насилят сексуално жените, ама ситуацията беше "стига/още, Емануело" Искат оная работа до половина и душа в райска градина. Накрая остават да се пържат в собствения си ад, щото всички знаем, че без хич може, наполовина  Naughty Интересно ми е, обаче, как май наистина забравят за камерите и обикновено високопарните думи, изречени в изповедалнята не отговарят на действията им извън нея.
Сама не мога да се позная, но започнах да симпатизирам на Миглена. Понесе два много големи удара-отвърна. Не мога да се сетя за нещо по-срамно от това да биеш майка си. Когато те обвиняват в нещо толкова недостойно, не е лесно да запазиш самообладание. Справи се по-добре, отколкото биха го направили много на нейното място.

# 1 909
  • The new Earth
А Мария и Мегз защо са си простили те си знаят. Аз вече мисля, че са си дружки и разиграха този цирк за рейтинг.

Най-вероятно са. Simple Smile
Двете на рожденния ден на Миглена.
https://www.facebook.com/miglena.kakanasheva/videos/vb.109067736 … 637463171/?type=3

А тук, ако някой може, нека да преведе. Joy
https://www.facebook.com/miglena.kakanasheva/videos/vb.109067736 … 258703451/?type=3

# 1 910
То, добре, че Гана не я наби. Как ѝ повиши грозно тон, направо да ти паднат фасетите.

# 1 911
Изпълнителният директор Мегз се превръща в хигиенистка

Голямо гаврене..стоят и гледат цирк сценаристите.

https://nova.bg/vipbrother/news/view/2017/10/06/1573/%D0%B8%D0%B … 1%82%D0%BA%D0%B0/

# 1 912
То, добре, че Гана не я наби. Как ѝ повиши грозно тон, направо да ти паднат фасетите.

Да. Много грозно Гана изгрухтя.

# 1 913
Приятелката на Тото поразително прилича на една бивша съученичка, също Яна. Потроших половин час да я търся из Фейса, оказа се че не са една и съща. 😂😂😂
Скандала снощи беше много смешен. Говореха една върху друга и в крайна сметка нищо не разбрах. И в двете не виждам нищо дамско. 😂😂 Мара ако беше там щеше да им покаже какво е класна дама.

# 1 914
Аз искам да питам какво значи Г.Б., че съм изтървала в темата явно нещо.
Горан Брегович. Него показваха постоянно в търсене на новият мъж на Мичето...

# 1 915
  • Сф
Аз искам да питам какво значи Г.Б., че съм изтърв
ла в темата явно нещо.
ГБ - Горан Брегович
Тръгна от една снимка на Мара, че уж това бил новия 'Свинаря".Докато го разпознаят голям смях падна.Всъщност на снимката е Брегович, който е бил гост на партито.Свинаря бе издирен по късн о..

# 1 916
А за Шабан Шаулич нещо,а? Joy

# 1 917
Е никой ли не запази тая снимка на прословутия Свинар ,че да я покаже на нас,непросветените,които сме я пропуснали?! Излагате се! 😣😃

# 1 918
Е никой ли не запази тая снимка на прословутия Свинар ,че да я покаже на нас,непросветените,които сме я пропуснали?! Излагате се! 😣😃

заповядай:

http://prikachi.com/images.php?images/138/9194138h.png

# 1 919
  • София
Скрит текст:
За прословутия мерцедес на Миглена, дето Доган и го подарил, че чак снимка си беше изплющяла в медиите... Оказва се че тя си го е купила миналата година, не е нов, на 3 год. е бил....щото имаше предположения че си го е взела на изплащане..
https://www.vbox7.com/play:ed73fd92a9

Честно казано един такъв Мерцедес на три години е 130 000 лв. И то това е най-евтиния вариант. Това, че не е нов не значи, че не може да е на изплащане. Изобщо не си представям, че ще удари толкова пари от масата, за да си купи кола. Вариантите са два - или го е взела на изплащане и си го плаща сама или, ако наистина има някаква връзка с някакви хора, то да й е даден от тях. Но дали е даден само за ползване или подарен не се знае. Просто ума ми не го побира как сама жена без деца ще си купи точно такъв джип. Но пък хора всякакви. А и като я гледам какъв кукумицин е вече нищо свързано с нея не може да ме изненада  Peace
А защо не?
Иначе категорично не вярвам, че може да си я позволи сама. Скъпа кола е това  и за човек с постянно висок стандарт, и падръжката ѝ е скъпа и консумативите. Иначе е въпрос  на вкус, аз например не разбирам хората, които броят 100к+ за двуврата кола, но ги има Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт