Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 097
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 410
  • На ръба..
Най - ми стана смешно като каза Маргито виж ги тези пелерини, те са вече посивели, но Сашка вика Неееееее, не са те посивели, а те далеч не бяха бели като ги показаха Joy

# 1 411
Пуснах си снощния епизод да изгледам сцената с рязането на полата, но попаднах на номициите на Сашка, много точно описа Миглена, ама право в десятката:

Първият съквартирант, който предлагам за изгонване е Мегз, защото ме учуди патологично високото й самочувствие, над всичко и над всички, във всички сфери. Не ми допада самочувствие, когато е безпределно. Тя предизвиква с тази си мегаломания отношението на всички към нея и като че ли го иска това нещо. Аз... нали... в началото ми беше уязвима, виждах я, че е уязвима, но тя не, тя се бори неустово да привлече срещу себе си всички. Някаква патология долавям тук. И това е диагнозата, тя иска на всяка цена славата, защото тя е известна в интернет. Но интернет сензациите са винаги хора, които се борят неистово, за слава, но имат, ако проследите.... така... интернет сензациите, те имат винаги някаква... нещо така... не искам да казвам, затова казвам патология някаква

# 1 412
Оф, от как излезе моята любима Мичка, много тъпо ми стана предаването... Кво да го коментираме вече - то трябва да използваме старите лафове, че да ни е забавно... Я да я върнат, както върнаха Преса, че да се заредим тука с нови и свежи лафове... И пичие не ми се пие с Брадъра, вече...

# 1 413
  • в моя гьол
Каканижева вчера с тая руса перука ми заприлича на един руски изчанчен фризьор ли е, стилист ли е не го знам, ама се върти в обкръжението на музикалните и телевизионни руски звезди. Някой ако се сеща за името, да каже. Търся го от снощи в ютуб (щото там съм му срещата муцуната по участия и изяви на руски изпълнители). Ако го намеря, ще го изтипосам тук за сравнение.

# 1 414
  • Испания
Каканижева вчера с тая руса перука ми заприлича на един руски изчанчен фризьор ли е, стилист ли е не го знам, ама се върти в обкръжението на музикалните и телевизионни руски звезди. Някой ако се сеща за името, да каже. Търся го от снощи в ютуб (щото там съм му срещата муцуната по участия и изяви на руски изпълнители). Ако го намеря, ще го изтипосам тук за сравнение.

Юдашкин?

# 1 415

Юдашкин?

Еее, ако е той, той е много по-хубав от Мегз Laughing Сега го видях в Гъгъл Grinning

# 1 416
  • Испания

Еее, ако е той, той е много по-хубав от Мегз Laughing Сега го видях в Гъгъл Grinning

Той е готин.

# 1 417
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Оф, от как излезе моята любима Мичка, много тъпо ми стана предаването... Кво да го коментираме вече - то трябва да използваме старите лафове, че да ни е забавно... Я да я върнат, както върнаха Преса, че да се заредим тука с нови и свежи лафове... И пичие не ми се пие с Брадъра, вече...
Седни до Цуни да си правите компания, че и той е увесил нос след излизането на Мария.  Laughing

# 1 418
  • в моя гьол
Не, не е Юдашкин. Другия е рус или по-точно изрусен, с куп пластики, след които не прилича въобще на себе си. Ама пусто в момента не мога нито да се сетя за име, нито да намеря клип с неговата муцуна в него. Дори не съм убедена, че е фризьор.

# 1 419

Най - ми стана смешно като каза Маргито виж ги тези пелерини, те са вече посивели, но Сашка вика Неееееее, не са те посивели, а те далеч не бяха бели като ги показаха Joy

Е как да са бели, като едната беше чисто черно Rolling Eyes
Как пък видяхте кой нюанс на бЕлото е бялата мантия с Тантелата, ви се чудя, ама нейсе...

Ей го русия фризьор....ама тук е с пеГука

Скрит текст:
[/spoiler]

# 1 420
 Joy Joy Joy

От вчера насам ме гложди мисълта, че при търсене на Г.Б в Гугъл, първите резултати ще са към БГ Мама. Е, за щастие, не са  hahaha hahaha hahaha

# 1 421
Тъй като нямам все още фаворит , ще се опитам да си направя класация в низходящ ред ,като започна с най-противен , и се помъча да посоча и нещо положително в човека.

1. Шут Петров ( това е шеф с две правописни грешки. Ако го изпиша с три , ще е нецензурно дори и за недама като мен, която дори няма щрангове които да и ги няма.) Та за този човечец нищо ама нито една добра дума не мога да измисля.

2 Антон . Антомун. Е нямаш право да се наричаш мъж . Хората се изправят да го защитят , а той като че ли се радва ,че после огънят се насочва към тях и дори бензин налива. И тук добра дума няма.

3. Дани с дългата коса , чичко тревичко. Няма толкова страхливо -мазен човек. Такива хора ,винаги залепени за силните на деня, лакействащи само и само да не попаднат между шамарите са ми много нелицеприятни. Добра дума -поне не се набива на очи .

4. Цуни. Язък му за мъжествената визия ...крие съвсем плахо и нагаждаческо сърчице. Инфантилни и повърхностни разсъждения на ниво детска градина . Тоя ме рани (храни) ,начи е добър и го обичам , оня говори по -силно значи се кара и е лош. Добра дума -умен като Гани.

5. ГанитУ. Харесваше ми като добродушна глупачка , но глупостта не можеш да я харесваш дълго под никаква форма , както и да се представя. Не съумя да си играе ролята до край.

6 Тук слагам Храненицева . Не съм вярвала ,че за единия ляб , ивестни и успели хора могат така да си въртят .....Плюем сегашните чалгарки , като гледам тази женица , едва ли е било по друго тогава.

7 Сашка. Ох...като я погледна и ми иде да чукам на дърво. Дано някой ден не изкукам до толкова

# 1 422
  • Испания
Не, не е Юдашкин. Другия е рус или по-точно изрусен, с куп пластики, след които не прилича въобще на себе си. Ама пусто в момента не мога нито да се сетя за име, нито да намеря клип с неговата муцуна в него. Дори не съм убедена, че е фризьор.

Аааааа, Сергей Зверев.

Стилист е.

# 1 423
А може би за гримьора, Кулагин: Нали?

# 1 424
  • Варна

Зверев ,голяма карикатура..

Общи условия

Активация на акаунт