Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 083
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София /Абсурдистан
Последно Мегз ли купува от китайците или те от нея Joy
Хаха това е новина - не куче, ухапало човек, а човек ухапал кучето Simple Smile))

# 1 471
Скрит текст:
Какви са тези изроди, които показвате. Ужас. Sick
Ето нещо за Мигленчето от Блиц, ако е вярно изобщо:https://www.blitz.bg/kriminalni/razkritie-v-blits-megz-se-zabrka … t_news548528.html

А що да не е вярно? Даже изпълнителния лист е сниман. Пак като напишеш мегз в гугъла и почват и други съдебни решения да излизат, както и нелоялни търговски практики от КЗП...

https://kzp.bg/registar-neloyalni-targovski-praktiki

http://www.rs-plovdiv.com/%D0%94%D0%B5%D0%BB%D0%B0/%D0%93%D1%80% … %D0%B5/19-06-2015

Аз започвам да виждам и циклична закономерност в тази патологична лъжкиня Миглена ..
в мига в който я засекат, фирмата си сменя търговското наименование но адреса и собственика си оставят едни и същи!
Чудя с, как това нещо има смелостта, да влезне и да се изтъпанчи пред цяла България, да се бие в гърдите колко честна и почтена е , а в същото време хич да не ѝ пука, че лъже безочливо клиентите си , изпълнителни листове се разпращат, пари за наеми, пари за кредити,пари неизплатени към партньори дължи, подправя документи и т.н.
И изобщо не я е страх, Миглена Каканашева че е за затвора!
Баси държавата живеем , щом престъпник без страх може да седи и да крещи/фъфли, всяка вечер пред ТВ в прайм тайм и да се бие в гърдите колко е велик. :
#Crazy #Crazy

# 1 472
  • Варна

(Засечени бели мантии и драперии открих в едно  семпло секънд хендсче. Ма ще чакам разпродажбата  в петък, че да напълня едно Алиекспресно контейнерче)

Цветът на Сачка не мож´ го докара. А и да се цепи по ръбовете/шевовете.

То се цепи, щото Сачка си мисли, че е xs размер...

Еми тя си е хs, само че в главата...

# 1 473
  • гр. Шумен
Аз пък не разбирам как всяка застаряваща соц певица се превръща в хипер звезда. Тогава естрадните изпълнители не бяха много и без друго, а през 80-те Маргарита залязваше. Звезди са Лили и Васил Найденов, които не са преставали да пеят и пълнят зали. Дори Ритон имат по- успешна кариера. За Веселин Маринов да не говорим Grinning
Мога да се обзаложа, че ако реши и Маргарита Хранова може да напълни всякаква зала, има немалко публика и хитове. СЕга, това че нещо не ни харесва в реакциите й в шоуто, какво общо има с кариерата й и качествата й на певица?

# 1 474
  • София
Скрит текст:
Какви са тези изроди, които показвате. Ужас. Sick
Ето нещо за Мигленчето от Блиц, ако е вярно изобщо:https://www.blitz.bg/kriminalni/razkritie-v-blits-megz-se-zabrka … t_news548528.html

А що да не е вярно? Даже изпълнителния лист е сниман. Пак като напишеш мегз в гугъла и почват и други съдебни решения да излизат, както и нелоялни търговски практики от КЗП...

https://kzp.bg/registar-neloyalni-targovski-praktiki

http://www.rs-plovdiv.com/%D0%94%D0%B5%D0%BB%D0%B0/%D0%93%D1%80% … %D0%B5/19-06-2015

Аз започвам да виждам и циклична закономерност в тази патологична лъжкиня Миглена ..
в мига в който я засекат, фирмата си сменя търговското наименование но адреса и собственика си оставят едни и същи!
Чудя с, как това нещо има смелостта, да влезне и да се изтъпанчи пред цяла България, да се бие в гърдите колко честна и почтена е , а в същото време хич да не ѝ пука, че лъже безочливо клиентите си , изпълнителни листове се разпращат, пари за наеми, пари за кредити,пари неизплатени към партньори дължи, подправя документи и т.н.
И изобщо не я е страх, Миглена Каканашева че е за затвора!
Баси държавата живеем , щом престъпник без страх може да седи и да крещи/фъфли, всяка вечер пред ТВ в прайм тайм и да се бие в гърдите колко е велик. :
#Crazy #Crazy
Joy Joy Joy

Подозирам, че туй не е някакъвси розов форумец, а главниЙ прокурор на републиката...  hahaha

# 1 475
  • густо майна Филибето
Ще я напълни заради носталгията по онова време. Дразни ме, че трябва да се съобразяват с нея, защото е "най-голямата звезда" , а не например заради възрастта й. Още повече, че тя мисли за себе си по същия начин - най-богатата и най-умната. Покрива критериите само за най-талантлива в къщата.

# 1 476
Туй, понеже Мичето излезе, затова тя остана най-талантливата в къщата.

# 1 477
  • Тра-ла-ла
Аз пък си харесам Хранова като певица и си я слушам, нищо че не съм от таргет групата й фенове Blush

Баси държавата живеем , щом престъпник без страх може да седи и да крещи/фъфли, всяка вечер пред ТВ в прайм тайм и да се бие в гърдите колко е велик. :[/color][/b] #Crazy #Crazy
Добър деееен. Цели 240 бройки седят и се подиграват на народа. Пък ти на Мегз се чудиш. Огледай се. Пълно е с нагли и крадливи типажи с голямо самочувствие, на които винаги им минават номерата.

# 1 478
  • София /Абсурдистан
Аз пък си харесам Хранова като певица и си я слушам, нищо че не съм от таргет групата й фенове Blush

Баси държавата живеем , щом престъпник без страх може да седи и да крещи/фъфли, всяка вечер пред ТВ в прайм тайм и да се бие в гърдите колко е велик. :[/color][/b] #Crazy #Crazy
Добър деееен. Цели 240 бройки седят и се подиграват на народа. Пък ти на Мегз се чудиш. Огледай се. Пълно е с нагли и крадливи типажи с голямо самочувствие, на които винаги им минават номерата.
Изключително точно казано! То каквито управляващите, такъв и електората. Та не е чудно, че им минават номерата.

# 1 479
  • густо майна Филибето
Блиц: Припомняме, че в. "ШОУ" разкри, че ненаситна дизайнерка на дрехи лапа по половин милион месечно от Китай.  Мегз не разгласява този факт, тъй като се срамува да каже, че именно китайците изкупуват парцалките й.

Евала, Мегз, удали цял свят в земята! JoyJoyJoy
Че и Арменския поп има вече за кого да се оплаче  JoyJoyJoy

# 1 480
  • гр. Шумен
Ще я напълни заради носталгията по онова време. Дразни ме, че трябва да се съобразяват с нея, защото е "най-голямата звезда" , а не например заради възрастта й. Още повече, че тя мисли за себе си по същия начин - най-богатата и най-умната. Покрива критериите само за най-талантлива в къщата.
Не е въпрос на носталгия, а на хубави и добре изпяти песни. Поне такива са моите критерии.
Нещо не си спомням да се е правила на най-голямата звезда, да е предявявала претенции, пообиди се, че я изкараха по-глупава от някого (не помня от кого) и по-бедна от Тото, което и мен ме смущава, да си призная, но що пък да няма самочувствие? Тя поне има на какво отгоре.
По-миналата година целокупното форумско общество припадаше по Кичка, дето непрекъснато навираше в очите на съквартиранти и публика каква неземна звезда е, как Ритон не стават за беквокали, питаше с какво са известни Гъмов и Ернестина, изобщо го раздаваше "аз съм най-великата, всички други сте нищожества някакви", а сега не съм забелязала Марги да се глуми по този начин над останалите. Има си някакви свои преценки за себе си, казва ги, а те даже не са и толкова груби като кицините или на Петя Бу например. На Пепеляшка ли да се прави, за да я харесват всички?

# 1 481
На каквото иска да се прави, само да излезе от ролята на хлебарка. Де що има закъсало парче хляб или изостанало шише с вода, тя е там.

# 1 482
  • густо майна Филибето
Не е въпросът на каква се прави, а как се очаква от другите да я приемат. Или по-скоро как ББ очаква.

# 1 483
  • Варна
Сега гледах промото за довечера, май ще е пълен цирк отново Grinning

# 1 484
Такива персонажи като Маргарита Хр. са необходими за този формат, за да има някакъв респект и авторитет / безспорен / в къщата. И да може , в случай на подобни мисии , да има един по-по-най. Иначе ще се изколят.
За Енджи- залелязахте ли , че навсякъде пише- започнах фармация , после започнах медицина , после диетология...
Никъде няма започнах и довърших. / не мога да цитирам поста , но е някъде в предните страници.
 Ся и аз се чудя откъде да крадна една такава мантия с изкуствени пагони от веревни воланчета от  копринки / и да не се цепят /
СаЧка сигурно не знае , че не се цепи коприната , ами сигурно конците , ако са памучни ,  и са износени.
Коприна да се цепи по шевовете , не бях чула. С тези бутофарни мантии ми дожаля за нея , че толкова си ги цени.
Мегза да вземе да и накройка една.
За това , че накара онези пакостници да вземат на жената най- милото.
Сашка ми заприлича на АМ-  Гъл от Властелина , той така си пазеше пръстенчето  Laughing
А , и за Мегза пак да кажа- тя въобще не е сигурна , че има фенове навън , затова се самономинира. Ако беше сигурна , че ще остане , можеше да направи един жест към "самоопределилата и се " Ваня .

Общи условия

Активация на акаунт