Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 011
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 665
Този селяк Цуни ушите ли си чистеше докато спореха двете дамиGrinning

Всъщност, единствената дама напусна къщата. Това, което гледахме е "недамско" (по Мара Дамата).

# 1 666
  • София
Мегз да я хване някой за перуката и да я метне в съседство, при кравите, там от където идват досадните мухи.

На мен ми се струва, че е по-добре да вкарат кравите вътре. Таман ще са на място.

# 1 667
Е Гани да не е по красова.

# 1 668
  • София
И кво излезе сега!? Мегз пак се държа по-мъжки от Тотю, който никога не е флиртувал с никого... JoyJoyJoy
Сладуран, такъв... почти мачо...  love001
Баси кви мъже има... като им скръцнат със зъби и стават мишки... а как само нареждаше шева...  hahaha

Тук съм съгласна, колото и единия да е флиртувал, толкова и другия. Изобщо не е мъжки да се държи сега така. И аз имам мъже приятели и никога не съм се държала с тях така.
Как?

# 1 669
Мегз е като блатна кралица с тази перука, за първи път гледа и ММ, на коментара ми този Тото е твърде красив за Мегз, ми контрира, че всеки мъж е твърде хубав за нея....даже и Пацо 😂😂😂

Еее рязко ми залипсва тоя Пацо😂😂😂 Представете си ако и той беше вътре, не психодиспансер, а незнам какво щеше да е.

# 1 670
Мегз се държи с Тотю така, както и той с нея. Не виждам защо тя да флиртува с него, а той - сакън, никога! Даже и не си го е помислял.

# 1 671
Започвам да оставам с впечатление, че Мегз си личи, че е образована и умее да се аргументира. това ужасно много дразни другите, защото са доста прости. Мисля, че за тях тя се изразява твърде сложно и не могат да я разберат, и се чувстват обидени.
+1 Има аналитично мислене, добре сложена е,въпреки ниския ръст. Симпатизирам и. И мен,като ме захапят,крякам като кокошка първосигнално, особено,ако съм права.

# 1 672
Мегз е толкова “умна” и образована, че вчера след като обвини Джугани в първичност при номинациите, самата тя номинира не помня кой, че седнал на масата до нея и не знам си какво казал и направил 😂
Тя наистина не може да се види отстрани, жалко за образованието й.

# 1 673
И кво излезе сега!? Мегз пак се държа по-мъжки от Тотю, който никога не е флиртувал с никого... JoyJoyJoy
Сладуран, такъв... почти мачо...  love001
Баси кви мъже има... като им скръцнат със зъби и стават мишки... а как само нареждаше шева...  hahaha

Тук съм съгласна, колото и единия да е флиртувал, толкова и другия. Изобщо не е мъжки да се държи сега така. И аз имам мъже приятели и никога не съм се държала с тях така.
Как?
Примерно да се галим толкова често един друг или докато седи на диван да му се катеря на конче.

# 1 674
Колко ми е противна Гани не е истина. А Мегз въпреки че ме дразни понякога е класи над нея. И защото другата го усеща, от първи ден не е престанала да я обсъжда, докато Миглена никакво внимание не и обръщаше. Е не я разбирам тая злоба и лошотия, да искаш да направиш гадно на някой, за който си само част от пейзажа. И аз бих избесняла ако някой говори лъжи за майка ми  Close

# 1 675
  • На ръба..
Но, аз за себе си си обясних кошницата на Джули с факта, че Енджито я постригва доста на криво при това, снощи като я разрешаваше Алекс се сетих как дядо ми остригваше овцете така на една страна, точно на вълна и приличаше косата.

# 1 676
  • София

От Къртицата имам негативно мнение за Коко и с Брадъра си го бетонирах. Изключително нприятна е тази Каканашева.
Но за сметка на нея двуметровата богаташка, с три висши Ганка какъв сладур е...   smile3532
Със сълзи се хиля!!!

# 1 677
  • Тра-ла-ла
тази вечер научих, че има нова дума в българския език и тя е богатост.
Ми не е нова, но не фигурира официално в речника.

# 1 678
  • Испания
Започвам да оставам с впечатление, че Мегз си личи, че е образована и умее да се аргументира. това ужасно много дразни другите, защото са доста прости. Мисля, че за тях тя се изразява твърде сложно и не могат да я разберат, и се чувстват обидени.

Ами аз не оставам с такова впечатление, слушайки истеричните й брътвежи - тази вечер научих, че има нова дума в българския език и тя е богатост.

Не е само тази дума. Тя смята, че е "много женска" за фризьора Здравко. Така казва пред Милен.

http://senzacia.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D … ot-studioto-79710

Много са ми смешни обясняващите, че Каканашева е образована и затова неразбрана в къщата. Много трябва да са мислили, за да стигнат до такова вълнуващо умозаключение.

# 1 679
  • София /Абсурдистан
Мегз е като блатна кралица с тази перука, за първи път гледа и ММ, на коментара ми този Тото е твърде красив за Мегз, ми контрира, че всеки мъж е твърде хубав за нея....даже и Пацо 😂😂😂

Еее рязко ми залипсва тоя Пацо😂😂😂 Представете си ако и той беше вътре, не психодиспансер, а незнам какво щеше да е.
Пацо е недостижимата класика Simple Smile)) не могат на малкия пръст да му стъпят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт