Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 007
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Испания
И мен,като ме захапят,крякам като кокошка първосигнално, особено,ако съм права.

Хвалиш ли се?

# 1 681

От Къртицата имам негативно мнение за Коко и с Брадъра си го бетонирах. Изключително нприятна е тази Каканашева.
Но за сметка на нея двуметровата богаташка, с три висши Ганка какъв сладур е...   smile3532
Със сълзи се хиля!!!
Двете виШШи и стоят отпред и се виждат ясно, третото да не е платено по интернет.

Хвалиш ли се?
Joy Joy

# 1 682
И Пацо беше с висше, да не забравяме...

# 1 683
  • София
Специално се заслушах и загледах какво казва Мегз и ако и вие се заслушата, игнорирайки скороговорката, ще разберете какво имам предвид. Наблюдавах и реакциите на другите. Всеки път, когато тя говори, при това когато е спокойна, отсреща се появява един тъповат поглед, и понеже слушателят се чувства тъп, започва да се защитава по свой начин. тя има сложност на мисленето, а оттам и на изразяването,, затова не я разбират - другите вътре са свикнали на кратки и клиширани фрази. Пролича си сега и при разговора й с младежа. Той просто не успяваше да смели дългото и сложно логически изречение.

# 1 684
  • София
И кво излезе сега!? Мегз пак се държа по-мъжки от Тотю, който никога не е флиртувал с никого... JoyJoyJoy
Сладуран, такъв... почти мачо...  love001
Баси кви мъже има... като им скръцнат със зъби и стават мишки... а как само нареждаше шева...  hahaha

Тук съм съгласна, колото и единия да е флиртувал, толкова и другия. Изобщо не е мъжки да се държи сега така. И аз имам мъже приятели и никога не съм се държала с тях така.
Как?
Примерно да се галим толкова често един друг или докато седи на диван да му се катеря на конче

Една свободна и независима млада жена си позволи да отвърне на докосване на дланта на един свободен млад мъж в затворено пространство, където близостта настъпва доста по-бързо...
На това ти му казваш: "Да се галят толкова често един друг" Joy, Тотю имал предвид: "Хайде да правим секс", а Мегз пък му казвала : "Приятно ми е с теб"...   Joy
А сега пък на Тоти не му било приятно, че Мегз му налитала... Въх...  hahaha

# 1 685
Във фейса коментираха, че само 2 години била в Англия, пък твърди, че е завършила психология.
Смешно е да се твърди, че била дотам интелигентна, та чак неразбираема за съквартирантите. Интелигентният човек намира начин да бъде разбран от всеки, при това без подобен порой от думи и крясъци.

# 1 686
  • Тра-ла-ла
Всъщност интелигентният човек не е длъжен да има към всеки индивид отделен подход как да се държи и говори, за да бъде разбран. А и не е нужно. Да не говорим, че има толкова тъпи и компклексирани хора, че и да им го напишеш и обясниш...все тая.

# 1 687
  • София
ами, не, всъщност интелигентостта няма общо с това да намира начин да бъде разбран от всеки. Доста хора с не кой знае каква интелигентност са доста добри в нагаждането в комуникацията, както и обратното.
не коментирам дали е завършила, нямам никаква представа, а и тя не е твърдяла, че е завършила, пак е поела доста. 

# 1 688
  • София
Във фейса коментираха, че само 2 години била в Англия, пък твърди, че е завършила психология.
Смешно е да се твърди, че била дотам интелигентна, та чак неразбираема за съквартирантите. Интелигентният човек намира начин да бъде разбран от всеки, при това без подобен порой от думи и крясъци.
Абсолютно!   Като Мара и Гана!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 689

Хвалиш ли се?

Диалог търси..... Joy

# 1 690

Хвалиш ли се?

Диалог търси..... Joy
Тъй тя, след 2-3 пиЧиета. Mr. Green

# 1 691
  • Тра-ла-ла
ами, не, всъщност интелигентостта няма общо с това да намира начин да бъде разбран от всеки. Доста хора с не кой знае каква интелигентност са доста добри в нагаждането в комуникацията, както и обратното.
не коментирам дали е завършила, нямам никаква представа, а и тя не е твърдяла, че е завършила, пак е поела доста. 
Просто някои хора имат по-богат и сложен стил на изразяване. То си им е отвътре. Не е поза. Трудно им е да говорят простичко и с по-елементарни думи.

# 1 692

Хвалиш ли се?

Диалог търси..... Joy
Тъй тя, след 2-3 пиЧиета. Mr. Green

Ресто на пичиетата ли ми търсите  Joy Joy

# 1 693
  • София
Все повече си мисля, че ако на съквартирантите им трябват железни нерви, за да съжителстват с трудния характер на Шефчето, то за да издържат Миглена направо АРМАТУРЕНИ ВЪЗЕЛИ са им нужни.
Егати и чудото с това момиче Grin
Тва ми звучи като на Ганка майка и... с три висши... Joy

# 1 694
  • Валенсия
Тото е лекенце. Още от епизода в понеделник ми направи впечатление как реагира на това, че Сашка шеговито го определи като Дон Жуан, в ситуацията им с Миглена и В. Щерева.
След това тя в спалнята му се извини, че може би е преувеличила и не е знаела за сем. му положение (ако той изобщо има такова), стисна му ръката, а това хлапенце не спря да предъвква темата пред доста от съквартирантите. Как имал жена, която го чакала отвън, как само спомената тройка си знаели какви са отношенията между тях, как хората щели да го възприемат, как жена на годините на майка му не можела да говори такива неща.
И понеже е злобно подобие на мъжкарче, спомена как в къщата, единствено той и Мария имали големи фенски маси, и преди всяко участие, пълнели залите, явно опитвайки се директно да издразни Сашка, че тя може само да си мечтае за такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт