Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 822
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 085
ББ много гадно удари Мегз точно по болното и място. Това падение от шеф на чистачка ще го преболедува седмици. И най-вече с последното изказване, че преди това мисията е била провал а след смяната на изпълнителния директор нещата са се променили. Не и симпатизирам, но ми стана жал за нея.

# 2 086
  • Бургас
Тета, мантията ти замъглява погледа.  Naughty
На близки кадри цветът докарваше сивото на мантията и на роклята от влизането й първата вечер.  Joy

# 2 087
  • Испания

Първи братовчед по сестрина линия на Г. Бр.

# 2 088
Че си!!! Шампаснко му се вика, на цвета. Flutter

# 2 089
  • Испания

Оптимистки.

# 2 090
# 2 091

Оптимистки.
Когато го е купувала, малко след като създаде попфолка в България е бил цвят шампанско...сега е кирлив и мръсно-бежов.

# 2 092
А аз кликам ли кликам и се чудя, що не се отварят картинки.
[/quote]
Редактирах  го в моя пост . Ако искаш , махни цитата , наистина не разбрах какво стана.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 23:14 от tays

# 2 093
Никаква дама не си tays, това стана Joy

Сашка и Хранова са ми откровено нечистоплътни. Още като я видя Маргито с тези ластички от преди двасетина+ години, след изказването за наплютата вода, мантиите на другата, ужас! И постоянното мляскането на двете.

А Мегз направо преобрази спалнята, не може да се отрече, безкрайно необяснимо ми е как е възможно да са такива мизерници, особено в национален ефир. Не ми стига въображение какво правят в къщите си, където никой не гледа.

А за Роналдото, какво да кажа. И той, и Тото се включиха след като видяха как жените го насметоха шефчето и той кляка. Преди това не смееха. Та сега вече това не се брои за мъжкарство според мен.

# 2 094
Евала на Мегз. Каквато и работа да и дадат я върши както трябва, като войник е. Коя от всички в къщата щеше да я свърши по добре и без да смърди и мърмори.

# 2 095
Със сигурност много мрънкане щеше да има.

# 2 096
  • Испания
По никакъв начин не може да ми стане симпатичен подобен персонаж.

# 2 097
Ма Мегзчето добре изчисти.Голям бардак беше спалнята на звездите...
И още един плюс- не каза и думичка. Всяка друга от жените, ако падне от шеф на чистачка, щеше да мрънка,да коментира или да се сърди. Поздравления за дисциплината и достойното държание!

Аз искам да видя надутата Касабие като хигиенист. Нея много я жалят.

# 2 098
По добре точна чистачка,отколкото лигава кифла Joy

# 2 099
А циганчето Златко, в интелектуалното си безсилие, показа природата на тоя презрян етнос  Sunglasses
А кой е печелившия начин да се говори с шефа?! Вече незнамсикоя седмица хората се опитват да правят диалог Laughing С нормален тон не става, на висок тон не става. Само гърч помага явно.

Гърча може да го наложи някой, дето има нещо горе. Златко е кух като горска хралупа. Шефа може и да е дразнител, но циганчето Златко е толкова ниска топка, че в елементарното му и просташко поведение, все едно гледам някой наркозависим хъшлак от маалата  Sunglasses
Златинка,ти ли си бе ,джанъм?С  тези дитирамби,ти си ..не може да е друга ,с почти еднакви 3 поста!!

А за Мега,на нея каквото и да и дадат за мисия,тя ще се справи!!Това е мисията на живота и-да се доказва!!!

Общи условия

Активация на акаунт