Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 819
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Испания
Златинка,ти ли си бе ,джанъм?С  тези дитирамби,ти си ..не може да е друга ,с почти еднакви 3 поста!!

А за Мега,на нея каквото и да и дадат за мисия,тя ще се справи!!Това е мисията на живота и-да се доказва!!!

Тц. Не е. Тази пише по-грАмотно от Златина.

# 2 101
Чак сега гледах предаването. Физиономията на шеФа, когато не му харесаха манджата...направо безценна. Смени 2-3 бои на лицето докато го оплюваха. Направо го закопаха. Той, гОркия, трябваше да замълчи, че да не обиди Маргито.
С прогнозата за времето бая се смях.
Обаче за пореден епизод се убедих, че това е най-слабият сезон до сега. Мисля, че от вчера беше изказването на шеФа (най-умното му в цялото предаване): "По-големи палячовци в тая къща не са влизали". Точно така си е. Много слаб кастинг.

# 2 102
Ей така, но гадно и хипотетично си мисля защо ли Биг Брадър не заложи на роли - шеф Мегз, прислужница Мара Отварачката - е тогава щеше да е голям цирк и супер изпълнения. Жалко.
  А се и питам имат ли огледало в Брадъра, та Мегзчето да се погледне, че с тази ужасна жълта перука е направо плашеща. Струва ми се, че не метла за почистване и трябваше, а направо метлата на баба Яга.

# 2 103
  • Враца
Че си!!! Шампаснко му се вика, на цвета. Flutter

Оптимистки.

Аз сиво тяло, не съм виждала..  ooooh!

Някой видя ли, как психопатът шеф си плюнчи пръстите докато готви?  Sick

# 2 104
# 2 105

Един от личните ми готвачи...

# 2 106

Първи братовчед по сестрина линия на Г. Бр.

Joy Joy Joy

# 2 107
Аз мисля, че съквартирантите познаха кое е ястието на Петров и нарочно го порязаха.

# 2 108
Айде пак да предъвчем ястието на Петров  Mr. Green

Сигурна съм, че е било приготвено по правилата. Но - малко са хората, които обичат алангле. Въпрос на вкус, не на разбиране. Аз разбирам, че има и такъв начин на приготвяне на това месо, но не е по вкуса ми..имам и други резерви.
 Та готвачът трябваше да съобрази това - че е малка вероятността да попадне именно на хора, които обичат алангле. Дори да има, то няма да са всичките съквартиранти - просто защото и в живота и света на вън са малко хората, които обичат сурово месо. Не за друго.

А и с тези кастанети на повечето вътре, как мислите, се дъвчи полусурово месо... Mr. Green

# 2 109
Е, той искаше да блесне с ястие на ниво. Аз Хранова не видях какво приготви честно казано.

# 2 110
Пилешко със сметана и царевичка-нещо такова. И айсберг късаше...Каза, че на внуците само от това им готвела....

# 2 111
Пилешко със сметана и царевичка-нещо такова. И айсберг късаше...Каза, че на внуците само от това им готвела....

И царевичка от консерва май каза Тото.
Явно е заложила на дресинга.

# 2 112
Пиле със сметана и царевичка си е точно бъркоч, мен ако питате, но пък кво ли разбирам аз, коят нямам петима готвачи, на които да раздавам заплати. Бога ми (както казваше Пенка, помните ли я?!), та аз дори нямам маркова мантия от сексшопа...
Не вярвам да са успели да направят завера, познавайки ястието на Петров, да не гласуват за него болшинството, те са толкоз разпасана команда, че ми звучи невъзможно почти. Чисто и просто не им хареса.

# 2 113
  • sofia
Снощният епизод беше адски тъп. На много ниско ниво са интригите, скандалите и сюжетнитните линии в този сезон. Направо се чувствам обидена, че създават подобен продукт. Явно това се търси.
Не ми харесва, че съществото Каканашева е в главната роля. От друга страна...това е най-интересният персонаж вътре.
Харесва ми, че Хранова, за разлика от предишни естрадни баби е по-дейна и жива и пробва да се забавлява.
Мисля, че познаха манджата на шефа и нарочно избраха тази на Марги.
И..Каканашева в ролята на Пепеляшка...

# 2 114
И аз мисля, че разпознаха ястието на Петров. Незнам какво си е мислел човека, на тез където ядат филии с риба тон, да им сервира Блек ангъс. Междругото има 5-6 степени на изпичане на месото, за мен това не беше rare. Може и аз така да съм го видяла, незнам. Но все пак Петров има доста хляб да изяде докато настигне Гордън Рамзи.

Така се посмях на прогнозата. Петканов само незнам защо така преиграва. И в малкото му репортажи, които съм гледала пак е бил като пренавит. Ужасен ми е. Гани милата и тя не се чува какво плямпа.

Общи условия

Активация на акаунт