Гинес – БГ Мамма

• 28 415
  • 533
  •   1
Отговори
# 180
  • по пътеката
за себе си- мама родила три деца с три секцио.
46 часа след последното секцио, излязла и ти4ала по стъпалата към студиото ни за дрехите на бебето, защото свекито реши да я оставим в голямата къща.
същият ден се навървиха да го гледат бебето и да оставят подаръците или пари.
може да съм най-голямата авантюристка за жененето- аз отидох да видя жениха си в неговата страна и да остана там- 15 дни след виждането се бракувахме
 без един 4овек от моя страна, нито на разписването нито на тържеството .
разликата между подписване и тържество е един месец.
на тържеството при страхотна жега (45 и +) валяха ледени яйца и заринаха улиците до тротоарите(с4упени стъкла, хлътнали брони  и тн).
разликата между мене и съпруга е в години 10  -той по- малък,
във висо4ина 36см-аз 154см -той 190см.
трите ми деца са с еднакъв цвят на косите.
малката е триези4на( бг, арабски, фр), и заради приятели се налага да контактува на още руски и англ.(говори като дете на 2.5 гразбира се)
на 2 г боравеше с компа  смислено и си отваряше нейните сайтове и се занимаваше по тях, музика, и др.
и екс и настоящият ми съпруг са родени на една дата
и трите ми деца са правени от единствен път сексиране по слу4айност
 Peace

# 181
аз исках да номинирам щерката за най-голяма по каналния ред-4650,54 см,ма май има вече и по-големи бебчета newsm78

# 182
[/size][/color]
Класирам се за най-рано родила.Първото си дете родих на 16 години,а като съм забременяла даже съм нямала и 16. EmbarassedНе беше предвидено де ,просто така се случи.
Най-рано родила - краси 76 - на 16 г[/size][/color]

Хайде и аз да успоря тази номинация:
1975г съм се родила -октомври месец
1992г. януари месец родих дъщеря си-16год.3мес. Peace

И се номинирам за Най малка  разлика м/у майка и дъщеря Heart Eyes ,най рано родила-16г.3мес,Най ниската мама-1.56см

е това е от мен  bouquet

Ееее, печелиш. LaughingАз бях на 16г. и 8м.

# 183
ПЕЧЕЛЯ newsm44 Най-рано родила

# 184
То да ти кажа си е за срам че сме родили на 16 години.Аз даже по принцип не казвам много,много че съм родила толкова малка.И на дипломата ми никъде не пише че съм завършила задочно,тъйче си трая. Laughing

# 185
То да ти кажа си е за срам че сме родили на 16 години.Аз даже по принцип не казвам много,много че съм родила толкова малка.И на дипломата ми никъде не пише че съм завършила задочно,тъйче си трая. Laughing
Е  Embarassedда ми е жива и здрава.....хубаво е че я имам  bouquet

# 186
  • Mediterraneo
Их Димана даи да си разменим някое,4е 4ак яд ме хвана ти от кога ги събира6? smile3514

Колекцията я започна сестра ми преди 5-6 години. Но отдавна е преминала в мои ръце. Сега сестра ми само я спонсорира с чуждестранни придобивки  Mr. Green

# 187
Аз забелязах едно несъответствие-на Стърчифутка бебето е с повече излезли зъби за кратко време от Дяволина.Нека всичко да е точно-моля да се коригира. Peace
Блонди помоли,ако има разминаване да се свирка.И аз свиркам Whistling Mr. Green

# 188
Аз забелязах едно несъответствие-на Стърчифутка бебето е с повече излезли зъби за кратко време от Дяволина.Нека всичко да е точно-моля да се коригира. Peace
Блонди помоли,ако има разминаване да се свирка.И аз свиркам Whistling Mr. Green

newsm62 благодаря smile3525 , нямаше нужда.
Все тая  Mr. Green

# 189
Търси се най-високата. И най-късно родилата.
Е, хайде да попълня липсата в класацията - родих на 38 г.

# 190
  • Пловдив
Търси се най-високата. И най-късно родилата.
Е, хайде да попълня липсата в класацията - родих на 38 г.

На 40 без 14 дена Simple Smile

# 191
  • При хората, които обичам
Блонди, пропуснала си secretgarden за пуснати най-много апокалиптични теми.

# 192
Е  Embarassedда ми е жива и здрава.....хубаво е че я имам  bouquet

Момичета не се кахърете, че сте родили малки, понякога така се случва, съдба... Майка ми ме е родила на 17 години и 9 месеца, сега аз съм на 22, тя навърши 40, изглежда като тийн и по улиците никой никога не вярва, че сме майка и дъщеря ако стане въпрос за това... Много е готино да имаш млада майка и с нищо това не е ощетило нито мен, нито нея, напротив само се кефя, че я имам  Wink И с вас е така съм 100 % сигурна, така, че не се срамувайте, а се гордейте, че деца самите вие сте отгледали хубави деца  Hug  bouquet

# 193
Аз номинирам София за най-много качило кила бебе през първия месец + 1.800 кг.  Mr. Green

# 194
  • При хората, които обичам
Аз номинирам Василена за най-отслабнало новородено: роди се 3960, изписаха я 3230.
Още една номинация за Василена - 5м. стоя 10кг./между 10 и 15/. През това време се издължи с 12см.

Общи условия

Активация на акаунт