Гинес – БГ Мамма

• 28 473
  • 533
  •   1
Отговори
# 195
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най -мъничко не беше ли се родило бебенцето на Дробчо ?

# 196
  Не можах да прочета всички мнения, дано не спамя в момента. Самономинирам се за най-кльощава мама - 42 кг. в добрите ми дни и за най-бързо разстояние от първата целувка с партнера до бебенаправянето - 1 месец и около седмица. И производителите на вино да вземат да предупреждават, че действа хиперромантично, че...

# 197
marsy я сложете за най-малка мама - 154, обаче за разлика с мъжа водя  Mr. Green
Щото 190-154=36, пък 202-159=43
МолА ви се, дайте си ми челното място, че друго нищичко не остана за мене  Crazy

# 198
  • в мъжки прегръдки
Записвам се и за най-дълго студентстваща от 1995-до днес(имам един изпит останал Embarassed)

Аааа аз те бия в тази категория. Студентка съм от 3.09.1991 г. до днес. Завършила съм семестриално, но не съм се дипломирала. Още събирам матриал за дипломната работа.
за невярващите ще си сканирам студентската книжка.

А какво стана с номинацията ми за най-кротко дете? Имам ли конкуренция.
Мога да кандидатствам и за син, прочел най-много книги Laughing.... или похарчил най-много пари за състезания по математика Laughing

# 199
  • Там някъде нейде !!!
Дайте някоя номинация за най късно избил зъб щото ние сме на година и 4 месеца и все още нямаме . И още нещо и двете си деца родих 2 дена след термина .

# 200
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Дайте някоя номинация за най късно избил зъб щото ние сме на година и 4 месеца и все още нямаме .

Ето я :
Номинирам Снежка за мама на дете без нито един зъб на цели 1 година и 4 месеца......

# 201
  • При хората, които обичам
Дайте някоя номинация за най късно избил зъб щото ние сме на година и 4 месеца и все още нямаме .

Що "дайте". То повечето тук си ги взимаме номинациите Joy

# 202
  • София
Много се чудих в коя категория да се номинирам, ама като няма нищо най..

Номинация за мама с най-сини очи.. Прилагам снимка за доказателство..
Абе майтап да става..Надявам се да не ме изхвърлите от класациите заради тая измислена категория..

http://images06.snimka.bg/000676744.jpg

# 203
верно са много сини!

аз тогава ще се номинирам за мама с НАЙ-стандартно кафяви очи  Mr. Green

# 204
е значи Димана 
 аз те водя поне за сро на събиране:
-номинирам се за наи дълго събирала захар4ета(разли4ни)-10години Mr. Green

# 205
Дотук май нямаше номинация за най - голяма разлика между децата, та ако може да се самономинирам Embarassed:
 16г., 10мес. и 1 седм.  или за по- лесно 17г. без 2мес. Видно е от подписа ми.
А майчетата, родили на 16г. да не се срамуват от това. Ще дойде време децата им да се гордеят с младите си майчици. Ето, че аз сега имам абитурент, а съм на 37г и в повечето случаи хора, които не ни познават са си мислели, че сме брат и сестра Joy И на мен ми става едно...готско Laughing, еееехххх!!!

Искам да номинирам и една наша, октомврийска мама със синчето и за родени на една и съща дата - 17.10. Това са mama na Micho и Мишо.

# 206
ха ха ние водим -разликата м/у наи голямата кака и бебето е 21г и 2месеца Joy

# 207
 newsm10 Заслужено първо място за разлика между децата!
Да си ти живи и здрави!

# 208
  • София
Мисля,мисля...няма нищо рекордьорско в мен и детето ми!  Thinking
Може би само обособяването по двойки еднакви зодии в семейството ми... майка ми и баща ми - Раци, брат ми и снаха ми - Овни, аз и съпругът ми - Водолеи...

# 209
абе явно ми се спи и забравям да се доизкажа,то каката е с друга мама Embarassed,така че ти се номинираи за разлика м/у собствени деца Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт