Гинес – БГ Мамма

• 28 392
  • 533
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Блонди, викам вече да ме номинираш за мама на най-млад цигулар Mr. Green

# 467
Блондинке, страхотна си Hug

Аз бях кандидатствала и за най-много мЪже, ама... newsm78
Може да ме включиш и започитателка на Мадонна - сега другия месец ще идва в Монреал и аз съм в траур Cry

# 468
Блондинке, страхотна си Hug

Може да ме включиш и започитателка на Мадонна - сега другия месец ще идва в Монреал и аз съм в траур Cry

Споко, след един месец няма да имаш време за траур  Mr. Green

# 469
Гледам, че мога да се включа в бързите раждание, току що проверих във форума, в 16:51 съм докладвала, че са ми започнали контракциите, родих в 21:16, не мога да се боря за първо място, ама мога да се наредя на опашката Mr. Green
Ама пък най-спокойно си изчаках до 20:20, преди да тръгна кум болницата  hahaha Щях да родя в колата, от страх да не ме оставят да се депресирам в болницата ooooh!

# 470
Вкупом с мъжа ми кандидатстваме за най-голямо семейство. Критерият са килограмите  Whistling двамата с него тежим общо 210кг.  #Crazy Ха сега да ви видя!

# 471
Вкупом с мъжа ми кандидатстваме за най-голямо семейство. Критерият са килограмите  Whistling двамата с него тежим общо 210кг.  #Crazy Ха сега да ви видя!

А, не така! Може да кандидатствате за най-тежка двойка, но като семейство ние сме 340 кг.

Знаех си, че ще се възроди тази номинация!

# 472

Знаех си, че ще се възроди тази номинация!

Joy Права беше  Crazy

# 473
Здравейте и от мен Simple SmileРеших да се включа и аз, а именно с номинация за брат и сестра родени на 13-то число:аз на 13.03.1985 а брат ми на 13.04.1995-точно 10 години и 1 месец разлика Shocked

# 474
Блонди, смятам, че е редно да се представи още една номинация - за eci

Поводът за номинацията е обобщението по темите на Красива Мама, свързани с Кравиво тяло.
Ползвайки аналогията с впечатляващите усилия на тити, мисля, че основанията са налице. Става дума за първата закована тема в подфорума.

В заключение: предлагам номиция за eci за .. малко ми е трудно да формулирам в кое е най-... примерно : най-грижовна за форумската красота... Нещо такова

# 475
хе хе та аз карах колело 3 дни преди да родя(написала съм го някъде назад) Mr. Green

# 476
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз да се включа с най-многобройно семейство.Ние сме от сорта,моите,твоите и нашите!Мъжът ми има три деца ,аз имах две,после си осиновихме момиче и родих момче-общо станаха 7 деца,има си и 2 внучета Mr. GreenТа на празник у дома става ...като на панаир Hugно пък е много хубаво Hug

# 477
Виждам че и за мен са останали 2 номинации,та да се включа преди да са ме изпреварили.
 1.-Най-малко наддала през бременноста-10кг. 3 дена след раждането си заковах кантара както си трябваше със старите килограми.
 2.-Най-бързо първо раждане 5 часа и 4 мин. от първата контракция.

Конкурирам се - наддадох 9 кг за второто и 6 кила и половина за третото дете. Месец след раждането бях минус 16 кг - просто си имах излишни и от преди това, но натрупани далеч  преди бременността ми.
За второто ми дете първата контракция беше в 10:30 сутринта, а родих в 12:00 на обяд - час и половина.
Блонди, погледни това!

# 478
Ще си поделим номинацията с Игси за най-рано кръстено бебе - на 40-тия ден. Само да не се включи някоя мама от Петрич, че там некръстени деца не извеждат на улицата (общо взето, от родилното - в храма) и ще `и дишаме прахта.

Без да имам каквото и да било общо с Петрич (от София съм), кръстили са ме на 20-ия ден.

Искам да "оспоря" още една номинация - тази за най-голямо родено нормално бебе - с куриозния случай на един от братята на майка ми, тежащ при раждането си около 6900 гр.

# 479
Виждам че и за мен са останали 2 номинации,та да се включа преди да са ме изпреварили.
 1.-Най-малко наддала през бременноста-10кг. 3 дена след раждането си заковах кантара както си трябваше със старите килограми.
 2.-Най-бързо първо раждане 5 часа и 4 мин. от първата контракция.

Конкурирам се - наддадох 9 кг за второто и 6 кила и половина за третото дете. Месец след раждането бях минус 16 кг - просто си имах излишни и от преди това, но натрупани далеч  преди бременността ми.
За второто ми дете първата контракция беше в 10:30 сутринта, а родих в 12:00 на обяд - час и половина.
Блонди, погледни това!

Мерси. Погледнала съм го отдавна, но номинациите са за най-бързо първо раждане. Вторите и третите винаги са по-бързи от първите и не влизат в класацията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт