Гинес – БГ Мамма

• 27 988
  • 533
  •   1
Отговори
# 240
Е, и аз да се включа:

за най-продължително 1-во раждане:  27 часа (от 6:00 часа сутринта на 30.07.2001  до 9:25 сутринта на 31.07.2001)
за най-бременна планинарка - изкачила разстоянието от х. Алеко до Черни връх бременна в 6-я месец
за най-малко планинарче - синът ми беше на 4 г. и 3 мес. когато изкачи съвсем сам ( не искаше тати да го носи) разстоянието от х. Алеко до Черни връх
а последното е по-скоро куриоз:
за станала баба преди да стане мама - съпругът ми го ръкоположиха за свещеник на 04.06.2001 и всички се бъзикаха, че съм станала "баба попадия", а родих на 31.07.2001 - та чак тогава станах мама Simple Smile

може да има и още, ама сега не се сещам друго...

аааа! да!

най-рано кръстено бебе: Теодора на 40-ден след раждането.

# 241
Чак сега виждам темата, но се надявам, че не е късно да се самономинирам за най- малка ( по размери) мама - 154см. , 40 кг  Mr. Green
Темата е супер, страшно много се забавлявах докато четях номинациите. Заслужава да се заковат резултатите  Peace

# 242
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз да предложа номинации

Най- рано плуващо бебе
Родено с най- дълга коса
Най- много близначета

# 243
Самономинирам се за мама, която е била най-дребна булка- 154 см. и 38 кг.

# 244
При такъв резултат моята номинация отпада ли? А сега колко кг. си? Щото може да има за най- малка мама и за най-малка булка.
Искам и аз да съм първа в нещооооо  smile3514

# 245
При такъв резултат моята номинация отпада ли? А сега колко кг. си? Щото може да има за най- малка мама и за най-малка булка.
Искам и аз да съм първа в нещооооо  smile3514

Естествено, че твоята номинация  ще си остане. Ще има две отделни номинации. 

# 246
Номинирам мен и мъжът ми за родени на една и съща дата -25 декември (само, че през 10 години).

# 247
крайно време е и аз да се самономинирам:
- с най-голяма разлика в рожденните дни между родители, като единият пише във форума (щото онази разлика от 30 години не е за такъв случай): 6652 календарни дни.
- за мама с най-тежко зодиакално положение: мъж, дъщеря и собствена майка (т.е. баба) са скорпиони. Ако някой познава тази зодия, ще ме разбере Simple Smile
- за мама - стоик: вечерта, в която се прибрахме от родилното проведох първата си работна среща (не искам да споменавам, че там, в родилното, всички посрещах на крака, поради невъзможността да седя от шев и кройка)

# 248
Мога ли да се класирам за най-безумна  и сапунена сватба ?

# 249
  • Варна
Мога ли да се класирам за най-безумна  и сапунена сватба ?

Можеш, с доказателства.  Laughing

# 250
  2.-Най-бързо първо раждане 5 часа и 4 мин. от първата контракция.
Моето първо (и единствено за сега) раждане продължи около 4 часа и половина от първата контракция. А може и по-малко да е, но не съм си поглеждала често часовника в този момент Peace

# 251
за най-продължително 1-во раждане:  27 часа (от 6:00 часа сутринта на 30.07.2001  до 9:25 сутринта на 31.07.2001)

Тук мога и аз да се включа  Grinning
Започнало раждане - по обяд на 01. 01. 2005 г. Въпреки всички системи, завърши успешно чак на 03. 01. 2005 г. в 13.20 часа 

# 252
  • ride my bike...

Цитат
за най-малко планинарче - синът ми беше на 4 г. и 3 мес. когато изкачи съвсем сам ( не искаше тати да го носи) разстоянието от х. Алеко до Черни връх
тук и аз ще се намеся. Дъщеря ми извървя от новата до старата хижа "Рилски езера" на 3г. и 6м

# 253
  • Sofia
Ей, свежа темичка! Да попитам има ли мама, кочто се е закарала сама с кола до родилния дом? Laughing Или била на работа, когато е започнала да ражда/около термин, не преждевременно/? Или работила/8 часа/ и учила редовно/и то архитектура-голямо чертане пада Laughing/ едновременно без да прекъсва/родих в средата на семестъра/? Може и за най-късно промърдало бебе да се кандидатирам/шести месец-25 г.с/ Laughing
 А...и за най-малко бебе, изкачило връх/но с помощта на тати Wink/-връх Белинташ на 11 месеца Laughing
  Е, сигурно нищо от това не е уникално, но важни са хубавите мигове и усмивките! Laughing Heart Eyes

# 254
Искам номинации и аз
 smile3521Ето категориите в които мисля че мога да се класирам:
- За най бързо раждане-Преносих и отидох в болницата за да ме сложат на системи и докато чаках даже поспах в предродилна зала! Събудих се в 11.00 от първите болки и родих сина си в 12.20 часа т.е. 1час и 20 мин.
- За най-голяма разлика в килограмите (разбира се в полза на мъжа) 49 кг срещу 102 кг. = 53 кг разлика
- Синът ми и мъжът ми са родени на една и съща дата
- И последното :за семейство с най-много родени на същата дата с US президенти - аз на рождения ден на 31-вия президент Хърбърт Хувър , дъщеря ми на рождения ден на 32-рия президент Франклин Делано Рузвелт , племенничката ми на рождения ден на 3-тия Томас Джеферсън , само сестра ми се изложи - тя е родена на рождения ден на Чърчил #Onfire
моля newsm80

Общи условия

Активация на акаунт