Гинес – БГ Мамма

• 27 987
  • 533
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм май навсякъде в границите на статистическата нормалност, ужас, значи, не мога да се вредя... освен ако някой не се сети вместо мен.

# 256
Ей, свежа темичка! Да попитам има ли мама, кочто се е закарала сама с кола до родилния дом? Laughing
Аз се самозакарах до родилния дом , но мисля че това не се брои защото нямах болки , а отивах да ме сложат на системи и така да раждам smile3506

# 257
  • софия
sega ste razbia majkite planinari-
osven che se katerih bremenna w 6 mesec ,kakto veche i kazah v preden posting

1. dushteria mi spa na planina na otkrito bez palatka oshte na 5 mesechna vuzrast prez noshta na vitosha

2.purvata ( i edinstvena0 svatba-shtoto sega sega si jiveem neomujeni) v moia jivot se sustoia v peshtera na kamen briag ,a moia milost bremenna v 7 mesec.posle se okaza che sveshtennika ne ni prati brachnia dokument ,no na koi mu puka.snimki imam pri purvata si svekurva....

3.purvoto si posreshtane na nova godina moiata shterka posreshtna na rilski ezera na 11 mesechna vuzrast.ima i snimki ot haramiiski vruh Crazy

4. imam niakolko putuvania na stop bremenna,vkluchitelno i edno do Trigrad s dushteria mi koiato beshe na 1 i polovina. Laughing

pri poslednoto si hodene do trigrad s dvete si deca( na 4 i polovina i na 1, polovina) se vurnah s gipsiran krak i bintovani kraka ot kolenete na dolu(suotvetno muja mi veche nikude ne me puska sama puk kamo li s decata....
 Embarassed
i 5-to-posledno-za sega-pak bremenna v 6 mesec igrah detski teatur s deca moi vuzpitannici v germania i prez cialoto vreme razmukvah niakakva riba vuv vuzduha-goliama zabava beshe-bremennata uchitelka igrae na scenata s neinite hlapeta omacani celite v boi ot narisuvanite decori-hahhhahaha

#Crazy #Crazy #Crazy Laughing Laughing Laughing
 bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 258
  • софия
sorry za latineca ama sum na rabota Cry

# 259
Искам номинации и аз
 smile3521Ето категориите в които мисля че мога да се класирам:
- За най бързо раждане-Преносих и отидох в болницата за да ме сложат на системи и докато чаках даже поспах в предродилна зала! Събудих се в 11.00 от първите болки и родих сина си в 12.20 часа т.е. 1час и 20 мин.
- За най-голяма разлика в килограмите (разбира се в полза на мъжа) 49 кг срещу 102 кг. = 53 кг разлика
- Синът ми и мъжът ми са родени на една и съща дата
- И последното :за семейство с най-много родени на същата дата с US президенти - аз на рождения ден на 31-вия президент Хърбърт Хувър , дъщеря ми на рождения ден на 32-рия президент Франклин Делано Рузвелт , племенничката ми на рождения ден на 3-тия Томас Джеферсън , само сестра ми се изложи - тя е родена на рождения ден на Чърчил #Onfire
моля newsm80
А аз родих по-бързо от тебе.Сутринта се събудих и видях кръв по чаршафа.Нищо не ме болеше,но си взех багажа и айде с мъжо в родилното.Но като стигнахме до болницата ни се препи кафе и седнахме в барчето.По едно време там влезе лекар ,които ме познава и ме попита какво правя там.Аз му казах че май ще раждам,но нищо не ме боли.И той ми нареди да си взимам багажа и право в приемното.Прегледаха ме,казаха че имам пълно разкритие,но нямам контракций,сложиха ми окситоцин .От поставянето на системата до раждането ми мина точно половин час.Моят мъж идва от барчето и пита една сестра как върви раждането,а тя му казала че отдавна съм родила.Той като гръмнат:-Как ще е родила,аз я оставих тук преди половин час!Сигурно има някаква грешка!". Mr. GreenПожелавам на всички раждане като моето!

# 260
Добре де  предавам се !krasi 76 ме бие по бързо раждане , но си настоявам за номинация за разликата в килограмите  smile3518

# 261
1.Аз сега се сетих- номинирам се за най-спящо бебе  smile3524става в 8.00-ляга в 21.00(до ден днешен)!
до 10мес. спи три пъти през деня-от10-12,14-16,18.30-19.
до 1.5 мес. спи два пъти пред деня-от 9.30-11.30, от14-16ч.

2. За най-дълго бебе
    1мес. -60см.
    7мес.-76см.
    1г.  -  82,5см.
    4г. 115см.

3.За най-дълго неподстригвано дете - вече 4г. 6мес. косата ни е под дупето..

По първа точка ви биеме-става в 9.00ч. и си ляга вечер в 19ч.

# 262
yoyoto , аз нямах предвид в колко ляга и става , а че спи три пъти и през деня!

# 263
Аз да предложа номинации

Най- много близначета

Тук веднага номинирам melita, която е мама на две двойки близнаци и все синове  bouquet

# 264
аз маи мога да се включа и за бебе родено с наи дълга коса.Н а дъщеря ми на изписването и бях сложила 5 диско въшки Mr. Green Mr. Greenсмятаите с колко коса беше #Crazy

# 265
Аз кърмих дъщеря ми една година и 3 месеца.  Simple Smile
Косата й беше около 15 см. дълга.

# 266
Аз кърмих дъщеря ми една година и 3 месеца.   Simple Smile
Косата й беше около 15 см. дълга.

Тук издишаш пред доста форумки  Grinning

# 267

Това може да го каже само човек, който не е дал нито един отговор "В" в теста на Даффодил  Mr. Green

# 268
Ако мога да номинирам щерката - на 2г каза бетонобъркачка, а на 2,6г. чичковитечервенотиквеничковчета.

# 269
  • Пловдив

Това може да го каже само човек, който не е дал нито един отговор "В" в теста на Даффодил  Mr. Green

hahaha hahaha

Ако мога да номинирам щерката - на 2г каза бетонобъркачка, а на 2,6г. чичковитечервенотиквеничковчета.

Shocked ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт