Гинес – БГ Мамма

• 27 993
  • 533
  •   1
Отговори
# 270
Хайде,още две номинации и от мен...

1.Най-приказно рисуваща по стените мама-Анда Laughing Peace
2.Най-пожелаван и оспорван съфорумец-Гейминг

# 271
Най-голяма разлика с "половинката" - 9 години и 7 месеца съм по-голяма от него !

# 272
крайно време е и аз да се самономинирам:

- за мама с най-тежко зодиакално положение: мъж, дъщеря и собствена майка (т.е. баба) са скорпиони. Ако някой познава тази зодия, ще ме разбере Simple Smile

Aaaa, издишаш - син, съпруг, баща, зълва, свако, едната най-добра приятелка  все скорпиони  Mr. Green

# 273
Цитат
за най-малко планинарче - синът ми беше на 4 г. и 3 мес. когато изкачи съвсем сам ( не искаше тати да го носи) разстоянието от х. Алеко до Черни връх
Тук да се включим и ние ( понеже с мъжа сме планинари) Големият ни син беше на 4 месеца когато го качихме на  ез. Окото/ Пирин- до хижа Вихрен/. По късно същата година/ при ненавършена годинка/ го качихме до рилските езера. Може да претендираме за рекорд Laughing за най-ранна възраст на 1г. и 6м.
се вози на лодка в Муратово езеро, която заедно с детето успяхме да качим до там. Много хубаво прежиявяване, което вече не изпускаме и всяка година по планините носим и лодката. Hug

# 274
номинирам себе си за мама, работеща по време на раждане- понеже шефа закъсня с назначаването на заместничката ми, на 21.06 2004 до 19.00 продължавах да я въвеждам в спецификата на работа.
на другата сутрин влязох в родилното и до към 14.00 давах инструкции по телефона, разхождайки със себе си по коридора и една от акушерките, която ми държеше системата. после докторът ми се скара и изключих телефона, родих 2 часа по- късно

# 275
.

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 12:00 от Ilav

# 276
малиии, само аз не съм уникална  Cry

# 277
Най-голяма разлика с "половинката" - 9 години и 7 месеца съм по-голяма от него !
Pipi67 те бие - тя е по-голяма от мъжа си с 11г.

# 278
  • София
Номинирам се за майка, раждаща по празници - едното ми дете е родено на КОЛЕДА, а другото на ВЕЛИКДЕН. #Crazy

# 279
Аз кърмих дъщеря ми една година и 3 месеца.  Simple Smile

Това може да го каже само човек, който не е дал нито един отговор "В" в теста на Даффодил  Mr. Green

hahaha hahaha

Cry Cry Cry
Не разбрах защо ми се смеете!?
И какъв е този тест на Даффодил? newsm78 Sad

# 280

Aaaa, издишаш - син, съпруг, баща, зълва, свако, едната най-добра приятелка  все скорпиони  Mr. Green

признавам, издишам, но приятелката не следва да влиза в сметката Simple Smile и пак издишам, де  thumbsup

# 281
Cry Cry Cry
Не разбрах защо ми се смеете!?
И какъв е този тест на Даффодил? newsm78 Sad

Сори, Рени, теста на Даффодил е в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=100728.0;all и ако ти си навътре във форума щеще да знаеш, че някой майки кърмят децата са до 3 и над 3 години та затова....
Изивнявам се ако сме те засегнали   bouquet

# 282
Номинирам се за майка, раждаща по празници - едното ми дете е родено на КОЛЕДА, а другото на ВЕЛИКДЕН. #Crazy

И аз съм в твоята компания. Бобо - "Роден на 4 юли", Сашко - на Нова година, Камен - 30 минути след Цветница /пък нали съм Цвета/. Зададат ли се празници, много внимавам. Laughing

# 283
Леле,исках и аз да се включа, ама като ви изчетох всичките и се отчаях. ooooh!

# 284
  • При хората, които обичам
Зададат ли се празници, много внимавам. Laughing

Joy Joy Joy
Къснооооо, по празниците е безнадеждно късно! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт