Гинес – БГ Мамма

• 28 209
  • 533
  •   1
Отговори
# 360
Stansi , ще я делим, моето е момиче, твоето момче! Peace

# 361
има ли и други като мен,които са се оженили на рожденният си ден!
нашата сватба беше на мъжът ми на рожденния ден  27.11.2005 г Mr. Green
затва му обещах да не раждам на  6 май (той е Георги), за да има поне имен ден, като му завзех рожденния...  Whistling
И моята сватба беше на 27.11,но 2003  Grinning

# 362
А кое бебе се е родило най-дълго?! newsm78Моето беше 55см

# 363
  • Пловдив
А кое бебе се е родило най-дълго?! newsm78Моето беше 55см

Тео на  Пепа  е роден 57 см  Simple Smile

# 364

Да ти е жива и здрава Мини! Но ако стане една висока манекенка с тези мерки...
Защо я кръстихте Мини, а не Мина например? Много е сладка на снимката пу, пу, както казват бабите!

Divana, благодаря ти за комплиментите! Не ща да я правя манекенка обаче. Казав се по документи Мина, но я наричане галено Мини. Simple Smile
Първият месец Мини качи 8 см и губи с 1 см от юнака на Станси. Колко ти е дълго в момента бебчето? Мини не е толкова наддаваща на килограми обаче, колкото растяща на височина. В момента е 7400 г. на 73 см (5 м. и 20 д.).
Не съжалявам, че не съм най-високата мама, Станси, халал да ти е титлата! Grinning

# 365
Цвети, я кажи кои са книжките де. Grinning

"Рожден ден в гората", "Горската полиция", "Езеро в гората" и още от поредицата "Във вълшебната гора".

# 366

"Рожден ден в гората", "Горската полиция", "Езеро в гората" и още от поредицата "Във вълшебната гора".
Цвета, а къде могат да се купят? (сори за спама - ако искаш ми отговори на ЛС)

# 367
Незнам дали става за номинация, но ще го напиша. Майка ми и баба ми (т.е. нейната майка) са имали един и същи термин за раждането ни - 2 февруари.

# 368
Аз раждах 19 часа без шева, ама не се номинирам, кажете, че има и по-зле.... плийз!  Grinning
Има,има.Аз раждах 3 дена  Rolling Eyes Терминът ми беше за 6 септември,но контракциите ми почнаха на 27 август в 7 сутринта.Родих чак на 30 август в 5 и 50 сутринта  Sick

# 369
най- ниска мама- 147 см Rolling Eyes "с големите маргарити, естествено"
Уе,уе  Crazy Аз пък мислех с моите 153 да се класирам  Rolling Eyes

# 370
Гледам номинации и за татковци - детегледачи.

Щъ взема да номинирам нашия. Когато близнаците бяха на 8 месеца се върнах на работа - направиха ми предложние, което не можех да откажа. Той си взе отпуска и ги гледа абсолютно сам в продължение на един месец - аз се прибирах към 7 вечерта. Гледал ги е и преди това, и до ден днешен, но го номинирам за татко, отглеждал сам бебета близнаци в продължение на месец. Оплакваше се само, че не можел да се отърве от възхитени майки, баби и жени с кучета в парка, които се прехласвали по близначетата. Дали само по бебетата - не знам  Thinking Thinking

# 371
two, сега сме вече към 76-77 см(скоро сме на консултация и ще ти кажа съвсем точно) и това на 9 месеца Simple Smile Иначе и ние се поспряхме с наддаването, че както бяхме почнали с по кило и нещо всеки месец, щях да се огъна с тези му кила-10 и половина, та и повече де Wink Досега най- много е наддавал като кг само първия и третия месец, а на см-първия с 9те см. Лекарката тогава така се опули, че щяха да й изскочат очите.  Joy hahaha

# 372

цвете, браво за книжките!
Но я да си каже може би - най-известната мама в обществото от форума! Има ли някоя известна певица,художничка,писателка,журналистка или да е съпруга на известна личност!

# 373
Номинирам Биляна за най-готвеща мама - онзи ден сготвила само за мъжа си 5 основни ястия и 4 десерта  #Crazy

пиле с ориз
телешко със зелен фасул
пълнени чушки
мусака
телешко тас кебап
сладки слепени с мармалад
баклава
толумби
палачинки.

# 374
Номинирам Биляна за най-готвеща мама - онзи ден сготвила само за мъжа си 5 основни ястия и 4 десерта  #Crazy

пиле с ориз
телешко със зелен фасул
пълнени чушки
мусака
телешко тас кебап
сладки слепени с мармалад
баклава
толумби
палачинки.

Искам да я номинирам И за най-разваляща дисциплината. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт