Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
не се препоръчва на хора с високо кръвно
то моето сега се оправи, като поотслабнах, но не ми се дърпа дявола
дописах ти и за зърнастеца  Peace

# 481
  • Козлодуй
Herzen, благодаря Simple Smile

# 482
За да регулират апетита всички тези хапчета, билки и добавки, 'пипат' там, където не им е работа.

# 483
  • Козлодуй
Мисля за вечерен чай да си правя ето този http://www.bioprogramme.net/chai/zdrave-ot-prirodata-specializir … hai-za-otslabvane  съчетан с ройбос за успокояване затова питах ама то ако и от чая се страхувам какво да консумирам вече съвсем се обърках

# 484
За да регулират апетита всички тези хапчета, билки и добавки, 'пипат' там, където не им е работа.
Peace
И освен това:ако изобщо имат ефект за намаляване на апетита, какво става, като се спрат?Защото едва ли могат да се пият до живот...апетита не се ли връща?И съответно и кг не се ли връщат?

Знам, че сигурно ще прозвуча като латерна, ама....за да се отслабне трайно, качествено и завинаги (колкото и условна да е последната дума), си иска и трайна, стабилна и качествена промяна в начина на хранене.
С хапчета и временни диети и ефекта е временен.

# 485
Embarassed Embarassed Embarassed мхм, точно така е
шефът ми е на 55 години, но тренира много здраво във фитнеса
прави си е пълни чернодробни изследвания с добавки и след 3 седмици без да пие нищо
стресна се, сега е спрял аминота, протеини, бустери и тн вафли - подари ни ги на нас  Laughing

Амур, не се връща апетита, стомаха се свива и свиква на малките количества

# 486
Изисква се промяна в начина ни на живот, не само на хранене. Всичко е комплексно. Трябва промяна и в храненето, трябва си и воля, трябва движение.

# 487
Много си зависи от контекста.
Със Сиска сме говорили за това и друг път. Аз хранителните навици и култура си ги промених, докато свалях 50 те килограма, което не ми попопречи и с полезни храни или най-малкото не боклуци пак да кача около 10, които година в вече оплаквам.... Та не е само до навиците и хранителната култура.

# 488
ама то и с небоклукчава храна се качва Yum

аз съвсем успешно качих с вкусотийте на НВ ВМХ, хем си бях по режима, хем не ядях боклуци, но качих от лакомия

# 489
Нали и аз това казах ? Simple Smile

# 490
Всичко започва от това да опознаеш себе си, навиците си, вкусовете си, да намериш оптималното решение за себе си. Много пъти съм казвал - чревоугодник съм, обичам да ям, да ми е вкусно. Приспособих си режима да ми е вкусен, ама ми липсват някои неща, други вече нямам навика да ям, не ми липсват, но, ако се храня, както искам, дори и със качествена храна, ще си се търкалям доволно. Затова не е само какво ти се яде, а и колко. А вече дали да са повече ВГХ, мазнини, протеини, плодове, зеленчуци, не се знае на кой какво му понася и го кара да сваля.

# 491
Реших също така да дам втори шанс на 90 дневната, първия път не ми се получиха нещата, сега много ще държа на ранната вечеря  на количествата храна.
Добро решение си взела. Ще те посъветвам в началото да пишеш с какво ще се храниш съответния ден, за да може, ако някъде бъркаш, да те коригираме. Заповядай в темата за 90 ДД Flowers Four Leaf Clover

Момичета, за какво ги пиете тези хапове за отслабване. Това е чиста химия и само увреждате здравето си. С хапчета не се отслабва.

Благодаря, ще се възползвам от поканата и ще се запиша в темата.

Хапчетата ги пия уж за да контролирам апетита, обаче май ще ги зарязвам.

# 492
Добро утроо
Някой желае ли от утре с мен да започне една лесна монодиета:
1 мляко
2 картофи
3 зеленчуци
4 яйца
5 пилешко
Като се повтаря 2 пъти един след друг
(Аз лично правя повече от 1 ден мляко,защото ми е лесно с него,но при всеки е индивидуално Simple Smile )

# 493
Аз продължавам да се лутам вече шест месеца едни и същи килограми 64-65кг., но пък започнах да тренирам редовно и се чувствам някакси по пробрана, продължавам да не вечерям, само чаша вино и мезе, но това ми помага само да задържам, през деня си хапвам добре.Знам че временните диети не са много добра идея, но в момента търся точно това, някаква двуседмична диета, с определени часове и храни, да размърдам тоя кантар ,но да има храна, поне 4 хранения да има, че аз не мога да гладувам:smiles:Колебая се между отключващия режим на Байкова и Скарсдейл, някой тук спазвал ли ги е, темите не са много актуални, или идея за нещо друго?

# 494
 tofi_fi , а колко си висока?Ако теглото ти е близо до оптималното за теглото ти, възможно е дори без вечеря виното да ти е спънка.
Аз пия ли вино, винаги задържам кг.Махна ли го, дори без никаква промяна в храната, кг тръгват надолу.
За диетите, които споменаваш, нищо не знам....

Общи условия

Активация на акаунт