Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 837
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Аз пък винаги трябва да съм сигурна предварително какво ще правя. И сега като съм решила вода, си карам, ама физически не се чувствам добре. Иначе волята не ми липсва, обаче като физически не се чувствам добре, губя мотивация да го правя пак.

# 466
Зизу, ще споделиш ли какви предизвикателства има там? Аз съм решила да експериментирам по време на постите, с безглутенови ястия, супи и повече смутита.

Съни, не върви срещу себе си и тялото си. Вероятно само на вода не ти понася в момента точно. Пробвай със сокове или фаст.
За мен фаста е много добра опция, която ми влияе добре, но ако вечер хапна късно и повече, не свалям.

# 467
Здравейте момичета - да споделя моята история, тъй като съм решила днес да е ден 0 от моята диета.
Поставям си за цел ограничаване на всички сладки неща от магазина. Да не пия калориите си. Да пия поне 2л вода на ден, което не е непосилно, тъй като обичам да пия вода. Да не ям след 19:00. Ще се включвам често тук, тъй като имам много нездравословна връзка с храната, която крия от всички. Дори в момента има опаковка от шоколад, скрита под възглавницата, за която треперя, че ще я намери някой.
Добре дошла.     Simple Smile
Ако знаеш колко е познато това състояние на пишещите тук.....     Laughing
Всъщност, тези, които нямат тази "любов с храната", едва ли имат проблеми с кг и най-вероятно не пишат тук.
За да се освободиш от тази зависимост и да започнеш да "дишаш" по-леко, когато около теб има изкушения, решението е категорично и рязко отказване.За съжаление, изпитано и на собствен гръб, няма друг, по-лесен начин.
Зависимостта към захарта е като всяка друга зависимост:към наркотици, към алкохол.....Просто казваш и отрязваш.
След време, което за всеки е различно (на някои им трябва месец, на други година), когато зависимостта изчезне, можеш да се опиташ отново да ядеш сладко.Ако успееш да спреш след първите 2-3 хапки, значи си се "излекувала".Ако тези 2-3 хапки обаче върнат отново "ламята" за захар и провокират неконтролируемо ядене на още и още захар, значи ти трябва още време.
----------------------------------------------------------------------------
Аз не мога да гладувам, опитвала съм, не е за мен.Дори не мога съзнателно да ограничавам количествата...явно и затова не мога и не съм пазила диети.
Забелязала съм, че свалям най-бързо и лесно, като просто вечерям по-рано от 20.00 часа и вечерята е нещо леко-пиле печено/риба/омлети + салата, без десерти като плод или черен шоколад.
Ето снощи вечерях към 19 часа печена пилешка пържола от бут, половин краставица, 3 сини сушени сливи и днес кантара показа минус 600 гр.

Скрит текст:
Бебок, честото хранене не е за всеки. Аз съм същата ...
От месец се храня по три пъти на ден за експеримен с тялото ми и освен постоянната тежест в стомаха и липсата на енергия, съм и килце и половина нагоре.

Скрит текст:
Снощи ходихме на ресторант, та ми се провали фаста, но днес ще го направя. До към 15ч. ще хапна нещо НВ, а след това продължавам с ментов чай без подсладител и вода до утре.
Разглеждам и предизвикателствата, които преди събирах в Пинтерест и се чудя дали да не направя някое леко и месечно.
А аз при трикратно хранене, с нормални порции храна, без междинни и преяждания свалям.Явно тялото ми обича реда и монотонността, нагажда се и му харесва.
Когато съм била по лагери, почивки, бригади с регламентирано трикратно хранене, винаги съм се връщала олекнала с 2-3-4 кг.

# 468
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз си продължавам с моя режим и съм още едно кило надолу...

169 см съм висока, в момента съм 57, целя се в 54...които считам за идеалните ми килограми...

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 09:17 от Роузи

# 469
Духче, визирам предизвикателства с упражнения, а не от към хранене Simple Smile От типа 'Планк за 30 дни' или 'Упражнения за бедра' и т.н. Ей тук имам малко събрани като някои сме ги правили преди време с момичета от темата - https://pin.it/PdnRNZR Simple Smile

# 470
Добро утро! Днес е денят - станах рано, оправих се и направих прилежна закуска, като съм решила да не спазвам строго определена диета, а да слушам организма си. Изключвайки сладкото и газираните и вредни храни и напитки ще станат нещата по здравословен начин. Иначе съм много на ти със здравословната кухня - готвя за военен и не знам защо не успявам да я харесам аз. Хаха - но днес съм с нов мироглед и пишейки във  форума се надъхвам повече и повече. Обадиха ми се от сайта на Лида и утре ще дойде и тя.

Закуската ми е :
два малки банана
овесени ядки със 100мл прясно мляко
овесените ядки са около 3 лъжички
чай планински с 1 стевия
1 магнезийй

# 471
sc, моля те, не пий лидата  Praynig Praynig Praynig
има и не толкова смъртоносни добавки за отслабване

# 472
  • Козлодуй
Роузи, а ти как отслабваш? Какъв е твоя режим? Simple Smile
_Зизу_ с упражненията аз не си поставям предизвикателства защото няма да ги спазя ами ползвам готова програма с надграждане всеки ден и така постигам неща които си мислех че са невъзможни за мен Simple Smile
Опитах вчера без вечеря само пих какао с мляко и капка стевия за да мога да заспя но днес пак нямам минус а си мислех че ако имам воля да не вечерям ще отслабна - уф само си скапах настроението без полза непрекъснато качвам последния месец Sad

# 473
Мисия "Промяна" започна - дарих косата си за перука за онкоболни жени. Сега съм с къса коса, с каквато никога до сега не съм била.
Днес още не съм яла, имам мюсли с КМ за след малко.

# 474
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз отслабвам по начина, по който бях писала тук...моя си идея Simple Smile
Хапвам на всеки час по нещо...
Храня се в интервала от 11:00 до 18:00 вкл.
Не се ограничавам в това какво, но се ограничавам в количествата...
Гледам да не надхвърлям 1500 кал. дневно

И много вървя пеша..
Спрях HIIT-a , защото тялото ми много се стресира, когато съм на диета и не се чувствам добре...
След месец- два, мисля да подновя с моето си ежедневно кардио...

# 475
sc, моля те, не пий лидата  Praynig Praynig Praynig
има и не толкова смъртоносни добавки за отслабване

Например? Simple Smile

Тук съм аз, чета ви от балкона Simple Smile Поръчах и аз Лида, пия я една седмица, но ще я зарязвам. Реших също така да дам втори шанс на 90 дневната, първия път не ми се получиха нещата, сега много ще държа на ранната вечеря  на количествата храна.

# 476
Реших също така да дам втори шанс на 90 дневната, първия път не ми се получиха нещата, сега много ще държа на ранната вечеря  на количествата храна.
Добро решение си взела. Ще те посъветвам в началото да пишеш с какво ще се храниш съответния ден, за да може, ако някъде бъркаш, да те коригираме. Заповядай в темата за 90 ДД Flowers Four Leaf Clover

Момичета, за какво ги пиете тези хапове за отслабване. Това е чиста химия и само увреждате здравето си. С хапчета не се отслабва.

# 477
  • Козлодуй
А чай със зърнастец в него води ли до зависимост на корема към него? Simple Smile Роузи благодаря за схемата ти за отслабване значи на често и по-малко до 18 часа разбрах но не съм сигурна че ще мога да я спазя щото с ММ като седнем да гледаме новините и все вечеряме просто няма да мога да се въздържа но когато съм сама като сега ще я спазвам много строго Simple Smile
Подскачам си аз щото иначе няма как да изгоря огромните количества които ям Simple Smile

# 478
септември и октомври пих форсколин и зелено кафе
сега само зеленото кафе остана, защото не ми се ходи пак на митницата
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Lean-Green-500-mg-60-Veggie-Caps/58658
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Answer-Forskohlii-250-mg-60-Veggie-Caps/69061

за йохибето хубави неща пишат, но не става за мен заради кръвното
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Yohimbine-HCl-2-5-mg-90-Veggie-Caps/58663

и не очаквам чудеса, само предпазват от нахвърляне върху храната  Laughing

лида съм пила една седмица преди 10 години, освен че психясах от адреналин и неспане, сърцето ми щеше да гръмне, от страничните ефекти ме хвана болка в кръста, която лекувах 5 години с йога, масажи, лекарства и физиотерапия
за това което причинява на черния дроб поне в нета е изписано гигабайти
почти не бях яла през тази седмица, а такова отслабване, без трайно да си промениш хранителното поведение е адски тъпо

редактирам за вачева: боли стомах, води до зависимост, зърнастеца може и циситит да ти докара

# 479
  • Козлодуй
Herzen това последното повишава или намалява кръвното ти какво кръвно имаш? Моето е вечно ниско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт