Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 818
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Вече 3 дни се лутам в обещания за започване на нова диета. Изчетох всичко и нищо не ме грабна - не може човек да живее нормално с 1000ккл на ден! При положение, че психиката ми е свикнала на сигурно 3000...мисля да започна режим плавно и слушайки организма си. Върнах се към 2л вода на ден и никакво ядене след 7ч, което е до някъде добре.
Мен това "Днес ще ядеш само еди-какво си, няма да ядеш друго, ще ядеш през 2-3 часа" и т.н. много ме напряга и след няколко дни се провалям. С 1000 калории на ден, продължително време, може да съществуваш, ще отслабнеш, но последствията ще са жестоки. След това всичко ще ти се "лепи" и в резултат на това ще намалиш още храната. Отслабва се с ядене, на това уча и голямата дъщеря, която, не мога да кажа че е дебела, но е закръглена в корема, и иска да отслабне малко.

# 511
И аз съм на вашето мнение. Тези диети с по 1000ккл съм ги пробвала и се завръщам с пълна сила в дебелината после Joy

Отслабва се наистина с хранене! А от малка ми повтарят да гладувам...
За това сме на това дередже

Закуска: чай “добро утро” + малки филийки със семена/ленено брашно + крем сирене Лайт на Exquisa Simple Smile

# 512
  • София
Закусих две бъркани с масло и извара яйца и пих стабилно количество липов чай. Изшиткай децата и бащата на Витоша, следва да олижа къщата, после към залата, а след нея едно бягане в парка. Доволно мазна вратна и дъълга вана ме чакат в края.
Възползвайте се от слънцето днес!

# 513
  • Козлодуй
При нас днес мъгла Simple Smile Чистенето го свърших вчера за да съчетая с луната да не ям Simple Smile Въпреки че пълнея напоследък се чувствам щастлива Simple Smile Както казваше преди време една мацка от аеробиката тук 4д - ДДДД сме (Добри, доволни и с дебели дупета Joy  )

# 514
Възползвaх се нa мaх.20 км колело.з -3 яйцa с мaсло и сирене,о-свински врaт,сaлaтa, мaслини, мaлко черен шоколaд. Зa вечеря още не знaм...рaзмрaзявaм едни ребрa, aко успея дa ги изпекa, товa ще е.

# 515
При нас вали дъжд, а другата седмица минималните ще са вече минусови...Не си правя илюзии, подготвям се психически. Физически вървя все още, но само на връщане от работа и то, ако не вали дъжд

Колкото до яденето, ще пробвам да спра всичко със захар и какао, и да увелича млечните кефир, сирене и малко кашкавал. Вчера си правих тиквено суфле, много добре се получи. Днес ще пробвам спаначено.

# 516
A аз си изтеглих един сезонен календар и смятам да наблегна на сезонни храни, съчетани с фастинг.
И от 15 ти постенето и безглутеновия експеримент.
Днес след 18 часа фаст (ако нещо не съм объркала броенето)
хапнах банан
300 гр., супа от тиква и червена леща
Много добре ми дойде.
Сутринта правих упражнения от Руми Илиева, качила е нов календар с програма (оказа се, че не ми е толкова антипатична -добри напротив).

# 517
  • Пловдив
Христинчетоо, яденето на едно и също нещо сваля килограми Simple Smile Хубаво е като свариш ориза да го прецедиш и промиеш от нишестето и да изхвърлиш тая вода където е врял Simple Smile Аз се запичам от ориз и не го ям - много рядко и в комбинация задължително със зелен чай Simple Smile

Знам,че запича,но мисля да се пробвам 2-3 дни на ориз пък ще видим. Simple Smile

# 518
Добро утро, момичета.
Някоя от вас правила ли е процедура за изчистване на стомашно-чревния тракт и какви ? Искам да направя едно изчистване и след него няколко дни воден пост, а до момента попадам само на такова с вода и сол.

# 519
Бебок, напиши шанк пракшалана в гугъл и прочети.
Аз освен с английска сол, друго не съм правила.
Но според детокса на д-р Михайлов, може и с гхи, ако много държиш ще хвърля едно око какво пише в книгата за аюрведа.

# 520
Но според детокса на д-р Михайлов, може и с гхи, ако много държиш ще хвърля едно око какво пише в книгата за аюрведа.
Точно това гледах. Ама солта при него не е ли обикновена, а не английска?

# 521
Обикновенна е, ама аз не съм го правила. Опитах, но щях да повърна от солта и мерака ми мина бързо.

# 522
.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 05:05 от Herzen

# 523
Точно това гледах. Ама солта при него не е ли обикновена, а не английска?

С английска сол е детокса на д_р Михайлов.Правя през 4,5 месеца на мен ми е много добре.

# 524
Herzen, първо чета и се информитам, и след това ако, евентуално преценя, може да направя нещо. За сега съм на етап четене и проучване.

Общи условия

Активация на акаунт