Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 817
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета.
Някоя от вас правила ли е процедура за изчистване на стомашно-чревния тракт и какви ? Искам да направя едно изчистване и след него няколко дни воден пост, а до момента попадам само на такова с вода и сол.

И според мен по-леко се изкарва водния пост, ако преди това се прочистят червата. Аз лично пия кафе предния ден преди водно гладуване, защото по принцип не пия и обикновено действа безотказно

# 526
# 527
Момичета, искам да ви кажа позитивни отзиви за чай Инхуа за отслабване - пия го вече последователно 3 дни и мога да кажа, че има ефект - апетитът ми се ограничи, чувствам се добре, детокс ефект и всичко, което обещава чая. Единствено съчетано с тренировка и от скоро диета - ефект има.

# 528
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
От опит, всеки чай помага.. всяка една топла течност, която приемаш, особено преди хранене, ограничава апетита ...

# 529
  • София

Седма точка ме хвърли в оркестъра. Яденето на въглехидрати през нощта увеличавало отслабването с 27%. Много привлекателна идеа Hamburger Pizza

# 530

Седма точка ме хвърли в оркестъра. Яденето на въглехидрати през нощта увеличавало отслабването с 27%. Много привлекателна идеа Hamburger Pizza
Само дето е показана тиква.....     Joy  та най-вероятно имат предвид въглехидрати като тиква, картофи, ориз и подобни, а не торти, хляб и ФаФлички.    Mr. Green

# 531
Бе говорете ми, че мога през нощта да хапна тиква и да отслабвам. Няма да експериментирам, но и не вярвам.

# 532
  • София
В интерес на истината напоследък ям като среднощен снакс запечена тиква с малко захар, канела и корнфлейкс. През това време си свалих последните 2кг като вместо 5/2 фаста който спазвах, правих хранене в прозорец не за 2 дни, а за 3, но калориите бяха значително повече, защото аз вечер ям много.
Ще взема да продължа така та дано сваля още 2.
Точките със зехтина и оцета също ги спазвам - ливвам много обилно в салатата.

Но не правете като мен, всеки организъм е индивидуален и изобщо в живата материя 2+2 не е 4.

# 533
А понякога организмът има нужда от раздвижване от друг тип, като е позаспал метаболизмът, като направиш рязка промяна и се събужда.

# 534
Разбира се, че всичко е строго индивидуално, но и настройката е много важна.

Ето още едно интересно четиво, което според мен може да е валидно и за жени след 30 години, вие как мислите? https://www.thedailymeal.com/healthy-eating/diet-advice-you-need … slideshow/slide-2

Аз днес пих тиквено смути : тиква печена с канела с рожков и малко нес кафе и млечен кефир и малко стевия за подслаждане, препоръчвам

И да ви кажа за една стратегия, която използвам като видя нещо вкусно като шоколад например в магазина или в някоя брошура, а съм решила, че захар и какао не искам да ям. Казвам си: ех, спомени или минало незабравимо, ха-ха. Странно е, но се включва точно онази част от мозъка, която все мисли за лошото, т.е. моите спомени с шоколада хич не са само позитивни и се сещам как съм се чувствала след като съм прекалила с шоколада и на бързо ми минава желанието, ха-ха. Не знам дали няма да е всяко чудо за три дни, но засега работи, така че продължавам.
Днес например се изкуших да си взема бонбони със захар от една купичка в офиса и просто ги пренесох до друга купичка в офиса, която беше празна, ха-ха. Пак със същата "песен", но и добавяйки, а и захарта е вредна за зъбите ми Wink

# 535
Като се вкара въглехидратна вълна в иначе ниско-вгх хранене се раздвижват нещата, да.  Вече съм и фен.
И тук вече много пъти сме отбелязвали разликата между въглехидрати и боклуци. Във форума се използват като синоними едва ли не. 

Много хубави неща има в горния линк, хареса ми. Галче, благодаря, че сподели! Hug
Точно остеопорозата ме притеснява с тази алергия на казеин. Ще ходя на лекар на 20ти, имам нов, дано е читав. Ям ядки/бадеми, та се нося (е, сега на моното не, но после пак ще ги започна.)

И да се похваля: жъна успехи с моното.  Grinning След ден 5 съм 52кг! Най-после!

# 536
Deziderata, абсолютно! Сваляла съм, разбира се, като съм била на стриктен ВМ режим, но най-много свалям, когато след него, вкарам въглехидрати - кафяв ориз, киноа, 100-150 гр. варени картофи. И смело мога да заявя, че това се случва само като вкарам такива въглехидрати. Разни домати, броколи, зелен боб не ми действат по този начин.

Момичета, почнах новата работа. На старата ставах в 5.30, защото почвах в 7.30, а до офиса имах час път. Нямах време за много неща вкъщи. А сега: започвам като белите хора в 9 ч., че и офисът е на 15 минути пеша от вкъщи. Закусвам стабилно вкъщи и за храна се сещам към 16 ч. За тогава пък винаги си имам оризовки или някакви ядки и спасявам положението. Мисля да си правя и смутита. Много обичам морков, ябълка и цвекло.

Иначе има кухня, в която някои колеги, като си носят храна, обядват. Това си е чудно решение за моя проблем. Но предвид стабилната закуска и това, че чак към 16 ч. огладнявам, май новата работа освен по-близка и удобна, ще се окаже и по-икономична - без карта за градския транспорт и без купуване на храна, вода и кафе (последните две са ни осигурени).

# 537
Здравейте момичета, преди около две седмици попаднах на форума и започнах да разглеждам раздела с режими и тренировки. Видях вашата тема и много ми допадна, тъй като от няколко години се стремя да се храня здравословно (каквото и да означава това в наши дни  Mr. Green), също така тренирам редовно, предимно вкъщи.
Не бих казала, че искам да свалям килограми, по-скоро искам добре оформено тяло, според моите стандарти. Също така като се отпусна с некачествената храна, изобщо не се чувствам добре.
Бих искала да се включа във вашата група, защото мисля, че с необходимата подкрепа ще съм постоянна в начинанието си и ще имам повече търпение, докато видя резултатите.

Желая на всички прекрасен уикенд!!  Heart Eyes

# 538
Добре дошла, Sunshine<3

blackisback, честито за новата работа. И аз съм на тема смутита, може да обменяме опит, на мен много ми харесва моркови, малко кокосов тахан, малко фъстъчен тахан и вода. Също и ананас със спанак и мл. кефир. Довечера мисля да си правя краставица с поници от грах, слънчоглед и репички с накиснати сл. семки и ще видим дали ще има нужда от овкусяване.
И един трик от бебешките форуми, ха-ха, понеже на мен все не са ми достатъчно гладки смутитата, ги минавам през цедка и горната част, пулпата я изяждам с лъжичка и после с удоволствие си изпивам долното гладко пюре

Дези, поздравления за постигнатото Simple Smile

# 539
  • На топло
[На-после се наканих да драсна някой ред. Развали ми се таблета и ви чета от  телефона, но не ми е много удобно да пиша.
Септември и октомври не бях на строга диета, но не съм качила нито грам. Началото на ноември имаше доста поводи с много вкусна домашна храна 😅 и се опитвах да спра малко ламята 😂. Е не съм качила 5кг. , но в такива моменти трябва да се внимава да не се отпуснем много.
По груби сметки до Коледа остават 6 седмици и след това пак започва периода с вкусни и уютни софри.
Надявам се да сваля 3 кг. До 24. Дек.
Ще чета и пиша по-често, да не забравя, че съм си поставила цели 😇
Браво на тези, които имат хубави резултати!

Общи условия

Активация на акаунт