Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 566
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте. Да се отчета и аз. -1,5 кг след отпуската, но не по най-приятния начин - със стомашни проблеми. Продължавам с по-леко хранене. Виждам, че обсъждате виното - то и аз само това мога да пия от алкохолите и си позволявам по една чаша от време на време. Мисля, че е полезно - антиоксиданти и т.н.

# 91
Какви сте уставни тук... мислех да се похваля с нещо, ама няма, че то направо свинщина в сравнение с вашето. Добре, че съм по виното, не по бирата. А бях по бирата много, но и от нея се отвиква така, както от сладкото. Виното не си го давам обаче.

В София времето е отвратително. Все едно е 7 ч сутринта, а не 11.30. Много мързеливо. Мислих да тренирам, но се събудих с течаща кръв от носа и ще се пощадя днес.

Няма да закусвам, то вече е време за обяд. За обяд яйца/кюфтенца, нещо такова... Довечера сме на вино и сирена в приятелка. Е, и на наргиле Grinning

# 92
Аз съм по ракията Simple Smile)) Вчерашния ябълков ден завърши с овчарска салата, зеленчуков сач и малка ракия. То па егати и сача, такова нещо не бях виждала - зеле, тиквичка, царевица и грах, сякаш зеленчуков микс за супа, задушен и после изсипан върху сач. И този "кеф" струваше 15 лв. Потрес...
Кила не знам, уж съм на "почивка" Simple Smile)
Успешен ден!

# 93
  • София
О, такива ресторантски извращения най-обичам! Заредили там нещо във фризера и го сервират за всичко- задушени зеленчуци, ориз пак със същото, явно и за сач става Simple Smile Най-голямото ми "попадение" е една "пилешка" супа, в която бяха нарязали печено на скара пилешко филе Laughing
Днес за закуска голямо капучино; обяд зелена салата с яйца и от горното, ама не на супа.

# 94
...сякаш зеленчуков микс за супа, задушен и после изсипан върху сач. И този "кеф" струваше 15 лв. Потрес...

Има и по-голям потрес. Поръчваш месен сач, а вътре гъби, пържени картофи, тиквички, лук, няколко късчета месо, които не събират и цяла пържола. Удоволствието с цена като за месен сач.

Бийпс, нали знаеш, че това месо е било в нечия чиния преди това Confounded

Хич не обичам по разни квартални кръчми да ходя. Рядко имам добри попадения.

# 95
  • София
Именно, Блеки!

# 96
Аз затова поръчвам почти само пържола на скара и шопска салата.    Laughing  Няма място за грешки и експерименти, и най-смотания  готвач няма какво да им сбърка.

Менюто:
з-3 бъркани яйца със сирене, мазно кафе
о-свински гърди-печени, домат
в-котлет на барбекю, зеленчуци на барбекю, салата (мъжа ще "готви"    Grinning   )

# 97
И аз не обичам такива кръчменски изпълнения.
Вчера лунувах, вечерта ядох свински ушички Yum . Днес още не съм яла, ама и не ми се яде - децата и двете са болни, малкото на АБ. Ще си правя една супа от праз и сирене. Бях качила 1 кг след РД, но днес вече го няма и съм на изходна позиция.

# 98
Ма....тва не е квартална кръчма, а кръчма в гр. Мелник...

Ма няма значение де, салатата беше ок, ама ако разчитах след ябълков ден само на зеле на сач с грах сигурно щях да съм доста бясна.
Днес съм на два банана и малко фъстъци. Вечерта предвиждам пак зеленчуци в някаква форма... Ама ще се информирам много внимателно как правят сача Joy

# 99
Аз съм пас по темата Wink

Съботният отчет, явно съм успяла да балансирам калорийния прием и движението, защото кг са без промяна

Бийпс, ще ти правя компания за капучиното, но моето е мокачино Simple Smile на обяд съм на моркови, ха-ха. Довечера още не съм го измислила, но нещо с говеждо мляно месо ще е. Някакви идеи?

# 100
  • София
Явно съм барман на темата хаха!
Галче, пълнени чушки, чили кон карне (мням), кесадии или просто пръжни едни кюфтета!

# 101
  • Козлодуй
Моята вечеря е скумрия на фурна и като се опече както е топла и сложих много малко масълце да се разтопи за красота и лимон и чай с ройбос и инхуа щото напоследък качвам и ми се иска да обърна процеса Simple Smile
И чаша доматен сок пих ама той има сигурно захар и е-та не съм го погледнала пишеше 100% ама колко е истински не зная Simple Smile

# 102
Имало нова тема, а аз реших , че всички сте отслабнали и сте закрили темата Simple Smile

Починах си от всякакви диети, сега я карам доста по леко и без напъни за някакви неща на всяка цена. Ходя на канго джъмпс, кой каза за коляното между другото, опитва се да ме боли едно коляно и съм на тръни за следващото ходене. С тия много килограми всеки спорт ми е тежък и ме затруднява. Откъм храна се опитвам да не вечерям или да вечерям нещо леко. Да видим как ще са нещата. Искам да вкарам един гладен ден в седмицата, но не издържам до вечерта. Няма да спра да опитвам.

# 103
Галче, чили с римски ким и сладки картофи.  chef Heart Eyes Това вечерях аз. Новото ми любимо ястие.
Ама съм вегетарианец, да знаете.  Laughing
Рецептата от Whole30 е жестока! Лук, чесън, червена и зелена чушка, римски ким, червен пипер, пловин ч.л. чили, домати консерва без захар,  мляно говеждо.

Голяма вкусотия!
Аз съм в потрес от себе си. Ям "въглехидрати" (сладки картофи, ядки, плодове) без да ограничавм мазнините.....и отслабвам. smile3544 На кг съм същата, но видимо отслабвам и дънките ми са широки.

# 104
От близо месец се старая да се храня основно ВМ- НВ и този път дори не разбрах, че е станало време за МЦ. Направо си ме изненада, а хем си дойде баш навреме /като часовник съм, но винаги съм имала тежко ПМС и съответно съм чакала трепетно "деня"/. В същото време Кантарев сутринта бе благосклонен...
Относно Whole 30- в плана ми за развитие до края на 2018 фигурира завръщане към този начин на хранене от Януари... Преди препъни камъка ми бяха не виното, а млечните! Този път ще се постарая да го избутам целия, както си е по книга. Ще видим. Първо да приключа с ударното "мазно".

Общи условия

Активация на акаунт