Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 550
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Ооо храненето на вън ми е любимо  Heart Eyes сач,супа от джолан,салата със сирена ,вино  Crazy

# 76
И аз обичам храненето навън. Една салатка, сочна пържолка, винце.
Мен сладкото не ме привлича. Проблема ми е в тестото. Например малкия иска да му купя закуска, хапне 2 хапки и това е. Аз едвам успявам да не я излапам..

# 77
Нали имаше някаква винена диета, мога нея да я пробвам  Laughing

Всъщност при наличие на достатъчно сирене и вино, за сладко може и да не помисля  Joy

# 78
  • Велико Търново
Аз пак качих свалените от диетата килограми все хубави и режимни храни хапвам обаче по много и така качих отново Sad Ще мъча пак Simple Smile

В един отбор сме Mr. Green
Знам как да направя за да не се натъпча, обаче не винаги мога да се въздържа.За това е не постигам това към което се стремя.

Ооо храненето на вън ми е любимо  Heart Eyes сач,супа от джолан,салата със сирена ,вино  Crazy

Любима моя, ти за мъки си родена Heart Eyes Hug

siska79, протеина с мляко или с вода го пиеш?
Трябва и аз да си взема някакъв, че и без това малко месо ям.

Само с вода, но аз обожавам протеин Blush

# 79
  • Козлодуй
siska79, и аз тренирам е не толкоз много като теб но поне час на ден обаче казвам ти имам корем на на 59 кг а преди няколко години нямах корем дори на 65 кг. а краката винаги са ми били дебели сега ги усещам по-слаби но се промени тялото ми отдавам го на хормонални промени някакви но не смятам да се изследвам и не пия добавки само някой витамин когато се сетя Simple Smile
Боря се с лакомията си ама нещо губя битката Simple Smile

# 80
  • София
Слушайте, дайте да сменим заглавието на "... да дебелеем всички заедно", да си сипем по едно вино и край с проблемите!

# 81
Beeps, наздраве   Grinning

Все си мисля, че от самото вино не се дебелее, а от хапването покрай и след него... мен лично ме винаги ме гони ужасен пиянски глад, което значи похапване доста късно вечер.

# 82
Пфу, да му се не знае, аз вино не пия. Не може ли само от виното да се дебелее в тоя свят и да се приключат мъките ми.

# 83
уф, в края на дебелеещата седмица, ще приседна при Бийпс с винцето
защото не мога да изхвърлям храна и 3 дни ядох  пълнени чушки с извара, сирене и яйца... а аз извара никак, никак не обичам, консерва с риба, 3 крилца ивсичко това със салата от домати
Така с тавата с чушки, сготвени за мен с любов, след млечно- зеленчуковата седмица се чувствам из-то-ще-на

# 84
  • София
В този час всички пият вино, само Сиска жули протеинО Joy

# 85
  • София
И мен виното не разяжда , а бирата е течен хляб ....ракия не мога да пия Simple Smile)

# 86
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пия вино само,когато сме на почивка.  Simple Smile  Тогава съм битов алкохолик,вкъщи не ме кефи нещо.  Simple Smile

# 87
  • Козлодуй
Аз пия само една чаша вино да правя компания на мъжа ми и него зорлем го изпивам ама за яденето съм голяма лакомия не ми е вкусен никакъв алкохол Simple Smile
И да се похваля в Лидл са пуснали кайма с намалено съдържание на сол ужасно вкусна направих си руло стефани покрито с кашкавал за красота Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 07:33 от pvacheva

# 88
Добро утро  bouquet

Срам не срам, идвам на отчет - мноого леко отклонение вчера, но ме е яд, че не можах да се въздържа. Пак добре, че не беше тотално омазване.

Вечерта първо бях на един коктейл и там хапки разни дегустирах, да е имало няколко сладки, но бяха миниатюрни.
Вечерята салата и вино (2 големи чаши). Ей сега проверих - ми то имало само 65ккал на 100мл, нищо работа - значи само 200ккал съм добавила от вино  Wink
Обаче като се прибрах - глааад! Половин шепа ядки и защо ли детето си беше забравило Орео обляти в шоколад  Crazy (разминах се само с една)
Та тая сутрин съм нагоре 0.5кг... боря се сега със себе си да не закусвам, че после отивам на брънч - ще гледам да е режимен все пак 😉

# 89
  • Велико Търново
Добро утро  bouquet

Та тая сутрин съм нагоре 0.5кг... боря се сега със себе си да не закусвам, че после отивам на брънч - ще гледам да е режимен все пак 😉

Добро утро Heart EyesЩе се отчитам после, ама само да ти кажа, че довечера ще чакам ръководство за "режимен брънч" Mr. Green Hug

Тази сутрин правих палачинки, пратих и на треньорката на дъщеря ми, но аз не бутнах.Сега правя шкембе чорба за мъжа ми, който ще се върне от морето, а довечера ще докато си пия протеина ще ги гледам как хапват сирене с мед и орехи Mr. GreenВръщам си стария навик, преди ад отворя хладилника ще мина покрай огледалото Blush

Общи условия

Активация на акаунт