Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за новата тема! bouquet

Бебок, честит рожден ден! Hug

Сиска, заяждат се жените, но не ги взимай на сериозно.  Точно на 40 си баш трябва да си събере човек мозъка и да си признае, че не е безсмъртен. Ще тичам (буквално) след внуци, вместо да кудкудякам от пейката пушейки цигара. А ако някои си мислят, че единственото нещо заради което трябва да се стараят жените е негово величество мъжа, това е наистина тъжно.

На какво са ни учили като момичета, всъщност? Че имаме стойност като човешки същества, или единствено като нечия....гейша...Само през мъжки очи ли трябва да се гледаме! Аман!

Дано сме дълго здрави, но поне правим всичко което е по силите ни. Боже, на какво съм подлагала горкото тяло! 4 бременности, една неуспешна. Кърмила съм 2х по 1 година, третото кърмих 2 години. Хормонална антиконцепция след спонтанния аборт докато се възстановя, 2 Мирени след 3тото дете. Басси! Май най-сетне постигнах хормонално равновесие. Дано не ме удари сачмата, и не реша да родя 4то.  Crazy Joy

Maroonka, добре завърнала се !  bouquet Щом си гладна и без сили, яж!

Продължавам с Whole 30, което е палео, ако не съм споменала. Днес е ден 10.
з- 2 банана (по изключение, писна ми от яйца) Но си е по правилата.
обяд- салата, печени картофи на фурна, кешу
снак сушени смокини
в- 3 бъркани яйца с малко бекон, салата цвекло с авокадо, портокал и зеленийки

Утре ще ходя на кръвни тестове, да видим какво ще излезе.
Днес без тенировка. Почивам.

# 61
Благодаря за обясненията и насоките относно БЦАА, момичета!!! Утре, живот и здраве, ще играе метърът. На кг зная че нямам особена промяна, интересни са ми обиколките.
Оф, гледах новия клип от влога на Инес. Това момиче наистина ли се възприема като нечий ментор? По- скоро, интересни са ми хората, които я възприемат като такъв...  Rolling Eyes
Сиска, не знам защо приемаш навършването на 40 години като някакъв предел, все едно след него- и потоп.  Rolling Eyes Напротив, това е една прекрасна възраст, когато вече си достатъчно мъдър, знаеш си цената, постигнал си определени цели, набелязал нови, имаш лайфстайл, заобиколен си само от близки и добронамерени позитивни хора, защото си изгонил от обкръжението си всички онези с негативна енергия и те вече не са в обкръжението ти- прекъснал си връзки с тях, именно защото си достатъчно зрял и опитен.  Laughing Аз на 40 се чувствам повече от прекрасно и на мястото си. Остава само да разкарам и ненужните кг, до които се стигна в следствие на смяна на различни климати и да възвърна желаната форма. Но това е въпрос на хъс и желание, така че няма начин да не стане.

# 62
тотална липса на мотивация и енергия. 

И аз така тези дни, но от днес полека започнах да влизам в крачка Wink Всичко е временно и това ще мине Simple Smile

Изчислих днес, че за 2 х 5 км вървене с моя ход изразходвам 2 х 190 ккал + 9 ет. стълби (40 ккал качване + слизане). Това вече ми е ежедневно движение + малко йога вечер и/или сутрин

Чудя се дали да нямам нужда да увелича калорийното съдържание на храната, но засега кантарът не е тръгнал надолу, така че се въздържам и чакам знак, ха-ха. Утре мисля да съм на моркови, но ще видим Wink

# 63
  • Велико Търново
Добро утро!
А Тили, нищо подобно Heart EyesДори снощи обяснявах на мъжа ми какъв грандиозен купон ще направя на 40 -ми рожден ден. Mr. GreenКогато скочих на 35 си рд от самолет с парашут, казах, че за 40 целта ми е да го посрещна във върхова форма.
Моята мъка са краката, но отказвам да се примиря, че няма да отслабнат.Между другото съм докарала 55 см. бедро/било и към 60 см./ и сега мъча прасците, но зор.
Сега с двуразовите тренировки ще видя дали ще постигна нещо...освен да се уморя тотално Mr. Green
Имайте хубав ден! Hug Hug

# 64
  • Козлодуй
siska79, ама те като почнат да отслабват краката ще се появи коремче така май взе да се получава при мен и аз съм с дебели крака ама никога до сега не съм имала корем особено на толкова килограми колкото съм в момента Simple Smile В сряда правя 40 мин кардио + 40 мин корем и средна част на тялото ама не се прибира тоя корем макар да е гладък и стегнат не искам да е изпъкнал Simple Smile

# 65
Много се изненадвам на запуснати жени на всякаква възраст. Вярно, природата ни е дарила различно - едни са прекрасни без усилие, на други ни коства много поддръжката, но колкото и да коства, не трябва да я прекъсваме. Не е честно, но това е. Да се запуснеш на 30 не говори нито за добро физическо, нито за добро психическо здраве.

# 66
  • Велико Търново
Не знам-аз имам корем с "преса" и "плочки", както и ужасно красиво предно рамо, изобщо горната ми част е точно каквато искам да бъде, но долната е все едно друго тяло.
Вариантите са два-или се примирявам, че това ми е ген или продължавам тъпо и упорито да се боря.Същност последните 20 години само това правя..водя война, къде печеля, къде губя битката, но не се отказвам.
Приела съм, че е невъзможно да имам краката на Граф.
Сега следя една много яка мадама във фбhttps://www.facebook.com/NathaliaMeloFit/
ако не за друго, действа ми много мотивиращо.
Не коментирам трябва или не трябва да се тренира така по време на бременност.Просто ми действа много добре да я гледам Blush

# 67
Аз съм от запусналите се, ама не на 30, а на 20 и няколко се запуснах откъм килограми. На 30 реших, че вече не мога да я карам така и нямам оправдания, особено след втората бременност. Искам да съм готина мама и децата да не ги е срам от мен.
Днес, утре и в събота мисля да полунувам малко, като днес и в събота ще съм на айрянче, а утре само на вода и кафе. Дано издържа, за първи път ще го правя.

# 68
  • София
Записвам се с 9 км на запушен нос в парка. Само първите 3 бяха зле, останалите прекрасни и на слънчице! Болна съм и нямам апетит, но ще гледам да мушна нещо.
Хубав ден на всички!

# 69
Аз оцелявам успешно 5ти ден на режима, някак си успявам да посвикна без да киселея непрестанно и да ми е крив света  Wink

Започнах да го приемам по-скоро като тренировка на волята ми и поставяне основите на нови навици за - например като огладнея вечер да не ям две шепи ядки (които са супер здравословни, но са и 1000ккал), а да си обеля морков или краставица.
Да имам кокретен брой похапвания между храненията, а не когато ми скимне, да понамаля виното през седмицата поне....

Голямото предизвикателство ще ми е уикенда, когато водя активен социален живот, не искам да развалям режима... някакви препоръки?

# 70
  • Велико Търново

Голямото предизвикателство ще ми е уикенда, когато водя активен социален живот, не искам да развалям режима... някакви препоръки?

И аз така със социалния живот и в такива дни не ям нищо през деня, ако нещо много пригладнея пия протеин Mr. Green

# 71
Maroonka, не знам какъв е проблемът ти със социалния живот - дали яденето или пиенето. Но по заведенията винаги е лесно да се поръча режимно, а алкохолът гледам да е твърд и с много вода го приемам.

Другата седмица ще се присъединя към приятелка в едно предизвикателство. Тази седмица засега съм на -400 гр. Тоест 2,6 кг. оставащи до заложеното за месеца.

# 72
И двете - и яденето, и пиенето Wink

Имам срещи по обяд, следобяд, вечер... и да, има режимна храна, обаче е доста демотивиращо да хапваш салатка, докато човека срещу теб яде разтичащо се шоколадово суфле  Confused

С алкохола също - пия само вино, което е ок, но обикновено събота вечер се насъбират повече от 2-3 чаши... аз какво да правя, да им кажа - благодаря, минавам на содичка...  Rolling Eyes
Ще трябва да го измисля де, не може така да продължава.

siska79, протеина с мляко или с вода го пиеш?
Трябва и аз да си взема някакъв, че и без това малко месо ям.

# 73
Имам срещи по обяд, следобяд, вечер... и да, има режимна храна, обаче е доста демотивиращо да хапваш салатка, докато човека срещу теб яде разтичащо се шоколадово суфле  Confused

Аз точно с това проблеми никога не съм имала, сладкото не ме влече не помня откога. Особено пък ако салатата е хубав Цезар, с много пармезан и допълнително авокадо, по- скоро ще поръчам още една.  Laughing Но виното... да, виното! Обожавам го! На мен то ми е един от препъни- камъните, осъзнавам го, но съм по- склонна да се лиша от нещо друго, отколкото от тази доза течно блаженство.  Crazy
Блеки, ще споделиш ли за предизвикателството на приятелката?

# 74
  • Козлодуй
Аз пак качих свалените от диетата килограми все хубави и режимни храни хапвам обаче по много и така качих отново Sad Ще мъча пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт