Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 521
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Девойки, какво БЦАА пиете? И кога, преди тренировка ли?
Бихте ли споделили малко повечко инфо- защо започнахте да го пиете, как очаквате да ви действа, оправдава ли очакванията ви, пиете ли също протеин в периодите, когато пиете БЦАА, такива разни нещица.

# 46
  • София
Тили, аз пия бцаа от само 2-3 месеца. Главно за да избегна мускулен канибализъм Simple Smile Дълго време приемах много малки количества въглехидрати. Също така ме възстановяват много добре. И преди бягане задължително пия една доза (+ чист л-карнитин), освен приема със силови.
Предните ми бяха някакви измислени (капсули); от 2 седмици съм на Амино матрикс на 4д нутришън и съм адски доволна!

# 47
Привет, момичета.
Днес ми е ден за равносметка. От май месец до сега съм минус 11 кг, остават ми още 29 до 60. Но дали някога ще ги стигна не знам. Мисля свалянето да е на два етапа - първо до 75, почивка и след това с нови сили до 65-60. Теглене всеки ден, за да знам кои храни как ми действат. Включвам и лунуване по 2 дни на седмица - единия на айрян, а същинския на вода.
Сиска, след този обяд ще вечеряш ли?

Днес помъдрявам с една година. Почерпете се, макар и виртуално, за мое здраве.

# 48
  • София
Бебок, браво за постиженията и пожелания за здраве и много постоянство.
Явно и аз съм помъдряла доста, защото като ги видях тия приятели с питиетата, първо си помислих колко ли са млади милите момченца, погал-погал по плочиците hahaha

# 49
  • Велико Търново
Beeps, точната дума за мен е откачалка Blush
Някак си отказвам да приема, че ще стана на 40 години и като чуя как ме коментират, че нямало начин да спортувам така постоянно и да съм все нагласена , явно имало любовник  Mr. Greenи ми идва да ги убия Sad
Честита да си, бебок!Здрава и щастлива!
 От юли месец не вечерям.Пия само протеин Peace

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 15:34 от siska79

# 50
Девойки, какво БЦАА пиете? И кога, преди тренировка ли?
Бихте ли споделили малко повечко инфо- защо започнахте да го пиете, как очаквате да ви действа, оправдава ли очакванията ви, пиете ли също протеин в периодите, когато пиете БЦАА, такива разни нещица.

Аз пия на myprotein, но не съм доволна от вкусовите му качества. Също така има къде къде по-добри и откъм възстановяване. Затова не го препоръчвам. Препоръчвам BCAA на Xtend, който просто е уникален. Но си е доста скъп. Допивам myprotein-а и си поръчвам на Xtend. Пила съм манго и ананас май, страхотно беше. Препоръчвам също така преди да си поръчаш нещо такова, или да си вземеш самостоятелна доза, или ако марката не предлага, да си вземеш от някой фитнес доза и да пиеш да видиш как ще ти се отрази.

Пия го по време на тренировка.

# 51
  • Козлодуй

Beeps, ама той септември мина при теб сроковете да не са от днес до вчера ? Simple Smile

# 52
  • Козлодуй
Честит рожден ден bebok_86, да си здрава и много красива Simple Smile Предпочитам пичовете с коктейлите Simple Smile

# 53
Честит Рожден ден, Бебок. Здраве и постигане на всички цели и мечти.

# 54
Честит рожден ден. Simple Smile
Взимам си 1 коктейл. Simple Smile

# 55
  • София
Честит рожден ден бебок Birthday

Като гледам всички налитат на .... коктейлите Laughing

Нали сме на диета всичките .... Simple Smile

# 56
Само не знам като сме на диета, ако минем само на коктейли, дали няма да се напием по-бързичко.

# 57
Коктейл с пържола Joy Joy

# 58
ЧРД, Бебок, да си здрава, стройна и щастлива ти пожелавам Simple Smile
🍸🍸🍸 🍀🍀🍀 🍸🍸🍸

# 59
Здравейте мили момичета  Hug
Завръщам се след няколко месеца отсъствие, сигурно не ме помните вече, но ще гледам да съм по-редовна в темичката.

Върнах си няколкото свалени кг, та съм отново в изходна позиция: 63кг с цел - поне 5кг надолу. Срок няма да си поставям, защото ми е по-важно да съм постоянна отколкото да правя разни драстични промени.

От известно време тренирам с инструктор 3 пъти седмично, но септември почти целия месец пътувах и реално от миналата седмица се върнах към нормалния си начин на живот.
Много съм доволна от тренировките които правим, имам и хранителен режим, който спазвам (сериозно засега) от понеделник.
Обаче нещо малко ми се струва храната, днес например цял ден нямам енергия, раздразнителна съм, криво ми е... абе не се чуствам щастлива от живота.

Ще се опитам обаче да го спазвам доколкото мога, защото то се е видяло, че само с тренировки няма да стане.
Ето и менюто за деня:
з - 2 крекера със сьомга
о - пил.пържола, домат, чушка
с.з. - плод с извара
в - зелена салата с яйца варени (или омлетче мога да забъркам)

Закуската ми беше толкова недостатъчна, че днес в залата нищо не можах да направя като хората, тотална липса на мотивация и енергия. 

Общи условия

Активация на акаунт