Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Защо да не може пуканки? В ден варива. Аз съм правила пуканки тогава.

# 121
и аз като нуклиър четях преди темата и тогава не можеше, много ми беше странно и се сетих вчера да ви попитам

# 122
  • Козлодуй
Потвърждавам че при строго спазване на НВ ВМХ но в големи количества храна се качват килограми а не се свалят, аз съм много лакома и мога да изям огромни количества мазно месо, сирене кашкавал и всичко мазно и започнах да качвам това в неограничени количества важи само за хора с много наднормени килограми а не с такива които имаме само 2 килограма над нормалното тегло Simple Smile Все още спазвам НВ ВМХ но с намалени количества пък да видим дали ще ми се получи ям от зеленчуците само зеле, зелена салата, авокадо и много рядко плод Simple Smile

# 123
Отчитам 21км в парка на гладно на "мазно". Това не го очаквах изобщо, в плана беше да потичам 16-18км, но ми дойдоха силите и ми беше страхотно. Състезанието е след 2 седмици, важно ми беше едно по-дълго бягане, не го правя с цел отслабване. Супер доволна съм.

Обядвах останалото чили с малко сладък катоф, за десерт банан и ядки (без фъстъци). Те не са позволени.

# 124
Дези, шапка ти свалям, 21 км бягане.
Ние сладките картофи ги ядем като десерт, защото ММ му удряли на тиква и не можел да ги яде с основното ядене. Мен ме устройва идеално Wink

Аз установих, че най-важното при мен е да не прекалявам с храната, но и да не се насилвам. Хапвам си, без да се стремя да ям от всичко или да изям всичко и винаги мисля за утрешния ефект от действията си.

Снощи например имах много шоколад и време след слагането на децата да седна пред компютъра или да си легна. С мисъл за утрешния ден, т.е. днес, избрах да си легна. В крайна сметка и 1 час нещо като ин-йога направих, ха-ха

За мазнините, цип на устата само помага при мен. Ужасно са ми вкусни и в солен и в сладък вариант и определено не ми се отразяват добре.

# 125
Херц, и аз като теб вярвах, че при режимът не трябва да се ограничават количествата ама нъц. Така се трупат килограми като стой та гледай.

Ами защото се повтаряше като мантра- "Яж докато се заситиш", както и "Калориите не са това, което бяха".  Joy Joy Joy
Факт е, че с мазнините се засищаш много по- бързо, но от един момент натам. А дотогава? Аз мога мнооооооого нещо да изям, докато се заситя.

# 126
  • Велико Търново
С Веси от джой фитнес обядваме и си говорим за храната и аз обяснявам, че толкова Бри и Маскарпоне мога да изям, че свят да му се завия на някой, или пък огромен пакет да речем кило ядки, ами няма да ми стане тежко CrazyЛакомия, лакомия съм си аз!

# 127
С Веси от джой фитнес обядваме и си говорим за храната и аз обяснявам, че толкова Бри и Маскарпоне мога да изям, че свят да му се завия на някой, или пък огромен пакет да речем кило ядки, ами няма да ми стане тежко CrazyЛакомия, лакомия съм си аз!

Това прозвуча малко като "Разкази с неочакван край".  Stop И? Какво стана после? Какво ти отговори тя?   Mr. Green  Защото това колко много обичаме да ядем, къде полезни, къде вредни, къде режимни и къде боклучави храни, е ясно- неслучайно сме се събрали тук.  Crazy

# 128
  • Велико Търново
Стана ясно, че на повечето ни се яде Mr. Green

# 129
Оо, дайте ми килограми бри и не ме търсете повече  Joy
(и вино, ама то се подразбира  Wink )

Аз вчера голямо режимно преяждане, изненада ме по-рано МЦ, и като ми се отвори един апетит... страшна работа. Днес не посмях да се премеря, но съм на 2 салати за деня.
Много исках и да тренирам, но нямах желание  hahaha затова само йога

# 130
Херц, и аз като теб вярвах, че при режимът не трябва да се ограничават количествата ама нъц. Така се трупат килограми като стой та гледай.

Ами защото се повтаряше като мантра- "Яж докато се заситиш", както и "Калориите не са това, което бяха".  Joy Joy Joy
Факт е, че с мазнините се засищаш много по- бързо, но от един момент натам. А дотогава? Аз мога мнооооооого нещо да изям, докато се заситя.
Аз съм живият пример как с мазнини се трупат килцата и то за нула време. Лятото точно с мазнините успях за отрицателно време да си лепна почти 2 кила, които сега съм свалила благодарение на 90 ДД. Уж внимавах, уж си мерех на везната порциите, уж си вкарвах ежедневно храната във фитнеспала, за да следя и ето .... резултата беше налице.

Не става с това "Яж, докато се заситиш" и въобще не е правилно да се повтаря тази мантра. А  всяка калория вповече, независимо дали е от мазно месо или от пакетиран снакс се лепва точно на задника Yum

# 131
Привет и в новата седмица!
И тук да почерпя, днес помъдрявам с една година.

Скрит текст:

В цялата торта има 1 ч ч захар-непълна и 1/2 ч ч брашно.Останалото е какао, яйца, маскарпоне, животинска сметана, заквасена сметана.Е, бонбоните са фабрични....   Grinning

Иначе, нищо ново.Ям, ходя, карам колело, вталявам се....вече по-бавно, че последните кг хич не искат да си ходят.

# 132
  • тук и там
Честит Рожден Ден,Амур!Жива,здрава и щастлива!Днес и моята майка има РД.Само  хубави хора се раждат на тази дата! Simple Smile

# 133
ЧРД  Амур! Бъди жива и здрава! 🌷

# 134
ЧРД,  Амур. Да си здрава и щастлива.
Аз от месеци не се блазнех от шоколад,  но вчера си похапнах. И сега ми се яде, ама си ядох рибата и си кротувам.

Общи условия

Активация на акаунт