Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 892
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Като гледам линка, аз само от масло си докарвам около 1000 калории на ден...     Laughing

# 331
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Като гледам линка, аз само от масло си докарвам около 1000 калории на ден...     Laughing

Много е вероятно...

# 332

Богаташка Grinning Ама наистина - плачевно си е положението с маслото Confused Не знам, дано се преодолее тая криза, че пакетче масло вече идва над килото на сланината, че гони и цената на врата...

Днес взехме сланина, ще правим пръжки. Лятото, като търсих в магазина, ми се смееха. Било топло. Сега щото е много студено, та има...

Аз установих, че като тренирам сутрин на гладно, после цял ден не ми се яде. Не просто не съм гладна - наистина не ми се яде. Ето, сега сядам след 21-часов прозорец. И то по необходимост, че после не се знае кога ще мога да хапна каквото и да било.

Яденето за деня
- бъркани яйца 3 бр. с една наденица и шепа маслини
- свинска пържола с шопска салата

Тренирах гърди, трицепс, предно рамо и корем

Добавки: BCAA, магнезий.

# 333

Богаташка Grinning
Скрит текст:
Ама наистина - плачевно си е положението с маслото Confused Не знам, дано се преодолее тая криза, че пакетче масло вече идва над килото на сланината, че гони и цената на врата...

Днес взехме сланина, ще правим пръжки. Лятото, като търсих в магазина, ми се смееха. Било топло. Сега щото е много студено, та има...

Аз установих, че като тренирам сутрин на гладно, после цял ден не ми се яде. Не просто не съм гладна - наистина не ми се яде. Ето, сега сядам след 21-часов прозорец. И то по необходимост, че после не се знае кога ще мога да хапна каквото и да било.

Яденето за деня
- бъркани яйца 3 бр. с една наденица и шепа маслини
- свинска пържола с шопска салата

Тренирах гърди, трицепс, предно рамо и корем

Добавки: BCAA, магнезий.
Ха, богаташка....   Laughing   купувам само масло, месо и някой и друг зеленчук.Хубавите плодове свършиха, зимните още не са започнали, зеленчуците и те така...та основно харчим за месо и масло.
Иначе, тия 28 гр, дадени в линка, си ги изяждам само с яйцата сутрин....    Laughing
Ако пека пилешко, отиват още поне 50-60 гр....В кафето-2 за деня, още 20 гр, и чай ако пия, и в него си слагам малка бучица масло....понякога следобед ми пригладнява, а нищо налично не ми се яде, та си отрязвам тънка филийка масло, наръсена със шарена сол и това ми е закуската.....абе, масло да има.Другото не е важно.     Mr. Green

# 334
Драконови мерки за моите зъби, днес без храна.
Скрит текст:
Защото предните дни установих, че през нощта като не ям и сутринта като се събудя съм ок, а до вечерта почват да ме болят. Така че, крайните ситуации изискват крайни мерки, ха-ха

И за да не се стресирам излишно, ходих на работа с автобус, но пък в обедната почивка се разходих и установих, че е много по-добра алтернатива от посещаването на кухнята в офиса, пред която къщичката на Баба Яга бледнее с изобилието от сладкиши и снаксове. Не че винаги се почерпвам, но в края на деня, ако прекалено много е трябвало да устоявам на изкушението се чувствам много стресирана.

# 335
  • Козлодуй
Галче, това и аз съм го правила да не ям много заради афти в устата но поне не се оставях без течна храна мляко, кефир, кафета, чай, супа и след всяко пиене яко мазане на афти с анафтин и жабурене със смрадлика Simple Smile

# 336
никой ли вече не е на диета  Crossing Arms Simple Smile
днес е новолуние, вода и кафе през деня, довечера - бира  Laughing

поолекнах трайно, хврък- хврък правя като ходя, ей много ми е хубаво така  Blush

# 337
  • Велико Търново

поолекнах трайно, хврък- хврък правя като ходя, ей много ми е хубаво така  Blush

Аз лунувам Mr. Green
Довечера съм на рд, на 18.10 най-добрата ми приятелка стана на 40 години и голям купон у нас, торта й бях поръчала и изядох една камара храна BlushИмам чувството, че трайно качих CryДовечера, обаче ще ям една салата Чикън и една пилешка пържола, тортата вероятно ще я пропусна и от утре започвам с мъжа ми 3 седмици кето режим.Той това си пожела, било му лесно и приятно така да слабее.Следващото ми социално събитие ще е чак на 10.11 на участие на Георги Христов Heart Eyes

# 338
Много трудно се удържам напоследък. Голям глад ме гони, добре че каквото съм си донесла, това е, нямам къде да кръшкам. Ама не пречи да съм гладна. Дали от ПМС, от луната, от сезона или от всичко взето заедно. Чувствам се подута, но е временно. Най-вероятно като дойде и мине цикълът, ще се освестя, ако дотогава не се освиня.

# 339
Скрит текст:

Аа, слабеем си.....    Laughing  
Остават ми 2-3 кг до пожелателното тегло, което гонех, като започвах миналата година.Кг падат, см намаляват, храната е о.к., вече изобщо не мисля кога, какво и как да ям.Като огладнея ям, като не съм гладна-пропускам.Месо, яйца, рибка, зеленчук по малко, плод още по-рядко....Енергия на МАХ.    Laughing
Парчето торта и 3-4 бонбона Рафаело изобщо не се отразиха.

И един въпрос, не точно по темата:
Скрит текст:
Утре съм в Сф, едно от посещенията ще е в Икеа.Има ли там кафенета, заведения за хранене?И ако да, какви?

# 340
има ресторант в Икея, на самообслужване е
великите им кюфтенца не ти ги препоръчвам, вегетарианските са по-вкусни
има салати, сьомга, други месца - ти ще си избереш  Peace
картата за точки важи и там

другата седмица сме в комадировка, и сме девет човека, и сме по 4 часа вечер на масата... голямо чудене ми е от сега - ще ли се издъня ли с невечерянето

Сиска, пускай менюта и количества за кетото  Praynig

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 10:36 от Herzen

# 341
има ресторант в Икея, на самообслужване е
великите им кюфтенца не ти ги препоръчвам, вегетарианските са по-вкусни
има салати, сьомга, други месца - ти ще си избереш  Peace
картата за точки важи и там

Скрит текст:
другата седмица сме в комадировка, и сме девет човека, и сме по 4 часа вечер на масата... голямо чудене ми е от сега - ще ли се издъня ли с невечерянето

Сиска, пускай менюта и количества за кетото  Praynig

bouquet

# 342
Аз също бих яла в ресторанта на Икеа. Бих си взела малка шопска и 10 бр. кюфтенца, чиято гарнитура (пържени картофки) ще я яде придружителят Grinning

# 343
Има закуска бекон, яйца и кремвирши, но не знам до колко часа е това
Цената беше смешна и стига за двама

# 344
  • Козлодуй
Аз съм 60 килограма пак съм в точката от която тръгнах и отново имам за цел да стана 56 т.е. да сваля 4 кг. лошото е че дори след цикъл не олеквам ами съм ги качила за постоянно еми ще ги мъча Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт