Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 892
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Вачева, а да не би просто това да ти е оптималното тегло?

# 346
Вачева, а да не би просто това да ти е оптималното тегло?
+1.
Не помня, колко си висока?

Ако изобщо тялото ти е "съгласно" да слезе на 56 и да остане там, то ти трябва начин на хранене, дългосрочен, който да доведе до този резултат и да го запази.С временна диета не става, както сама се убеди.Спреш ли диетата, и тя спира да работи.
Затова ти трябва "доживотна диета", която да работи постоянно в твоя полза.

# 347
  • Козлодуй
Чувствам се дебела дори корем имам които не съм го имала преди затова искам 56 а съм висока 163 Simple Smile

# 348
И аз съм тук, тихо и кротко си карам на фастинг - всеки ден ям в прозорец 6-8ч макс, като гледам да имам поне 16ч почивка, зависи как дойде.
Добре ми се отразява, повлия положително на апетита и кантара тръгна надолу, като сега съм на нивото преди да кача след последните ми опити за режими.
Нооо, идва уикенда, ще пиша в понеделник дали не съм омазала пак положението  Wink

# 349
Чувствам се дебела дори корем имам които не съм го имала преди затова искам 56 а съм висока 163 Simple Smile
Възможно е твоето себеусещане да няма много общо със себеусещането на тялото ти.То може да се чувства съвсем добре на около 60 кг.
Не знам......може би повече тренировки за стягане на коремни мускули биха били по-добра алтернатива, отколкото да се мъчиш с драстични диети, след които кг пак да се връщат в изходна позиция.
За мен това би било адски стресиращо и не бих си го причинила.И на мен ми се иска, при това много, да падна до към 60 кг (166 см), но оставям на тялото си да реши къде иска да спре.Нито имам желание, нито нерви, нито искам да си причинявам тормоза да гоня едни кг, които не бих могла да задържам лесно и без усилие.

Но аз съм си аз, а ти сама знаеш какво ти харесва.

# 350
  • Козлодуй
Тренирам всеки ден ама май и там трябва да се променя че нещо навлязох в коловоз Simple Smile

# 351
А възможно ли е да се подуваш от някои храни? Защото аз примерно нямам корем по принцип, ама като хапна бяло грозде и ставам като бременна. Не че ще се откажа от гроздето засега. Още мъничко съм си казала и спирам и него.

# 352
  • WonderLand
Тренирам всеки ден ама май и там трябва да се променя че нещо навлязох в коловоз Simple Smile

Щом тренираш значи првиш мускул, който тежи повече от мазнините. Според мен не се глъбявай в кантара. По-скоро разчитай на сантиметъра и лееекичко увеличи храна за да раздвижиш платото в което може да си. Може да пробваш да смениш и типа спорт също.

# 353
  • Козлодуй
нее просто много ям от това си дебелея иначе не ям плодове дразнят ми стомаха е сега съм си взела един нар да чопля Simple Smile Благодаря за вниманието Simple Smile

# 354
Аз вчера бях на водно гладуване, днес бях на сухо и за пореден път се убеждавам, че сухото е моя тип Wink

Утре ще захранвам с плодове, замразени, които ще правя на леден крем с кухн. робот.

Не ми се струва, че има пълно възстановяване, но не искам да продължавам да гладувам, така че, каквото е такова. Утре ще си сваря пак смрадлика и цял ден мисля да жабуря.

# 355
никой ли вече не е на диета  Crossing Arms Simple Smile

Продължавам с Whole 30, днес ми е ден 27. Три дни остават до финала.
Аз съм във въглехидратна вълна в момента- на всяко хранене имам ябълка, банан или картоф. Утре ми е половин маратона, но ме удариха лошо в четвъртък  box и съм с натъртени горни ребра.  Cry Не останах длъжна, но много ме е яд. Беше лек спаринг за техника уж, а се превърна в бой.
Ще тичам обаче. Няма да си подобря времето от миналия път, ама карай.

Усъвършенствах се в тиквената супа, вчера ми се получи страхотна и много съм доволна.  chef

Мисля, че ми остават около 3кг за махане. Веднага ще метна моно 2х5 дни, след него още едно Whole 30, защото страшно ми хареса.

Pvacheva, искаш ли на моно с мен? Аз ще си пиша тук, не в темата за моното, че там някой все влиза да се похвали как и с какво е прегрешил.  Laughing

# 356
И аз мисля да опитам моно, Дези ти коя?

# 357
И аз мисля да опитам моно, Дези ти коя?

Още не знам, ще го измислям в движение, защото не мога млечни, а се връщам към вегетарианството.
Мисля да направя 2х картофи, 2х яйца, 2х зеленчуци, 2х соя йогурт, 2 х плодове. И да го врътна 2 пъти.
Звучи ми не лошо, като го гледам.... Thinking

# 358
Звучи ми добре. И аз ще измисля нещо подобно. Пълна вегетарианка  не знам дали отново ще стана, в годината 2-3 пъти ми се прияжда месо и мисля, ако ми е силно желанието да си го хапвам. Млечни не че избягвам, но рядко ми се ядат, обичам само твърди сирена. Два дни на яйца само не знам колко е ок... ще го мисля.
След вчерашното лунуване, в което си вечерях доста прилично съм минус кило и съм много доволна.
Тази сутрин се събудих в 5, до сега държах фронта, но съм си гладна, направих си една питка тънка - 30 гр., хляб, вътре с едно яйце и лъжица извара, която подправих. Много ми се услади Simple Smile))

# 359
О, и аз смятам да ям страхотното си чили понякога, но това си е ОК, мисля. Просто ще е рядко, наистина. Няма да ми е навик вече.
Ще тичам на 53.5кг, да видим колко бързо ще сваля на 50. По-малко май нямам нужда като се гледам.

Общи условия

Активация на акаунт