Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 847
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Поздравления,  siska79 , Beeps!    Peace
Всички останали да "повлечем" крак след вас.....     Grinning

Като се замисля как съм се хранила в периодите, когато си бях слаба, горе-долу е точно така, както се храня сега:без тесто и хляб, плод отвреме-навреме, основно мръвки, яйца....по някоя и друга краставица.Явно наистина това е моето хранене и моята "тайна" за лесно достигане и поддържане на нормално тегло.

# 421
Аз пък най-слаба съм била в периоди на силен стрес и негативни събития. Та почти не се хранех тогава. И ми личеше не само на килограмите, ами и на лицето, и косата и т.н. Сега поне съм здрава, щастлива, спокойна.

# 422
Аз най слаба бях, когато правих детоксикации и гладни дни Simple Smile

# 423
Най-добре изглеждах при 0 въглехидрати на ден. Само че това не е ок за щитовидната ми жлеза. И перисталтиката. Та ги държа около 50 гр. Е, фигурата страда, но трябва да има приоритети.

Покрай новата работа оставам без карта за фитнес. Бях с мултиспорт досега и мисля да се предизвикам. Офисът ще е на 20 минути пеша от вкъщи. Ще започвам работа в 9 ч. Идеята ми е да ставам не по-късно от 6 ч., като след това да тренирам вкъщи. Не ми се дават пари за карта... с мултиспорта беше добре, но без идва твърде солено. Залата ми би била 75 лв на месец. А вкъщи имам кростренажор, дъмбели, гирички, въже, постелка за йога. Купих си app-ове на телефона с упражнения и мисля да пробвам. Щом толкова много хора намират мотивация да тренират вкъщи, трябва и аз да намеря.

# 424
"методът Сиска" си е за патент Simple Smile
най-слаба бях в хербалайфския си период, че и много вкусно ми беше
после смениха формулата и от новите вече не отслабвам

Блеки, не знам обичаш ли магданоз и босилек, но аз на яйцата режа пресен и като отвориш кутийката, мирише много свежо Simple Smile

миналата седмица не свалих, но е добре, че и не качих, ей така бях Laughing
Скрит текст:

# 425
Някой пробвал ли е водна аеробика в София? Има ли лични впечатления?

# 426
Аз от доста време се ограничавах от вредности и почти няма резултат или става много бавно.С Хашимото съм.По принцип ми допада нисковъглехидратното хранене,но с месеци няма ефект.Опитах да започна НВ-ВМ трудно ми е.Отлагам от лятото за ''като застудее''.Застудя,още се ослушвам,да ми мине рожденият ден. Rolling EyesЛунувам почти редовно,свалям 1кг.,след 2-3 дни си го връщам.От една седмица съм болна и ям каквото ми се иска...уж до РД.То не беше паста,пица,много шоколад,прахчета и бонбони за гърло със захар и т.н.Вчера стъпих на кантарчето 500гр.надолу.Е,нямам обяснение.Не,че се оплаквам,но когато се старая и ограничавам,няма такъв ефект.Мисля другата седмица да изкарам на зелевата супа,да се изчистя от отровите,които погълнах последните дни.После не знам...

# 427
Някой пробвал ли е водна аеробика в София? Има ли лични впечатления?

Аз ходех преди време.
Не е зле, ефекта от водната аеробика беше доста видим при мен. По принцип ме дразнят с въртенето на треньорките на един и същ басейн, но спрях с водната аеробика, когато ми се падна една младичка неориентирана около 20-годишна госпожица, която въобще не се съобрази, че от лявата половина на басейна нищо не се вижда или чува от колоните и плискането на водата.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 16:37 от Raccoon17

# 428
Привет  Simple Smile
Следя си ви почти редовно, храня се като Silverstone, но за съжаление не мога да се похваля с нейните резултати  Joy Килограмите не са драстично нагоре, но пък ги усещам като тежест все повече. Опитите ми да сменя работата засега са неуспешни и целия стрес и простотийки, които се случват ми влияят доста стимулиращо на апетита  Sad
Аз най-слаба съм била в периодите, в които карах през деня на кафета, цигари и някой и друг плод, и само вечерях без да го мисля много какво и колко. Но това беше доста отдавна, вече не пуша и не водя толкова активен начин на живот.
Утре е 1 число, не е понеделник, ама да взема да го броя ден първи  Mr. Green

Поздравления и от мен за siska79  и Beeps,   bouquet

# 429
  • София
Сиска браааво....и аз си мечтая да видя 5 на кантара.Уикенда не вечерям , но не свалям.През седмицата обикновено само вечерям и пак не отслабвам.
Аз най-слаба съм била , като съм влюбена Simple Smile)

# 430
  • Козлодуй
Добро утро Simple Smile Да кажа и аз най-слаба бях като живеех далеч от работа и ходех пеша до там сега съм близо а и си угаждам повече в яденето а и тогава пушех Simple Smile

# 431
Някой ползва ли протеин на My protein?
Нещо като че ли не виждам ефект от него  newsm78

# 432
Някой ползва ли протеин на My protein?
Нещо като че ли не виждам ефект от него  newsm78
А какъв ефект очакваш?   

# 433
Amour, промяна в тяло, теглото, покачване на мускулната маса...

# 434
 wavey
започвам ноември малко под 64кг и ще се предизвиквам да стана 60 до края
посоката и начина са правилни, сърчица, розички и безкрайни благодарности, Сиска  Hug  smile3525
Бийпси, браво на теб, иска ми се да не бях толкова мързелива и да мога и аз така  Flutter

и само да ви кажа - когато пишехте повече - смъквах по-бързо и по-рядко и виновно чийтвах  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт